icon

Švagrina a jej nezmyselné nápady

Včera o 22:46

Dobrý deň, sestra mi písala, že tu na MK písala pravdepodobne moja švagriná ,ale bohužiaľ nepamätá si názov a stratilo sa jej to. Ja mám v nicku moje meno a nie je mi to príjemné písať verejne 🙂 Skrátim to,nikto nebude čítať dlhé litánie. S mojou svokrou si vzali do hlavy že je v poriadku bývať v našom dome počas našej neprítomnosti. Poznáme ich,tak sme to slušne odmietli. Začali naliehať tak veľmi, že sme si museli zablokovať aj ich čísla. Ale bývame v rovnakom okrese takže to k nám majú na skok v podstate. O pár dní odlietame,a mne z nich už vybuchne hlava. Ja som z nich zrelá na psychiatriu a manžel tiež. Prosím,ak niekto viete o čo ide a čítali ste to... však je normálne ich slušne odmietnuť aj keď je to jeho sestra? Je skoro polnoc nebudem tu rozpisovať úplne detaily,ak by náhodou tak si to napíšeme v diskusii. Ďakujem

Strana
z3
dvadsatosem
Včera o 22:52

Tak kým nemajú kľúče od vášho domu malo by to byť safe :D užite si dovolenku

tundra
Včera o 22:53

Fakt si myslite,ze je to realne🤭

anonym_dcb8ac

@anonym_autor áno, je normálne to odmietnuť jasne a slušne. Stačí ti to takto potvrdiť?

ivik4

Po tomto si myslim ze to pise jeden clovek a bavi sa ale ak by nie a je to real, s takym clovekom by som prerusila kontakt ..

reela
Včera o 22:54

Kazdy v tej diskusii vam (tebe a manzelovi) dal za pravdu

autor
Včera o 22:56
@anonym_dcb8ac

@anonym_autor áno, je normálne to odmietnuť jasne a slušne. Stačí ti to takto potvrdiť?

@anonym_dcb8ac Nerada som v pozícii, keď musím usmerňovať svokru alebo kohokoľvek z ich rodiny. Manžel by to poriešil tiež, ale ja som dosť prchká povaha a neznesiem ako sa k nemu chovajú,a potom len počúvam, aká som nevďačná nevesta, zlá žena..

anonym_ca9dd8

@anonym_autor ty koksoo,dobreee.Toto sme cakali,tvoja svagrina aj s jej matkou su na hlavu,vsetky zeny sme sa jej to pokusali vysvetlit ale neda si povedat.Super,ze si tu na to prisla

veronikah96

Ak je to reálne, že ste za tu takto stretli v témach, tak ti vieme povedať, že všetci sme sa zhodli na tom istom a celý ten nápad je mimo. A nielen ten nápad je mimo.

autor
Včera o 22:57
@princessivi

@anonym_autor

@princessivi uf,to som nečakala,ale ráno vstávam tak asi si to neprečítam, nájde sa tu ochotná milá dušička ktorá je v obraze a zhrnie mi to rýchlo? 😁 ak by náhodou

anonym_ca9dd8
Včera o 22:58
@anonym_autor

@anonym_dcb8ac Nerada som v pozícii, keď musím usmerňovať svokru alebo kohokoľvek z ich rodiny. Manžel by to poriešil tiež, ale ja som dosť prchká povaha a neznesiem ako sa k nemu chovajú,a potom len počúvam, aká som nevďačná nevesta, zlá žena..

@anonym_autor mas,co citat.Precitaj si tych uz pomaly 40 stran.

hopsas
Včera o 22:58

Nie. Táto vec naozaj reálna nie je.

autor
Včera o 22:59
@veronikah96

Ak je to reálne, že ste za tu takto stretli v témach, tak ti vieme povedať, že všetci sme sa zhodli na tom istom a celý ten nápad je mimo. A nielen ten nápad je mimo.

@veronikah96 ja som sa tu kedysi dávnejšie prihlasila,lebo som si myslela že sa tu riešia len detičky 🙂

anonym_ca9dd8
Včera o 23:00
@anonym_autor

@princessivi uf,to som nečakala,ale ráno vstávam tak asi si to neprečítam, nájde sa tu ochotná milá dušička ktorá je v obraze a zhrnie mi to rýchlo? 😁 ak by náhodou

@anonym_autor no chce si uzivat vas dom,aj saunu,virivku a pod.Proste vas dom,uz nahuckali aj dievcatka,co je fakt hrozne taketo vydieranie cez deticky,ze oni sa tam v 2 izbaku tlacia ako sardinky a viac sa narobia za pasom ako vy.

anonym_ee433f
Včera o 23:01

Že to vôbec niekoho napadne ísť bývať k bratovi do domu, lebo oni majú malý byt.

enmery
Včera o 23:01

@anonym_autor Chce byť vo vašom dome. Užiť si. Lebo mama povedala. Jej brat je jej viac ako manžel a deti. Ten dom nie je cudzí, pre teba vraj áno, lebo nie si na LV a vraj ešte budú 2 dni s vami, tak vás chce presvedčiť a poslať prosiť aj deti. Tvoja a mužova práca sú nič, sedíte len na zadkoch, oni makajú tvrdo.

anonym_ee433f
Včera o 23:03
@enmery

@anonym_autor Chce byť vo vašom dome. Užiť si. Lebo mama povedala. Jej brat je jej viac ako manžel a deti. Ten dom nie je cudzí, pre teba vraj áno, lebo nie si na LV a vraj ešte budú 2 dni s vami, tak vás chce presvedčiť a poslať prosiť aj deti. Tvoja a mužova práca sú nič, sedíte len na zadkoch, oni makajú tvrdo.

@enmery poslaŤ prosiť deti? treba zamknúť bráničku.

autor
Včera o 23:03
@anonym_ca9dd8

@anonym_autor no chce si uzivat vas dom,aj saunu,virivku a pod.Proste vas dom,uz nahuckali aj dievcatka,co je fakt hrozne taketo vydieranie cez deticky,ze oni sa tam v 2 izbaku tlacia ako sardinky a viac sa narobia za pasom ako vy.

@anonym_ca9dd8 aha, takže len to čo robia vždy, ďakujem pekne
A keď kliknem na ten link, prečo sa mi teraz nič neukazuje? Ale asi je to tak aj lepšie,kto vie aké novinky by som o nás zistila 😁 Náhodou nepísala že rozbíjam rodinu? To je také top u nich

anonym_ca9dd8
Včera o 23:04
@anonym_autor

A keď kliknem na ten link, prečo sa mi teraz nič neukazuje? Ale asi je to tak aj lepšie,kto vie aké novinky by som o nás zistila 😁 Náhodou nepísala že rozbíjam rodinu? To je také top u nich

@anonym_autor klikni na to,ved ta to hodi priamo na tu temu.Mne to teraz islo.

autor
Včera o 23:05
@enmery

@enmery tam sa riešil list vkastnictva? prečo?

anonym_ca9dd8
Včera o 23:05
@anonym_autor

@anonym_autor a co si tam splietala,ze kym nebol s tebou tak bol s babami viac ako ich otec,a teraz ako je s tebou uz neni tolko.

autor
Včera o 23:07
@anonym_ca9dd8

@anonym_autor klikni na to,ved ta to hodi priamo na tu temu.Mne to teraz islo.

@anonym_ca9dd8 klikám na to, predtým som to videla,teraz tu mám nejaké iné témy,chcela som urobiť screen obrazovky ale neviem to vložiť do komentára,len som to chcela potom ukázať manželovi

enmery
Včera o 23:08
@anonym_autor

@enmery tam sa riešil list vkastnictva? prečo?

@anonym_autor No lebo že je to iba bratov dom a preto nechápe, prečo tam ona nemôže byť. Keďže všetko patrí iba jemu a áno, stažovala sa tam, že kým Ťa nepoznal trávil čas s deťmi, jej deťmi. Proste z písanie bolo jasné, že švagrinnú neznáša a žiarli, závidí.

autor
Včera o 23:08

a ja som sa neopýtala či môžem tykať,tak automaticky som odpovedala prepáčte

reela
Včera o 23:09

Fakt platis manzelovi cast hypo, aj ked nie si na LV?

autor
Včera o 23:09
@enmery

@anonym_autor No lebo že je to iba bratov dom a preto nechápe, prečo tam ona nemôže byť. Keďže všetko patrí iba jemu a áno, stažovala sa tam, že kým Ťa nepoznal trávil čas s deťmi, jej deťmi. Proste z písanie bolo jasné, že švagrinnú neznáša a žiarli, závidí.

@enmery ale kde 😁 nikdy s nami nechceli tráviť čas

princessivi
Včera o 23:11
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka píše anonymne, že jej brat s manželkou idú na 3 týždne na dovolenku. Mama navrhla, aby im ona s mužom a dvomi dcérami počas toho času bývali v dome a postrážili ho. Vzťahy medzi nimi nie sú veľmi blízke, ale ani zlé. Ona si myslí, že by to nikomu neuškodilo – poliali by kvety, upratali a zároveň by si užili ich novostavbu, ktorú ešte poriadne nevideli. Keďže bývajú v dvojizbovom byte, pre nich by to bola príjemná zmena. Brat s manželkou to však odmietli. Pýta sa na názor ostatných a na to, ako by ich mohla presvedčiť, keďže bola vychovaná v tom, že rodina si má pomáhať.

autor
Včera o 23:12
@reela

Fakt platis manzelovi cast hypo, aj ked nie si na LV?

@reela hypotéku sme brali spolu,boli sme spolu v zahraničí, keď sme sa vrátili na Slovensko predali sme byt ktorý som mala po rodičoch, doložili sme našetrené úspory a zvyšok riešili hypotékou,dom je písaný na polovicu,aj autá máme podelené, manžel platí hypotéku a energie,ja jedlo a veci okolo domu

anonym_dcb8ac
Včera o 23:12
@anonym_autor

@anonym_autor ok, takže ty nechceš, aby to muž riešil sám. Zároveň nechceš byt vnímaná negatívne. No vo svojich rukách máš len svoje reakcie - môže to byt jedno, pokojne, jednoduché - Nie; príp. krátke vysvetlenie; až totálny výbuch.
Ako na to zareagujú ony, žiaľ uz pod kontrolou nemáš. (A rriesit to, rozčuľovať sa, neprinesie nič.)

anonym_ca9dd8
Včera o 23:13
@anonym_autor

a ja som sa neopýtala či môžem tykať,tak automaticky som odpovedala prepáčte

@anonym_autor tak chod na plochu a tam ju najdes medzi temami ako presvedcit brata

Strana
z3