Švagor na mňa vyletel. Bolo to právom?
Zdravim . Chcem sa len poradiť či to je v poriadku a ako by ste sa vy zachovali . V skratke . So svokrou mam dobrý vzťah povedala by som ze až veľmi dobrý. Spravila som jedno srandovné video kde akože svokra vola neveste ze jej doma uniká plyna ona jej povie ze ved je veriaca nech zapali sviečku a pridala som si to do príbehu. Samozrejme s popisom ze je to sranda svokru mam rada . Viem mala som jej to najskôr poslať opýtať sa . Ale svokra mi napísala ze sa jej to nepáči nech to zmažem. Samozrejme hnet som to zmazala a ospravedlnila sa jej . Niekoľko krát som jej povedala nech sa nehnevá ze ma to mrzí. Uzavreli sme to . Po chvíli mi prišla správa od švagra. Ze co som si to dovolila na jeho mamu spraviť aká som špina, nevďačnica a zla žena ze keby som jeho žena dostala by som teplé facky. A keby ma možnosť teraz prísť kumne určite by mi ich aj dal ako svagrinej. Co si o tom myslíte? Neodpovedala som mu čakám na muža kým príde z roboty
@ivetta1234 áno za to
ked takto svagor zareagoval a svokra tiez dala najavo ze sa jej to nepaci, znamena to, ze si zasla pridaleko. Neuvedomila si si to, ospravedlnila si sa jej, stalo sa.... Svagor sa asi do toho nemal miesat, podla mna bol prehnane agresivny, ja by som mu asi neodpovedala, nechala by som to tak. Keby sa do toho este miesal, by som mu povedala ze chybu si napravila, ze uz nech do toho nerype. Ale este k tomu "vtipu" by som tolko dodala, ze niektori ludia si robia zartiky zo svojich clenov rodiny, ale od inych to neberu. Pokial je svagor haklivy na svoju mamu, mohlo sa ho dotknut ze si si vystrelila - ty privydata do rodiny z jeho rodica. Toto tak trochu chapem, aj ked agresiu neschvalujem. Stacilo by oznamenie typu: viac to nerob, je to nevhodne.....
inac si si ista ze svagor videl presne to video? Lebo ak mu to len svokra kadejako povedala tak mozno len vzniklo nedorozumenie, uplne rovnako ako tuna ze skoro kazda to pochopila tak ze ty si urobila video o svokre...
Moja mama nam tiez rozprava vtipy o svokrach. Ale ked povieme my, tak sa jej to velmi nepaci.
@gaja78 áno jasne máš pravdu proste nelubilo sa jej ani jemu chápem to . Ale zastavím ta v tom ze haklivy na mamu nemoze až tak byť. Lebo 2 roky sa s nou nebavil lebo žena mu zakázala. Pre to ze sa pohadali a jeho žena ju fyzicky napadla .
Tak , minca má 2 strany. Na jednu stranu chápem že keď takto ponížiš detinsky jeho mamu verejne na internete , pred rodinou a priateľmi že to naštve , hlavne keď ako hovoríš ťa mali radi a zbytočne sis teraz tým naštrbila vzťahy len preto aby si bola "vtipná" . Osobne by ma to tiež naštvalo keby niekto moju mamu tak detinsky na internete ponížil ale na druhej strane jeho reakcia je už hrubo cez čiaru, mal ti normálne domluviť. Vyhrážať sa násilím nieje v poriadku a to ho mal tvoj muž zasa stopnúť. Takže môj osobný verdikt je že TY sis zbytočne naštrbila vlastnou Hlúposťou Vzťahy v rodine a ublížila svokre svojim dedinským správaním a ON je hulvát ak nevie reagovať inak ako násilím a zaslúžil by si poriadny výplach žalúdka od muža a teba. Hlupáci ste ale obaja
Trosku prehnane. Nechapem co v tom videu bolo, ci tam bolo priamo video svokry, alebo jej fotka... Svagrovi by som povedala,ze nech to skusi, podam na neho trestne oznamenie. To akoze ja ked zazdielam vtip o svokrach tak ma pride niekto z rodiny zbit? Trosku nerozumiem. A svagorko je tiez radny buran. Vyhrazat za bitkou?
@gabrielkaa https://vm.tiktok.com/ZMLHwkqdw/ nic osobne tam neni, je to vseobecny zart na svokry, akoze podla mna to nie je smiesne a nezasluzilo si to taku odozvu
On sa so svojou mamou nemusi bavit. Ale vzdy to je jeho mama. Ty si sa "len" privydala do rodiny a utahujes si z jeho matky.
Videla som to video. Ako toto môže niekoho uraziť? 🤔 Nie je tam konkrétne meno svokry, je to všeobecný vtip a keď je niekto vsťahovačný, tak nemám slov. Ľudia bežne uverejňujú kadejaké vtipy, ale nikdy by ma nenapadlo brať ich osobne. Neurobila si nič pohoršujúce
@beata_k ale jeho žena ktorá sa tiez privydala hu fyzicky napadla chápeš ?
@ivetta1234 však už keby to brali moc osobne to by ani nemohli lebo svokra býva v dome a kúri drevom . Aj sporák ma na drevo
@ivetta1234 trošku pritiahnuté za vlasy. Na internete koluje mnoho vtipov a to akože mám brat každý osobne?
To video síce nie je príliš inteligentné, ale zase to nie je žiadna hrôza, za ktorú by sa bolo treba urážať. Moja svokra by sa napr. zasmiala. Dala si ho preč, so svokrou si to urovnala, takže za mňa máš tento problém vyriešený. Čo sa týka švagra, zrejme ta ma v zuboch už dlhšie a konečne ma zámienku ti to dat pocítiť a urobiť sa za pekného pred mamičkou. Svoje výhrady totiž mohol povedať aj slušne.
@roxy2 presne tak….
@blevka presne si to tiež myslím ze ma niečo proti mne . Hoci neviem co možno závidí ze ja so svokrou kavickujem nakupujem, srandujem a jeho žena nie . Neviem
@gabrielkaa aj mnohí vtipov a konkrétne toto video spravilo strašne veľa žien. To by sme len počuli z každej strany švagor vyfackal svagrinu za video 😂😂
tak ja neviem 😅 mozno sa svokrine kamaratky stazovali ze takto jej nevesta znevazuje svokry a preto ti to vytkla, alebo si mysli ze ju nemas rada? :(
Nič si z toho nerob. Nič take strašne si neurobila. Ja každú chvíľku zdieľam video o manzelkach , manželoch, svorkách a teba chcú za to fackať. Trosku hlúpe ….švagrovi povedz , že keď to urobí podáš na neho oznámenie … kreten (nehnevaj sa)
No tak ja teda nevidim na tom nič zlé akože konkrétne tento vtip mi smiešny moc neprišiel ale su vtipy o blondína ch policajtoch politikoch svokrach chudych tučných atd. To by potom mali byt facky na dennom poriadku...
Švagor sa asi rychlo chopil príležitosti ze konecne nebola zlá len jeho žena a spravil z komára somara...
@ivetta1234 niee ona to vie ze ju mam rada .A možno práve pre to sa jej to nelubilo .
@gabrielkaa to bolo mne? ja som prave pisala ze to nikto nemal brat osobne, bol to len vtip, mne to len neprislo smiesne kvoli formatu, ked to autorka povedala bez toho videa tak mi to prislo aj celkom smiesne ale video uz bolo take meeh
@gabrielkaa ja to s nim ani nebudem riešiť. Počkám na muža a uvidíme
@fiirsttiime hej aj to môže byť ze konečne nebude zla len jeho žena.
Aj ty raz budeš svokra...
@mamamasama a?
Ja mám asi slabú fantáziu, ale ja nechapem.obsah toho videa, ako si to spravila, že to svokra vzala na seba?

@mimi3008 môj muž zdieľal raz vtip o svokre moja mama sa na tom smiala jak blázon