icon

Švagrina a jej nezmyselné nápady

Včera o 22:46

Dobrý deň, sestra mi písala, že tu na MK písala pravdepodobne moja švagriná ,ale bohužiaľ nepamätá si názov a stratilo sa jej to. Ja mám v nicku moje meno a nie je mi to príjemné písať verejne 🙂 Skrátim to,nikto nebude čítať dlhé litánie. S mojou svokrou si vzali do hlavy že je v poriadku bývať v našom dome počas našej neprítomnosti. Poznáme ich,tak sme to slušne odmietli. Začali naliehať tak veľmi, že sme si museli zablokovať aj ich čísla. Ale bývame v rovnakom okrese takže to k nám majú na skok v podstate. O pár dní odlietame,a mne z nich už vybuchne hlava. Ja som z nich zrelá na psychiatriu a manžel tiež. Prosím,ak niekto viete o čo ide a čítali ste to... však je normálne ich slušne odmietnuť aj keď je to jeho sestra? Je skoro polnoc nebudem tu rozpisovať úplne detaily,ak by náhodou tak si to napíšeme v diskusii. Ďakujem

princessivi
Autor odpoveď zmazal
enmery
Včera o 23:14
@princessivi
Odpoveď bola zmazaná

@princessivi Si sa sekla.

autor
Včera o 23:14
@princessivi

@anonym_autor Autorka píše anonymne, že jej brat s manželkou idú na 3 týždne na dovolenku. Mama navrhla, aby im ona s mužom a dvomi dcérami počas toho času bývali v dome a postrážili ho. Vzťahy medzi nimi nie sú veľmi blízke, ale ani zlé. Ona si myslí, že by to nikomu neuškodilo – poliali by kvety, upratali a zároveň by si užili ich novostavbu, ktorú ešte poriadne nevideli. Keďže bývajú v dvojizbovom byte, pre nich by to bola príjemná zmena. Brat s manželkou to však odmietli. Pýta sa na názor ostatných a na to, ako by ich mohla presvedčiť, keďže bola vychovaná v tom, že rodina si má pomáhať.

Svokra mi to nenavrhla,ona mi to oznámila a prikázala a vzápätí aj vynadala aká vlastne som

princessivi
Včera o 23:15
@enmery

@princessivi Si sa sekla.

@enmery Ano opravim 😂 Uz je neskoro

anonym_ca9dd8
Včera o 23:16
@anonym_autor

Svokra mi to nenavrhla,ona mi to oznámila a prikázala a vzápätí aj vynadala aká vlastne som

@anonym_autor to si vieme domysliet,lebo maminka povedala

enmery
Včera o 23:17

@anonym_autor Ak je táto téma pravdivá, musíte ich úplne odstrihnúť. Obe. Rozbijú vám manželstvo. Šíria o Tebe nepravdy, takých ľudí v živote nepotrebuješ. Nech ich chodí navštíviť len manžel raz za čas. Možno sa po tomto akte aspoň jedna spamätá.

autor
Včera o 23:18
@enmery

@anonym_autor Ak je táto téma pravdivá, musíte ich úplne odstrihnúť. Obe. Rozbijú vám manželstvo. Šíria o Tebe nepravdy, takých ľudí v živote nepotrebuješ. Nech ich chodí navštíviť len manžel raz za čas. Možno sa po tomto akte aspoň jedna spamätá.

@enmery Manžel sa s nimi po tomto už nechce stýkať,a aj ja asi budem pokojnejšia

autor
Včera o 23:20

Tak ďakujem vám,idem ja spať,inak so mnou ráno nebude rozumná reč

princessivi
Včera o 23:24
@anonym_autor

@princessivi uf,to som nečakala,ale ráno vstávam tak asi si to neprečítam, nájde sa tu ochotná milá dušička ktorá je v obraze a zhrnie mi to rýchlo? 😁 ak by náhodou

@anonym_autor Povodne znenie:
Ako presvedčiť brata, aby súhlasil s pobytom v ich dome?
25. feb 2026

Ahojte, pridávam to anonymne lebo máme tu známe. Môj brat a jeho žena idú na 3 týždne na dovolenku. Naša mama im navrhla, že by sme ja s mužom a našimi 2 dcérami im to mohli na tie 3 týždne postrážiť 🙂. Školu aj prácu by sme mali cca rovnako ďaleko takže to je jedno,ale oni to odmietli, že nie.... Nemáme spolu tak super vzťahy aby sme sa videli každý mesiac ale zase nie je medzi nami ani nevraživosť. Poliali by sme im kvety napríklad,povysaváli a užili si aj dom.... majú novostavbu a my sme to tam ešte ani poriadne nevideli, majú to tam podľa mamy super,tak baby by mali radosť...🙂 My máme 2 izbak a myslím že by im to nijako neublížilo. Chcela by som sa opýtať na váš názor, čo si o tom myslíte? Ako by som ich presvedčila aby si to rozmysleli? Naša mama nám predsa stále hovorí a tak nás aj vychovala že rodina si má pomáhať

heidi4
Včera o 23:25
@anonym_autor

@veronikah96 ja som sa tu kedysi dávnejšie prihlasila,lebo som si myslela že sa tu riešia len detičky 🙂

@anonym_autor vsak ty nemas deticky 😬😬😬🥱 si to nedomyslela, mila autorka z 2izbaku 🙄🙄🙄

luccys
Včera o 23:26
@heidi4

@anonym_autor vsak ty nemas deticky 😬😬😬🥱 si to nedomyslela, mila autorka z 2izbaku 🙄🙄🙄

@heidi4 BINGO

autor
Včera o 23:26
@heidi4

@heidi4 keď viete že ich nemám, dúfam že viete aj dôvod ☹️

wolf_
Včera o 23:27

Samozrejme, že túto aj tú druhú diskusiu písala jedna a tá istá osoba 👌

heidi4
Včera o 23:28
@anonym_autor

@heidi4 keď viete že ich nemám, dúfam že viete aj dôvod ☹️

@anonym_autor ale dovod je absolutne nepodstatny. Si sa tu registrovala kvoli detickam, ktore udajne NEMAS :D troska si protirecis, ale nevadi

luccys
Včera o 23:29

Je to fake. Clovek, ktory pracuje na recepcii hotela, predsa nenapise slovo hned za ciarkou. Bez medzery. VIACKRAT

heidi4
Včera o 23:30
@luccys

Je to fake. Clovek, ktory pracuje na recepcii hotela, predsa nenapise slovo hned za ciarkou. Bez medzery. VIACKRAT

@luccys asi tak. Totalne rovnake chyby ako povodna autorka robi. Len som to nechcela konkretizovat v tych mojich rozsiahlych traktatoch a analyzach v povodnej teme, aby si nedavala vacsi pozor na to.
Ale su tu aj ine indicie, no nebudem prezradzat - rozumny clovek, co ma filipa, si ich vsimne tiez. :D prijemnu zabavu!

autor
Včera o 23:30
@heidi4

@anonym_autor ale dovod je absolutne nepodstatny. Si sa tu registrovala kvoli detickam, ktore udajne NEMAS :D troska si protirecis, ale nevadi

@heidi4 lebo som si tu chcela čítať skúsenosti skúsenosti žien ktorým sa to podarilo aj po niekoľkých biochemických

autor
Včera o 23:31
@luccys

@luccys ja mám pracovať na recepcii hotela?

heidi4
Včera o 23:32
@anonym_autor

@heidi4 lebo som si tu chcela čítať skúsenosti skúsenosti žien ktorým sa to podarilo aj po niekoľkých biochemických

@anonym_autor vies, ale si sa preriekla 🙂 nikto sa ta nepytal, preco si tu registrovana, ale ty si mala i tak velku potrebu to vysvetlovat ;) aj takto sa spravaju a vyjadruju jedinci, co maju nieco za lubom.
Dalej uz nebudem nic viac prezradzat, je tu velmi vela indicii, ale si ta ista osoba z povodnej diskusie, bravo. 👌🏻👌🏻👌🏻 Urcite aspon v tejto nieco dosiahnes.

heidi4
Včera o 23:33
@anonym_autor

@luccys ja mám pracovať na recepcii hotela?

@anonym_autor jasne, ze nie. Vsak za pasom predsa, nie?

autor
Včera o 23:34
@heidi4

@anonym_autor jasne, ze nie. Vsak za pasom predsa, nie?

@heidi4 za akým pásom? vôbec sa nechytam asi bude lepšie ísť spať

anonym_dcb8ac
Včera o 23:35
@ivik4

Po tomto si myslim ze to pise jeden clovek a bavi sa ale ak by nie a je to real, s takym clovekom by som prerusila kontakt ..

@tundra
@hopsas
@ivik4 čítala som tu druhu diskusiu a je to ta istá osoba - rovnaké vyjadrovanie, jazyková štylizácia, chyby (čiarky bez medzery, chýbajúce čiarky), emotikony, tri bodky a ďalšie

tundra
Včera o 23:35
@anonym_autor

@anonym_autor zajtra, napise sem tvoj manzel😂

heidi4
Včera o 23:36
@anonym_autor

@anonym_autor suhlasim. Lepsie je ist spat a uz nikdy nikdy neriesit cudzi dom (rovna sa dom, ktory nie je tvoj).

enmery
Včera o 23:37
@tundra

@tundra Ja hlasujem za mamu😂

anonym_7b20f3

@anonym_autor Ááá, takže tá bláznivá ženská je reálna... JE tu hoodne dlhá diskusia k tomu, už ti dali odkaz. Drvivá väčšina sa zhodla, že je to fakt blbý nápad a nemá sa ti tlačiť do domu. Nepusti ju tam, stráž si svoje súkromie.

anonym_dcb8ac
@tundra

@tundra alebo opäť “svokra” nech je akože vyrovnane skóre 🤭

heidi4
@anonym_dcb8ac

@tundra
@hopsas
@ivik4 čítala som tu druhu diskusiu a je to ta istá osoba - rovnaké vyjadrovanie, jazyková štylizácia, chyby (čiarky bez medzery, chýbajúce čiarky), emotikony, tri bodky a ďalšie

@anonym_dcb8ac niekedy aj 4 bodky, bacha na to!! 🤣🤣 Ale pisem vyssie, neprezdradzajte jej to tu, lebo si bude davat odteraz este vacsi pozor (co ale neznamena, ze ju neodhalime - je priehladna ze az) 🤣🤣👌🏻

osky

Kymj a alebo.muz nie sme doma,nema tu co kto robit
Nikto nema od nas kluce ,a nikoho tu nenechame byvat bez nas!
Usmernovat nikoho nemusis..kasli na to...

Ja som sa smykla na lade,doma.rozbila som si hlavu.
Volam svagrovcom-prisli,zavolali zachranku.
Kym ja som sa hore pripravovala,oni cakali.
V jednej chvili prisla svagrina hore za mnou-v topankach.
Bol to den plny snehu a ladu ,
a ona mi to vsetko doniesla do bytu...
Povedala som jej,ze nechcem,aby mi tu chodila v takych topankach
Jej odpoved-uvedomujes si svoju situaciu?
A ty riesis topanky...
Dufam,ze nedostanes infarkt.....

Ja myslim,ze to bolo od nej nefer...
ona to povedala svagrovi a on sa na mna stazoval bratovi-mojmu muzovi.

A vies co?
Je mi u prdele,co si myslia!
Ked ona,zdravotna sestra,nevnima,ze som sa mohla smyknut este aj na tych mokrych dlazdiciach ci schodoch,lebo mi tu doniesla vodu a spinu....
Potom.je blba ona,nie ja...
A este aj svagor povedal,ze by mali mat kluce od nas,
ak by sa nieco prihodilo..
NO URCITE!!!!👎

tundra
Včera o 23:39
@enmery

@tundra Ja hlasujem za mamu😂

@enmery asi studentka zurnalistiky a masmedialnej komunikacie si tu trenuje svoje schopnosti😁