icon

Švagrina a jej nezmyselné nápady

Včera o 22:46

Dobrý deň, sestra mi písala, že tu na MK písala pravdepodobne moja švagriná ,ale bohužiaľ nepamätá si názov a stratilo sa jej to. Ja mám v nicku moje meno a nie je mi to príjemné písať verejne 🙂 Skrátim to,nikto nebude čítať dlhé litánie. S mojou svokrou si vzali do hlavy že je v poriadku bývať v našom dome počas našej neprítomnosti. Poznáme ich,tak sme to slušne odmietli. Začali naliehať tak veľmi, že sme si museli zablokovať aj ich čísla. Ale bývame v rovnakom okrese takže to k nám majú na skok v podstate. O pár dní odlietame,a mne z nich už vybuchne hlava. Ja som z nich zrelá na psychiatriu a manžel tiež. Prosím,ak niekto viete o čo ide a čítali ste to... však je normálne ich slušne odmietnuť aj keď je to jeho sestra? Je skoro polnoc nebudem tu rozpisovať úplne detaily,ak by náhodou tak si to napíšeme v diskusii. Ďakujem

Strana
z3
anonym_98ada3
Včera o 23:41

Ja som reagovala na jej príspevok. Je v poriadku, že ste odmietli. 😉

anonym_dcb8ac
Včera o 23:45
@anonym_autor

@heidi4 za akým pásom? vôbec sa nechytam asi bude lepšie ísť spať

@anonym_autor Myslím, že by si mala prestať písať z oboch strán diskusie, lebo ešte začneš sama so sebou polemizovať 🤩

anonym_dcb8ac
Včera o 23:56
@tundra

@enmery asi studentka zurnalistiky a masmedialnej komunikacie si tu trenuje svoje schopnosti😁

@tundra alebo študentka psychológie a pohľad z dvoch perspektívu pripadne herečka - vcitenie sa do dvoch protichodných rolí, či iba znudena tínedžerka?

tundra
Dnes o 00:05
@anonym_dcb8ac

@tundra alebo študentka psychológie a pohľad z dvoch perspektívu pripadne herečka - vcitenie sa do dvoch protichodných rolí, či iba znudena tínedžerka?

@anonym_dcb8ac nvm.,ale zjavne sa vlozila do tej role riadne😂

abbey1
Dnes o 00:21

Skutočne tomuto niekto verí?

heidi4
Dnes o 01:08
@anonym_dcb8ac

@anonym_dcb8ac herečka - vcítenie sa do dvoch protichodných rolí 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻 skoro som si cvrkla

tundra
Dnes o 01:19
@heidi4

@anonym_dcb8ac herečka - vcítenie sa do dvoch protichodných rolí 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻 skoro som si cvrkla

@heidi4 mas nocnu😁

anonym_11fc4e
Dnes o 02:42

Bože tieto fejk témy a potom ďalšia čo na to nadväzuje len pre to že tá prvá mala úspech.

Strana
z3