Švagrina a jej nezmyselné nápady
Dobrý deň, sestra mi písala, že tu na MK písala pravdepodobne moja švagriná ,ale bohužiaľ nepamätá si názov a stratilo sa jej to. Ja mám v nicku moje meno a nie je mi to príjemné písať verejne 🙂 Skrátim to,nikto nebude čítať dlhé litánie. S mojou svokrou si vzali do hlavy že je v poriadku bývať v našom dome počas našej neprítomnosti. Poznáme ich,tak sme to slušne odmietli. Začali naliehať tak veľmi, že sme si museli zablokovať aj ich čísla. Ale bývame v rovnakom okrese takže to k nám majú na skok v podstate. O pár dní odlietame,a mne z nich už vybuchne hlava. Ja som z nich zrelá na psychiatriu a manžel tiež. Prosím,ak niekto viete o čo ide a čítali ste to... však je normálne ich slušne odmietnuť aj keď je to jeho sestra? Je skoro polnoc nebudem tu rozpisovať úplne detaily,ak by náhodou tak si to napíšeme v diskusii. Ďakujem
@heidi4 za akým pásom? vôbec sa nechytam asi bude lepšie ísť spať
@anonym_autor Myslím, že by si mala prestať písať z oboch strán diskusie, lebo ešte začneš sama so sebou polemizovať 🤩
Skutočne tomuto niekto verí?
Bože tieto fejk témy a potom ďalšia čo na to nadväzuje len pre to že tá prvá mala úspech.

Ja som reagovala na jej príspevok. Je v poriadku, že ste odmietli. 😉