Švagor na mňa vyletel. Bolo to právom?
Zdravim . Chcem sa len poradiť či to je v poriadku a ako by ste sa vy zachovali . V skratke . So svokrou mam dobrý vzťah povedala by som ze až veľmi dobrý. Spravila som jedno srandovné video kde akože svokra vola neveste ze jej doma uniká plyna ona jej povie ze ved je veriaca nech zapali sviečku a pridala som si to do príbehu. Samozrejme s popisom ze je to sranda svokru mam rada . Viem mala som jej to najskôr poslať opýtať sa . Ale svokra mi napísala ze sa jej to nepáči nech to zmažem. Samozrejme hnet som to zmazala a ospravedlnila sa jej . Niekoľko krát som jej povedala nech sa nehnevá ze ma to mrzí. Uzavreli sme to . Po chvíli mi prišla správa od švagra. Ze co som si to dovolila na jeho mamu spraviť aká som špina, nevďačnica a zla žena ze keby som jeho žena dostala by som teplé facky. A keby ma možnosť teraz prísť kumne určite by mi ich aj dal ako svagrinej. Co si o tom myslíte? Neodpovedala som mu čakám na muža kým príde z roboty
Z toho taky bengal? Ja mam dosť..Človek aby sa bal si niečo pomysliet
@beata_k ty píšeš vyššie ze to muselo byt vtipné video . Keď ti tu baby napísali ze tu je link , napisala si ze ta to video nezaujíma. Iné baby tu si to pozreli aby cca vedeli ako veľmi som to prehnala. Ty nie . Takže nádych výdych a nebombarduj tu s tvojimi rečami ktoré sú úplne nezmyselné .
Vsetko? Lebo uz 2x mi odpisujes na to iste.
@dori92 tiež nechápem ako niekto môže napísať ze muž v tom nehrá žiadnu rolu . A kto švagor? Pre boha trieskaju tu niektoré 2 na 3 akože. Jediný kto nemal právo sa starať bol švagor.
@beata_k nie . Ešte niečo asi si toho mala dnes veľa. Chod si odpočinúť. Papa
Ako, ak by nastala takato situacia, tiez by som to prenechala muzovi, nech si surodenca usmerni. Ale normalne to teda nie je, i ked chapem, ze to vzali osobne. Ale tak svokre si sa ospravedlnila.....som zvedava ako to dopadne. Daj vediet, co muz poriesil...
Ok, tak znova papa
@dori92 ty si nepisala, ze ma jej muz riesit explicitne svagra a myslienky citat neviem.
Btw mne sa svagrova reakcia nezdala taka, ze jej hrozi dajake nebezpecenstvo a chce jej ublizit. Pustil sprosto hubu na spacir a prehnal to, tot vsetko.
Tu by malo ist ospravedlnenie svokre, co sa aj udialo a ak treba, osobne si vysvetlit este raz.
Co sa svagra tyka, to mu hadam vie aj sama povedat, ze nech sa do toho nemontuje viac a ze je s mamkou vsetko urovnane a ze takto sa s nou viac bavit nebude. Autorka mi pride normalna a nie nesvojpravna.
Alebo teda potom podla teba nech si do toho zapoji celu familiu, nie? Lebo ked prdli nervy svagrovi, treba vystengruvat na oplatku aj manzela aj bratranca z 25.kolena, spravit retazovu reakciu a pomaly sa tam prizabiju, dohadaju za 1 davno zmazane uz nic neznamenajuce video.
No dakujem pekne za taku radu.
Autorka: aj mna by to co povedal nastvalo a povedala by som mu, ze takto sa so mnou bavit nebude a polozila fon/odisla. Nie, nezapajala by som uz do toho nikoho a nechala to s nim tak...nech to vyhnije, vychladne.
@aliaray1 ale áno, napísala som zrozumiteľne ze by som nechala na manželovi nech to so svagrom dorieši. Nato netreba čítať myšlienky, napísané je to jasne. Ale k veci- dôvod prečo by som to nechala na manžela je ten, že by som nechcela pokračovať v hádke so svagrom. Manžel by mu mohol dohovoriť, že jeho reakcia bola cez čiaru a ze mne ako jeho žene si nepraje aby sa vyhrážal napadnutím (aj ako žene vôbec - chlap nemá čo napádať ženu, všetci vieme ze to je neprípustné)
Nemusela by to riešiť celá rodina, ani bratranci, ani ujovia, ani ostatné pokolenia. Ale manžel je najbližšia rodina dotyčnej.
Ďalší spôsob - ak to autorke vyhovuje je nech mu dohovorí sama. Ale to podľa jej reakcie (ze mu neodpovedala na spravy) asi neprichádza do úvahy, možno sa ho boji.
Nakoniec súhlasím s tebou v tom, že celý tento cirkus vznikol pre totálnu blbosť, nejaké viralne video ktoré zdieľa 2896 neviest rôznych svokier, ktoré z toho neurobili zbytočne haló a nevyostrili vzťahy v rodinách.
Takže tak..
@dori92 lepšie by som to nepovedala . 👌
@dori92 nie, precitaj si samu seba, nic o tom, ze ma jej muza poslat prave svagra riesit si tam nepisala, ved je to tam cierne na bielom.
Autorka mi nepride konfliktna osoba, za to tvoje dobre mienene rady by rozprudili este viac tejto burky v serbli, zbytocnych hadok v rodine. Ale ides si svoje, tak sa kludne klz dalej, ja koncim tuto debatu.
A autorke zelam, nech sa vsetko v klude a pokojne doriesi ak to este bude treba 🤞.
Človek aby sa už bál pridať a povedať aj vtip... Zrušme vtipy o blondínkach, o hasičoch, policajtoch, politikoch, zvieratách a vlastne zrušme všetko, lebo čokoľvek sa môže niekoho dotknúť.... Úmysel uraziť niekoho alebo znevazit tam nebol, tak co.. Nesmieš povedať ani vtip o dôchodcoch teraz, lebo svokrovci sú dôchodcovia?? Nedrbe tu už tak náhodou niekomu???
Ja som raz zdieľala vtip o otravných susedoch 😁 tiež to tu riešili všetci, lebo švagriná z toho urobila haló, že čo si o tom pomyslia susedia a ich deti, tak letela z priateľov ona aj všetci susedia. Nie sme až takí kamaráti aby mi chýbali na sociálnej sieti. A môžem si zdieľať čo chcem.
Čo? Ja asi žijem v inom vesmíre. Už z úvodného príspevku je jasne a zreteľne pochopiteľné, že autorka zdieľala úplne obyčajný neosobný vtip o svokrach. Jej svokry sa to netýkalo ani spoza zákruty 🤷🏻♀️ švagra by som poslala úplne vážne na liečenie, lebo buď je mentálne pomalší alebo psychicky narušený. Podľa tejto logiky, ak môj manžel bude zdieľať vtip o blondínkach a ja som blondína, mám mu rovno struhnut dve vzduchom chladené? Alebo ho nechať odprosiť na kolenách na polienku? A keď moja mama bude zdieľať vtip o deťoch, mám ju za trest rovno odpratať do domova dôchodcov, či ako? A môj brat nikdy v živote nesmie zdieľať vtip, v ktorom bude použité slovo "sestra", lebo by to bol automaticky útok na mňa? Veď to je sibnute 🤭 autorka neurobila vôbec nič zlé, nikoho sa nedotkla. Len v manželovej rodine očividne prekvitá paranoja 😅
Na čo si to vôbec zdieľala? Teraz budú robiť ľudia len reči,aj keď máte "dobrý" vzťah so svokrou. Švagor sa zastal svojej mamy a bohužiaľ,niektori sa takto vyjadrujú,keďže chcel chrániť "česť" svojej matky. Lebo keď tak čítam tvoje odpovede,jedine čo chces,aby ti všetko povedali že je to ok a švagor je blb.
@nelca0510 no jednoznačne blb teda je
@thoughtfulweirdo asi sme viaceré co tam žijeme. Mňa len prekvapuju tie reakcie aké normálne je ze švagor takto vyletel.
To za toto video,??? Co si ju aj oznacila? To nemysli vazne,ved toto su v tejto dobe normalne videa. By som ho poslals do takych veci,ze by uz ani nos z domu nevystrcil
@rebekamarcusko neoznacovala som ju . A áno za toto video by som si od švagra zaslúžila 2 teplé facky
Toto neni normalne. Fakt nechapem,ved to je humor,robia z toho vedu akoby si svokre napisala/povedala nieco zle 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ na hlavu fakt
No tak mužovi som ukázala tu spravu aj video , aj to ze sme si to so svokrou vysvetlili. Potom keď sa zasmial na videu volal bratovi ze co sa vôbec staral a ako si mohol dovoliť sa mi vyhrážať fackami. Jeho reakcia bola ze to vôbec nelutuje, a ze by to spravil znova a vraj keď si ma muž neuprace tak keď ma niekde stretne ešte si od neho vypočujem 😃 . Pre pokoj jeho duši mu muž povedal ze fajn uprace si ma keď si to želá ale až potom keď si on začne upratovať svoju ženu . Lebo tiež keď ju uvidí môže si veľa vypočuť. Stihol sa ešte priznať ze mu za to vypadala aj moja svokra .
svagra by som poslala jednou vetou do velmi teplych krajin, pripomenula mu jeho zenusku a odporucila, aby si vytiahol hlavu z vlastneho zadku. vycistila friendlist a dovidenia. z videa je uplne jasne, ze je to univerzal vtip. ked je niekto vztahovacny, je to jeho problem. so svokrou to mas vyriesene, do buducna si poucena. bodka.
To keby sa máme každý nasierať za vtip tak sa nebaví nikto s nikým ani policajt,blondýna a pod..švagor je blbec a mal by kľudniť hormón
@zazvorka87 však co môžme čakať iného. Samé ženy. Vo všeobecnosti je známe že kde je veľa žien to neveští nič dobré
@zazvorka87 lenže včera nešlo len o to že jej ušiel smiech z koktaveho kamaráta.. ale sama priznala že sa s kamarátkou smeju na ľuďoch čo majú nejaké postihnutie.. prepáč ale to je podľa mna smutné a úbohé, nedá sa to porovnať s tým že niekto zdieľa video o svokre..
@zazvorka87 ale vieš podla mňa si najskôr povedia tak tejto idem riadne naložiť. Veľa prekrutia, a ešte keď im na to odpovieš ze nemajú pravdu tak z teba spravia obyčajnú kravu ktorá neprijíma kritiku . Ja osobne beriem iné názory ved to vidno v mojich komentároch ale pokiaľ je to adekvatne a nie hneď útočiť . Ja osobne to nerobím.
Ak si problém medzi tebou a švagrom opísala pravdivo, napadlo mi jediné: Žena tvojho švagra v minulosti svokru fyzicky napadla. To sa nedá podľa mňa ospravedlniť. Svokra, nech je aká je ( tiež som si svoje zažila) ale nikdy!!! by som problémy s ňou neriešila fyzickým napadnutím. Už keď iba z dôvodu, že mi vychovala manžela. Za reakciu svojej ženy sa švagor iste hanbil. Tvoje video o svokrách mu teraz prišlo vhod aby prekryl skutok svojej ženy akože tvojim zlyhaním - nevesta ako nevesta. No podľa mňa sa to po vôbec porovnať nedá. Možno mnohé ženy nebudú so mnou súhlasiť, ale ja to vidím tak. Keď si sa svokre ospravedlnila, už to nerieš. V opačnom pripade zavdáš príležitosť švagrovi aby akože tvoju "vinu" "nafukoval". Násilie plodí nasilie! Prajem ti pokoj!

@aliaray1 Samozrejme. Jednoznačne.
Ona ma za manžela svagrovho brata. Neviem si predstaviť ze ja ako žena na jej mieste by som sa išla hádat so svagrom, ktorý by sa mi vyhrážal bitkou. A môj muž co, bude sa pozerať a fandiť? Manžel sa ma zastať manželky, aj v rodinných vztahoch. A pokiaľ mu záleží na tom aby nejaké vzťahy medzi nimi boli, tak to urobí. Vždy človek ľahšie prijme kritiku a dohovor od brata (v tomto prípade) ako od švagrinej.