Švagor na mňa vyletel. Bolo to právom?
Zdravim . Chcem sa len poradiť či to je v poriadku a ako by ste sa vy zachovali . V skratke . So svokrou mam dobrý vzťah povedala by som ze až veľmi dobrý. Spravila som jedno srandovné video kde akože svokra vola neveste ze jej doma uniká plyna ona jej povie ze ved je veriaca nech zapali sviečku a pridala som si to do príbehu. Samozrejme s popisom ze je to sranda svokru mam rada . Viem mala som jej to najskôr poslať opýtať sa . Ale svokra mi napísala ze sa jej to nepáči nech to zmažem. Samozrejme hnet som to zmazala a ospravedlnila sa jej . Niekoľko krát som jej povedala nech sa nehnevá ze ma to mrzí. Uzavreli sme to . Po chvíli mi prišla správa od švagra. Ze co som si to dovolila na jeho mamu spraviť aká som špina, nevďačnica a zla žena ze keby som jeho žena dostala by som teplé facky. A keby ma možnosť teraz prísť kumne určite by mi ich aj dal ako svagrinej. Co si o tom myslíte? Neodpovedala som mu čakám na muža kým príde z roboty
Nie až teraz pozerám čo tu niekto pridal.. čiže to je nejaké všeobecné video, nie že si to nahrala rovno ty? Ty si ho len zdieľala? Ak ty nie si autor, tak potom je samozrejme reakcia oboch Max prehnaná.. ak by si to robila ty, tak si viem predstaviť že by sa to svokry dotklo, ale takto? Čo sú normálni? A kto sa tu zastáva chlapa čo žene kvôli sprostemu "vtipnemu" videu sa ide vyhrážať fackami, by sa mal tiež nad sebou troška zamyslieť..
Vtipy o svorkách existuju a vždy existovali. Nechapem toto "Halo" okolo toho. Za to, ze sa vydam, nemozem nejaky vseobecny vtip zazdielat bez toho aby sa mi niekto nevyhrazal? Nechapem co sa tu s toho robi.
@dori92 Pokial viem, jej svokra je jeho matka. Sama autorka pise, ze uz vie, ze mala opytat. Takze teraz sa uz len slamky chyta a hlada chybu v kazdom len nie v sebe. A ver, ze ludia nepriznaju celu pravdu ako to bolo. Vzdy sami seba opisu v trochu lepsom svetle. Cize, muselo to byt ozaj "vtipne" viedo o svokrach.
@beata_k to video je tu zverejnené
@beata_k ale ty si sa zjavne prišla len hádať. Ja nehľadám chybu rozumieš vieš čítať? Ja som si chybu priznala voči mojej svokre !!keby nie tak video nezmazem a tvrdím si ze to je sranda ktorú musí pochopiť. Ani by som sa jej neospravedlňovala takže prepáč ale píšeš blbosti.
Neodpovedala som tebe...
@beata_k nechápem o co ti ide ? Ideš sa do diskusie len tak hádať? Kľudne si vypni upozornenia a vec je vybavená
Niektoré sa zamyslite . Idete do diskusie len rýpať a vymýšľať si samé nepravdy . Treba sa len naučiť lepšie čítať kto to nevie za to nemôžem ja ale vy 🙂
Preco by som sa mala hadat? Lebo mam iny nazor? Je to diskusia.
Na rozdiel od teba ja nikomu neprajem facky ako ty mne.
@beata_k však to video je tu zverejnené.
Ja by som to nebrala tak osobne. Vtipy tu boli a vždy budú. Ľudia sú už strašne vztahovacni a na vsetko sa urážajú, preháňajú. Aj keď sa ich to priamo netýka. Netreba sa brat tak vazne.
Na druhej strane reakcia dotyčného švagra je premna totálne cez čiaru. Ako psychopat. Ale tam musí byť ozaj niečo zlé u nich, keď aj švagriná autorky napadla fyzicky svokru. To si neviem v našej rodine predstaviť... 🤷♀️
@beata_k tak jasne ze ti doprajem pokiaľ ti to príde normálne preco nie ? Ty od začiatku píšeš ze je svagrova reakcia úplne v pohode
@beata_k a iný nazor maj. Ale trochu s nadhľadom
@dori92 To video ma nijak nezaujima. Nebudem zdielat videa o svokrach ked si to mozu pozriet. Vzdy je to hop alebo trop. To nie je kamoska. To je svokra. Ked to vypali zle, uz to tam vzdy bude medzi nimi. Ano, vydiskutovali si to. Ale dobre vieme, ze to tam medzi nimi bude.
To vies, priala mi facky. Cela rodina divna...
@beata_k keby tvoja švagriná dala na FB tento vtip "Súloží chlapík so svojou švagrinou a keď ju má na koníčkovi, tak hovorí:
Človeče, to je snáď po prvý krát, čo mám na sebe niečo pekného po staršom
bratovi\" tak sa akože urazis a budeš jej volať aby to vymazala, lebo to vezmeš na seba?
@beata_k niesi v poriadku. 👋👋
@jana_eyre_2 to je zbytočné ona to nechápe . Ženy ktoré najskôr písali na začiatku ze to bolo moc a pripiskla som nech si pani zlata pozrie moje odpovede . Ze beriem iný názor. Ale keď si pozreli video uznali ze to bola obyčajná sranda a vtip . A podla mňa človek ktorý sa vyhráža žene fackami nieje normálny tak isto ako aj ten co s nim súhlasí
@dori92 to by som si nedovolila ani ja a ver . Mam 2 sestry ktoré majú tiež manželov všetci si úplne vychádzame , srandy sú u nás bežné. Vychádzala som dobre aj so svagrom na podiv aj s jeho ženou mne neublížila. Môj muž tiež nestará sa do vzťahu svojej svagrinej a svokry ani do ich nezhôd. To mal brat švagor na vedomie
@gabrielkaa tiež nechápem ale dobre . Beriem to tak ze vzdy tu musí byť niekto kto prišiel len vyvolať hádku
Moja rada: na buduce ked ta chyti umelecka chvilka, radim sprav si srandu sama zo seba a uploaduj to kde len chces a inych vynechaj.
Svokru to nastvalo pravom. Svagra detto, reakcia podla mna prehnana...ale takto aspon zarezonovalo v tebe. No neobhajujem tuto reakciu, nasilie k nicomu dobremu nevedie.
No nech je to aspon dobrym ponaucenim a ides dopredu, hlavu hore.
@beata_k 😂😂😂
Ndch sa neposerú všetci
@aliaray1 vidíš ale aspoň uznáš ako 90%žien tu ze švagrova reakcia prehnaná 👌👌 ostatné už viem , ako vravím so svokrou sme si to vyriešili hneď. Rešpektujem ze sa jej to nelubilo
@aliaray1 prepáč ale čítala si tuto diskusiu? Autorka len zverejnila už natočené fiktívne video nejakej influencerky.
@beata_k ja chápem ako to myslíš, mam ale iný názor na vec. Pre mňa je to prehnane, spravili z komára somara, úplne zbytočne, išlo len o vtipné video. Nič by som za tým nehľadala. 🤷♀️ Každopádne myslím si ze švagor so švagrinou musia byť trošku zvlastni...? Zbiť svokru? Hmm.. Ozaj na zamyslenie...
@autorka na tvojom mieste byy som to opísala mužovi a nechala naňho nech to dorieši. Ak si so svokrou ôk tak už to nechaj tak..
@karolinakr jasne ze tam nebolo nič tykajuce sa mojej svokry . Ani označená ani fotka proste nič vo by sa jej vyslovene týkalo. Bol to len vtip len vo videu
@aliaray1 a švagor už s tým ma teda spoločne co ?

@beata_k ale ty stále nerozumieš tomu, že to nebolo na jeho matku 😀 to bol vtip mysleny na svokry globálne. Proste ako hoc aký vtip o policajtoch, blondinach. To ze to svokra vzala osobne je už jej problém. Očividne je vztahovacna. A švagor také tupelo co sa vyhráža fackami. Co viac dodať