icon

Švagor na mňa vyletel. Bolo to právom?

30. mar 2022

Zdravim . Chcem sa len poradiť či to je v poriadku a ako by ste sa vy zachovali . V skratke . So svokrou mam dobrý vzťah povedala by som ze až veľmi dobrý. Spravila som jedno srandovné video kde akože svokra vola neveste ze jej doma uniká plyna ona jej povie ze ved je veriaca nech zapali sviečku a pridala som si to do príbehu. Samozrejme s popisom ze je to sranda svokru mam rada . Viem mala som jej to najskôr poslať opýtať sa . Ale svokra mi napísala ze sa jej to nepáči nech to zmažem. Samozrejme hnet som to zmazala a ospravedlnila sa jej . Niekoľko krát som jej povedala nech sa nehnevá ze ma to mrzí. Uzavreli sme to . Po chvíli mi prišla správa od švagra. Ze co som si to dovolila na jeho mamu spraviť aká som špina, nevďačnica a zla žena ze keby som jeho žena dostala by som teplé facky. A keby ma možnosť teraz prísť kumne určite by mi ich aj dal ako svagrinej. Co si o tom myslíte? Neodpovedala som mu čakám na muža kým príde z roboty

autor
30. mar 2022

@jana_eyre_2 pozrela si si to video ?

fiirsttiime
30. mar 2022

Bože ženy az mi smiešne ako riešite ako urazila svokru ako raz ona bude svokra 😃 podľa mňa neurazila nemierila to na ňu. Maju super vzťah rešpektovala ju stiahla video ospravedlnila sa kiezby kazda bola taka nevesta... neverím ze existuje žena ktorá si nikdy neponadavala aj na tu najlepšiu svokru pod slnkom

mamamasama
30. mar 2022

Možno teraz je to pre teba sranda, lebo si mladá a sprostá, ale časom dospeješ...možno aj zmúdrieš...(možno nie)... ,Ale ak áno,tam potom pochopíš, že takéto veci sú nemiestne... Nezastávam sa ani švagra, ale takéto primitívne správanie nechápem... Akú inú reakciu si čakala?... Kvôli lajkom si robiť srandu z manželovej matky? Ľudia už nevedia, čo so sebou len, aby dostali 👍

beata_k
30. mar 2022

A ty co riesis ju? Ries seba a to ako si to prehnala.

mamamasama
30. mar 2022

@fiirsttiime tak evidentne sa to svokre nepozdavalo, ked ju prosila, aby to hned zmazala...

gabrielkaa
30. mar 2022

@ivetta1234 áno, tak som to myslela. Že ta reakcia je prehnaná. Že takéto všeobecne videá by nemal brat nikto osobne.

autor
30. mar 2022

@fiirsttiime však jasne budem svokra ale stále tu budú aj vtipy o svokrach 😂 proste sme to vysvetlili ona sa nehnevá

autor
30. mar 2022

@beata_k ale čo riešiš ty ? My sme si to práve že vyriešili už tak co mam ešte riešiť? Svagrovu reakciu nech si vyrieši môj muž. A tebe keď sa zdá ok aby sa mi švagor vyhrážal fackami tak by som ti jednu asi dopriala od tvojho aj nejakú máš

autor
30. mar 2022

@beata_k preklep. Nejakého

fiirsttiime
30. mar 2022

@mamamasama no a preto to hned zmazala 😊 ktovie co tam bolo hlbšie za tým...možno zakročil hned švagor...mne proste to video nepride neuctive je to nahratý vtip ktorých je milion... lepšie ako vtip...kedy je svokra najlepšia? Ked vychladne 🤔🙄 vtipne mi to nepríde ale su aj horšie vtipy a tie sú tu stále tým ze zmaže video nezmaze vtipy o svokrach

laska86
30. mar 2022

Napis mu ze si si vedoma toho ze to bola hlupost a so svokrou ste si to vyjasnili..tak nech sa ukludni a fackovat moze sam seba ak ma problem😛

autor
30. mar 2022

@mamamasama ty si sa nikdy nezasmiala na vtipe o svokre ?

beata_k
30. mar 2022

Hmm vidim, ze si dospela zena. Mozes sa aj o zem hodit. Mas tu 4 strany toho ako si to prehnala. Stiahni chvost a usi a ospravedln sa aj svagrovi, ze si si robila dobry den z jeho MATKY.

laska86
30. mar 2022

Alebo ho ignoruj..ak si so svokrou v pohode nanho z vysoka ser jeho sa to netykalo tak nech sa nestara

ivetta1234
30. mar 2022

no myslim, ze tema vycerpana 😀 vela stastia so svagrom nech nedostanes tie teple facky

autor
30. mar 2022

@beata_k 😂😂😂😂 ja sa mam ospravedlniť svagrovi ? Pre boha . Ešte jeden človek ktorému by som sa mala ospravedlniť za to ze som si spravila srandu z jeho matky je môj muž

beata_k
30. mar 2022

Neskryvaj sa za svojho muzicka. Si dospela, tak cel nasledkom.

ivetta1234
30. mar 2022

@beata_k skor su tu 4 strany toho, ze takmer nikto by sa nato neurazil :D

beata_k
30. mar 2022

A este nieco. Obdivujem tvoju svokru, ty musis byt pekny "kvietok" a tvoja svokra svatica, ze ti takeho veci toleruje a pehliada.

laska86
30. mar 2022

@beata_k ale boze zas nejde o zivot...

autor
30. mar 2022

@beata_k múdrejší ustúpi. Nemienim sa s tebou o tom baviť asi si sa zle vyspala. Ahoj

beata_k
30. mar 2022

Jasne, ahoj. A nezudni natocit nejake vtipne video 🙋

autor
30. mar 2022

@ivetta1234 asi tak . A ze švagor to prehnal. A je tu jediná co mi radi nech sa ja ospravedlnim svagrovi 😂

autor
30. mar 2022

@beata_k papa 😘

fiirsttiime
30. mar 2022

@ivetta1234 asi sme očividne všetky na zlých stranách 😃

laska86
30. mar 2022

Uz je aj zabudnute ze nejake video bolo a svagor to uz davno predychal..pekny dnik baby

autor
30. mar 2022

@fiirsttiime chcela by som vidieť ako by sa ospravedlnila pani švagrovi za to ze on sa jej vyhráža fackami a nazýva ju špinou 😂

dori92
30. mar 2022

@beata_k však ale ty nechápeš, že to video NENATOCILA ONA? ona ho len zdieľala, ako joke. Všeobecne. Následne ho zmazala lebo jej svokra si to vzala osobne. Co už.
Švagor je čistý pako. Škoda reci na blbečka..

ivetta1234
30. mar 2022
beata_k
30. mar 2022

@dori92 Ano, citala som. Ono to prehnal s fackami, ale oni ona nezaostava so svojim "humorom" na jeho matku.