Švagor na mňa vyletel. Bolo to právom?
Zdravim . Chcem sa len poradiť či to je v poriadku a ako by ste sa vy zachovali . V skratke . So svokrou mam dobrý vzťah povedala by som ze až veľmi dobrý. Spravila som jedno srandovné video kde akože svokra vola neveste ze jej doma uniká plyna ona jej povie ze ved je veriaca nech zapali sviečku a pridala som si to do príbehu. Samozrejme s popisom ze je to sranda svokru mam rada . Viem mala som jej to najskôr poslať opýtať sa . Ale svokra mi napísala ze sa jej to nepáči nech to zmažem. Samozrejme hnet som to zmazala a ospravedlnila sa jej . Niekoľko krát som jej povedala nech sa nehnevá ze ma to mrzí. Uzavreli sme to . Po chvíli mi prišla správa od švagra. Ze co som si to dovolila na jeho mamu spraviť aká som špina, nevďačnica a zla žena ze keby som jeho žena dostala by som teplé facky. A keby ma možnosť teraz prísť kumne určite by mi ich aj dal ako svagrinej. Co si o tom myslíte? Neodpovedala som mu čakám na muža kým príde z roboty
@mihula ved som napisala, ze nemusim vsetko chapat-takze mi to nemusis zdoraznovat, ja to viem😉
Proste stalo sa. Vy ste to možno prehnali, oni možno tiež. Reakcia švagra sa mi nepáči, avšak asi to vypovedá o jeho povahe. Moja rada - nechať to proste tak. Neriešiť.
Ako by si sa cítila, keby si z tvojej mamy jej nevesta robila srandu na internete? Veď akože sranda? Tvoj švagor reagoval prehnane, pravdepodobne mal len silné reči a fyzicky by ťa nenapadol, ale prvotne chyba išla od teba, takže to bola akcia-reakcia.
Neviem koľko má rokov, ale mala by si sa trošku zamyslieť nad tým, čo dávaš na internet, kto to všetko uvidí a čo si tým vlastne chcela povedať. Lebo toto nebolo ani vtipné, ani vhodné 🙂
nie, nie je to v poriadku co si urobila a zacni nad sebou premyslat 🙂 svagor ma pravdu
@a_alexandra_a ale ved to video nebolo o jej svokre ale vseobecne o svokrach
@a_alexandra_a o tom by sme sa mohli baviť dlho . Ja by som sa asi zasmiala . Nieje to určené na ňu. X žien spravilo také video . X vtipov o svokrach je . To ze sa jej to nepáčilo respektujem. Ale svagrova reakcia ? Trochu prehnana si myslím. Môj muž sa takto nikdy nechoval k jeho žene. Hoci dobre slovo na svokru nikdy nemala
Tak to čo rieši švagor?! Jaj, aká som vytočena za teba!
Počkať takže v tom videu nebola konkrétne tvoja svokra? To bol len všeobecny vtip akých kolujú o svokrách po nete tisícky? Tak to potom naozaj nechápem 😅😅
@jaass takže môže prísť dať tie sľúbené 2 facky ? 🙂 a nadávať do špín? Zaujímavé
Myslela si si že máte so svokrou dobrý vzťah a video vezme s humorom, ako každý iný vtip, lebo nie je mierny na ňu, ale na tie hnusné potvory.
Nepáčilo sa jej to, ok, jej názor , zmazala si, vysvetlila, ospravedlnila, idete ďalej
Lenže zrazu švagor, a jeho vyhrážky na útoky a papule
a facky. No ja by som znovu stručne vysvetlila, aj to že je to medzi vami dvomi a on nech sa nestará, jeho do toho trt makový, nech sa nevyhráža fackami, lebo na to nemá právo ,jednak trestný čin vyhrážania a ani fackovať trest. čin napadnutia a ublíženia na zdraví.
Že nech si uvedomí čo vyviedla jeho žena a on, či sa aj vtedy pobili, a ak to jeho žena akceptuje, taketo agresie, že ju ľutujem aj jeho že je takýto pako. A ak chce mať dolámané ruky nech príde,
Mužovi vysvetli v kľude, že to bol naozaj pokus o vtip, vôbec nebol miereny proti nej lebo ona nie je v takejto kategórii, ale takéto hrubé správanie švagra neakceptuješ ty.
Nech si s ním spraví poriadky
Nabudúce pred svokrou nezdieľaj nič, ešte ju aj psíkovia a mačičky zrazia
@maribell jasné . To bolo všeobecné
Aha, ja som to pochopila akože ty si urobila video konkrétne na ňu... tak potom švagor zbytočne vypenil...
Bol nazlostený, ty keď si nazlostena tak nevypustíš z úst blbosť? A asi vie aká si, keď si toto dovolil povedať.
@janetinka27 hneť mi napadlo to iste 😂
@jaass nie . Vždy viem aj keď som nazlostena co mam z úst vypustiť. A keď vie aká som , no neviem spáva somnou v posteli jeho brat nie on
Skúste si to pustiť aspoň aby ste vedeli o co ide
@cacianka presne môj pohľad no .
Takže tiež som až teraz pochopila. Ona nebola na videu. V Tom prípade by som švagra poslala do teplých krajín. Úplne cez čiaru. Z jeho strany.
@larisalarisa asi moja chyba zle som to vysvetlila. Nebolo vravím je to dá sa povedať vtip len je to ako video kde akože nevesta vola so svokrou.
Ahoj,tvoje správanie sa k svokre je úplne nevhodné! Úplne bez úcty je natočiť také video aké si natočila a celkom bez rozumu je dať to na sociálnu sieť. Samozrejme, reakcia tvojho švagra, že si bráni vlastnú matku je v poriadku,pokiaľ by sa hneval a riadne ti vynadal (veď aj to sa dá slušne). Facky sú určite za hranicou. Asi najlepšie bude sa poriadne ospravedlniť a nerobiť hlúposti, vziať si z príbehu ponaučenie... Držím ti palce, aby sa rodinné vzťahy vrátili do normálu, je to do veľkej miery v tvojich rukách!🍀
popravde po zadani prispevku som si tukala na celo, ako moze toto dospely clovek spravit, som si hovorila, ze ja by som sa ani po 16 rokoch nevestovania nedovolila. Ale ked si prilozila ten link, tak fakt svagor prehnal reakciu, je to len vtipne video, podla mna by ho ani moja svokra neriesila, by sa zasmiala
Riadni suchari, svokra aj so svagrom...je jeho mama nebodaj nesvojpravna, ze sa do toho stara? Viem si predstavit, ze ja s mojou svokrou by sme sa na tom dobre pobavili😆😆😆
@kikulienkadd jej som sa ospravedlnila. A švagor by sa mal mne nie ja jemu
@mimi3008 vieš ale najlepšie je to svokra sa vôbec nehnevá. Len proste neprišlo jej to vtipné tak mi to napísala ja som to zmazala . A potom toto švagor akože no mam dosť. Ako poznám svojho muža, s bratom hodí ostrú reč lebo môj muž sa nikdy nestaral do jeho ženy hoci tam bolo aj napadnutie na svokru. Ale to zas nechcem aby sa bratia hádali takže neviem co povedať mužovi
Na odlahcenie...Pyta sa jeden chlapik druheho, ako volas svoju svokru? Druhy na to, ze vegeta. Prvy sa ho pyta, ze preco? Druhy vravi: lebo sa do vsetkeho miesa🤣🤣🤣
@mimi3008 no a takých vtipov je X odjakživa 😂
Moj manzel si s mojou mamou posiela vtipy o svokrach a v zivote sa nikdy nikto neurazal😄
za TO video sa urazili? 😂 😅

@dskjhfdlkdjhl každý svoj čas travi tak ako uzna za vhodne a naozaj to nemusiš chapat