Švagriná ako klientka
Na úvod chcem napísať že zo švagrinou sme nikdy neboli jedna krvná skupina ale rešpektovali sme jedna druhú. Aj väčšoch keď odišla aj s deťmi od brata, aj vtedy keď si brat našiel inú a zrazu sa chcela vrátiť, je tomu už desať rokov, deti sú dospelé.
Vlani som po 39odpracovaných rokoch prišla o prácu, a teraz mám novú som ešte v skúšobnej dobe. Mám na starosti klientov medzi inými aj brata, švagrinú aj synovca.
Dnes sa stala taká nepríjemná vec, švagrinej došlo upozornenie, že neuhradila celkovú sumu faktúry ale iba časť. Doletela k nám do roboty a urobila cirkus, vraj ja som jej povedala tú zlú sumu, a na podporu doniesla so sebou aj syna. Ja som mala skontrolovať aké údaje si ona zadáva na pobočke do svojho internet bankingu.
Tieto upozornenia sú spoplatnené na 6eur. Upomienky na 20. Ona bola tak vytocená, úplne mimo, Aj v starej práci som mala na starosti klientov ale toto som nezažila. Úprimne ženy bojím sa o prácu, bojím sa ísť ráno do práce.
@cacianka podľa kolegýň aj táto pani bola kedysi rádovým zamestnancom, normálne vychádzala s každým ale keď ju povýšili tak sa zmenila o 180 stupňov.
Prepáčte ženy ale naozaj nechcem napísať kde som robila ešte s tým niečo poruším a budem ešte vo väčších problémoch
Veď si tu anonymne a keby si napísala úrad práce, nikto nemá tucha ktorý z 35 okresov. Ale ok, aspoň sa špina ukázala, a nebudeš sa trápiť pri tpp.
@onedaynick ja áno

@kaktusik007 mám 4r do penzie, nejako to vydržím s ňou. Má teraz novú asistentku, tak bude medzi nami ako molitan. Ešte ma čaká operácia, liečenie, rehabilitácie, tak sa mi nedá meniť práca.ani vekom to nie je ružové . Tejto hnusnej opici sa to raz vráti, verím tomu. A to je o 3 roky staršia, už dávno mala byť v dôchodku, mne sa vyhrážala už pred 3 rokmi, netušila že som mladšia. No 🐄🎺 na entú.