Švagriná a jej nezmyselné nápady
Dobrý deň, sestra mi písala, že tu na MK písala pravdepodobne moja švagriná ,ale bohužiaľ nepamätá si názov a stratilo sa jej to. Ja mám v nicku moje meno a nie je mi to príjemné písať verejne 🙂 Skrátim to,nikto nebude čítať dlhé litánie. S mojou svokrou si vzali do hlavy že je v poriadku bývať v našom dome počas našej neprítomnosti. Poznáme ich,tak sme to slušne odmietli. Začali naliehať tak veľmi, že sme si museli zablokovať aj ich čísla. Ale bývame v rovnakom okrese takže to k nám majú na skok v podstate. O pár dní odlietame,a mne z nich už vybuchne hlava. Ja som z nich zrelá na psychiatriu a manžel tiež. Prosím,ak niekto viete o čo ide a čítali ste to... však je normálne ich slušne odmietnuť aj keď je to jeho sestra? Je skoro polnoc nebudem tu rozpisovať úplne detaily,ak by náhodou tak si to napíšeme v diskusii. Ďakujem
@heidi4 za akým pásom? vôbec sa nechytam asi bude lepšie ísť spať
@anonym_autor Myslím, že by si mala prestať písať z oboch strán diskusie, lebo ešte začneš sama so sebou polemizovať 🤩
Skutočne tomuto niekto verí?
Bože tieto fejk témy a potom ďalšia čo na to nadväzuje len pre to že tá prvá mala úspech.
Dobre ranko,dufam ze to tu bude dnes zit,12tka predomnou ale pri cige bude citat,a napisem.Dufam,ze ,,,svagrinka,,,napise nieco viac.
@anonym_autor prosim ta mohla by sa aj svokra vyjadrit? Pripadne muz. Nech mame uceleny obraz o vasej situacii a mozeme sa rozhodnut na koho stranu sa priklonime.
Ja napriklad si myslim.ze by ste im to mali dovolit ked po tom tak velmi tuzia. Ved vam z toho domu neodhryznu. Ale mozno keby som mala vsetky informacie tak zmenim nazor.
@anonym_autor prosim ta mohla by sa aj svokra vyjadrit? Pripadne muz. Nech mame uceleny obraz o vasej situacii a mozeme sa rozhodnut na koho stranu sa priklonime.
Ja napriklad si myslim.ze by ste im to mali dovolit ked po tom tak velmi tuzia. Ved vam z toho domu neodhryznu. Ale mozno keby som mala vsetky informacie tak zmenim nazor.
@tykat hadam za chvilu aj napise.
A presnw pre tito mile konickarky sa pridala moznost anonymnych diskusii a odpovedi. Nie pre to aby kazdy mohol napisat svoj nazor( to mohol aj vtedy) ale preto aby ste nemohli tuknut na profil a zistit, ze bol zalozeny len vcera,ci dnes a idu z beho stavnate temy.
@tykat ešte doplním: ešte deti by sa mohli vyjadriť a aj švagor. Nech máme kompletku
Ty si ešte o trochu trápnejšia ako autorka prvej diskusie.
A ak to píše jedna osoba okamžite smer psychiatria.
Hneď. Dnes.
@admin prosime o zistenie, ci tato osoba co zalozila tuto diskusiu a osoba, ktora zalozila tuto diskusiu je ta ista osoba? https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-presvedcit-brata-aby-suhlasil-s-pobytom-v-ich-dome/?page=38#post-90079467
Vyzera, ze sa tu niekto zabava
samozrejme z eje to vymyslene..za ten cas vecer co odpisovala by si minimalne stihla precitat aspon to,co ta akoze svagrina napisala.. list vlastnictva je vraj na neho tu pise,ze na oboch.. byvali v podnajme a tu uz predali dom ... dom mal este pred nou a zrazu uz boli spolu ale v zahranici a neviem kde ... keby to bolo realne chytim telefon vynada,jednej druhej bloknem a dovidenia
@admin prosime o zistenie, ci tato osoba co zalozila tuto diskusiu a osoba, ktora zalozila tuto diskusiu je ta ista osoba?
@anonym_fbb353 😂😂😂 Jasné, admin ti to ide zisťovať 😂😂😂 veď vážnejšie veci nerieši.
Naco sa tu ma kto vyjadrovat a naco prikladate link povodnej diskusie? Vam zeny nie je od prveho riadku jasne, ze je to kravina? Autorku posielate na psychiatriu, nech sa paci s nou, same ste blbe
@anonym_fbb353 😂😂😂 Jasné, admin ti to ide zisťovať 😂😂😂 veď vážnejšie veci nerieši.
@anonym_fd6d5f Divila by si sa. Ale admin ak taketo zisti, zrusi diskusiu. Alebo ak zisti, ze osoba ma 2 ucty, zablokuje jej ich. Minule prisiel admin na to, ze osoba si vymyslela pribeh ze zomiera zena a ma 2 dcery. Potom tu pisala akoze jej kamoska, ze uz ta zena zomrela. Admin tu pisal, ze to pisala jedna osoba a ucet jej zrusil.
@anonym_fd6d5f Divila by si sa. Ale admin ak taketo zisti, zrusi diskusiu. Alebo ak zisti, ze osoba ma 2 ucty, zablokuje jej ich. Minule prisiel admin na to, ze osoba si vymyslela pribeh ze zomiera zena a ma 2 dcery. Potom tu pisala akoze jej kamoska, ze uz ta zena zomrela. Admin tu pisal, ze to pisala jedna osoba a ucet jej zrusil.
@anonym_fbb353 Ánooo 😂😂😂 Úplne iné skúsenosti mám. Šikanu neriešili.
@anonym_fbb353 Ánooo 😂😂😂 Úplne iné skúsenosti mám. Šikanu neriešili.
@anonym_fd6d5f Sikanu nikde neriesia. Ale fake ucty admin riesi. Rehoc sa kolko len chces.
@anonym_fbb353 nezruší, to mi ver. Zruší účty, alebo jeden účet, ak má človek viac. Ale nezruší diskusiu. Ona tu bude a bude aj dohľadateľná.
@admin prosime o zistenie, ci tato osoba co zalozila tuto diskusiu a osoba, ktora zalozila tuto diskusiu je ta ista osoba?
@anonym_fbb353 Podľa mňa to píšu z MK, aby zvýšili sledovanosť
@anonym_fbb353 strasne ako si zeny dokazu takto vymyslat,toto moze napadnut len choru hlavu.
@anonym_fd6d5f Sikanu nikde neriesia. Ale fake ucty admin riesi. Rehoc sa kolko len chces.
@anonym_fbb353 Veď potom je taká úroveň celého fóra. Len na smiech. Človek sa tu aspoň zabaví na ľudskej hlúposti. Lebo tej je tu požehnane.
Ok, tak po tomto viem že celé to bolo- je fake.
Baví ťa to ? Chcela by som mať toľko voľného času a tak sa nudiť, že by som vymýšľala tieto blbiny .
Ok, tak po tomto viem že celé to bolo- je fake.
Baví ťa to ? Chcela by som mať toľko voľného času a tak sa nudiť, že by som vymýšľala tieto blbiny .
@maca1984 ale nie je to super sledovať, ako vám človek hodí total výmysel a vy sa vypíšte na 40 stranách? Ako kvoky niekde v kuríne alebo baby na trhu. Na vymyslenú tému, človek sa len smeje.
@maca1984 ale nie je to super sledovať, ako vám človek hodí total výmysel a vy sa vypíšte na 40 stranách? Ako kvoky niekde v kuríne alebo baby na trhu. Na vymyslenú tému, človek sa len smeje.
@anonym_140d1c je to rovnako super ako čítať 40 strán keď vieš, že ide o výmysel.
@anonym_140d1c Presne o tom je toto fórum. Niečo sa im podhodí a ony si idú. A stále tie isté, čo len koníkom žijú. A na ostatných sieťach sa na nich bavia.

Ja som reagovala na jej príspevok. Je v poriadku, že ste odmietli. 😉