Švagriná je závislá na nakupovaní
Ahojte, myslím že bratova manželka je závislá od nakupovania, nie je totiž dňa kedy by nešla do obchodu a nekúpila aspoň nejakú kravinu za pár centov. Stále sa sťažujú že nemajú peniaze ale ich dcéra ma doma hračkárstvo. Ona aj povie že jej už nič nebudú kupovať, že ma toho strasne veľa a na druhý deň príde s novým plysakom, hoci len za 1€, novým tričkom lebo na ňom bola taká potlač a podobne. Jednoducho veci ktoré nepotrebuje a o pár mesiacov jej budú doma zavadzať. Ja tiež niekedy uletim v obchodoch ale to sa stane možno raz za mesiac, nie denne. Pre nu je nakupovanie relax čo sama viac krat priznala. Ako to s bratom riešiť? On to nevidí? Podotýkam že švagriná je na RD.
@anonym_autor preco si myslis ze to mas TY riesit?
Mať vaše starosti 🙄
@anonym_autor preco mam pocit,ze pises o mne? :D a ak ano, nestaraj sa prosim ta,ty nas nefinancujes
ked ide kazdy den, a co, ved pises ze minie 1 euro niekedy, horsie by bolo keby viac rozhadzovala. je to uplne jej vec co robi a teba to ozaj nemusi trapit, jedineze by si jej zavidela.
Ja zas vysedavam denne na kave v meste hoci mame doma kvalitny kavovar. A tiez poznam zeny ktore denne nieco kupuju
Kazdy mame nejaku zavislost 😎
Sa nestaraj , nejde to z tvojich penazi.
Svagrina na pohladanie...
Jemine ake strasne, kupuje svojmu dietatu hracky.. oblecenie.. jooj to je cele zle, mala by kupovat cigarety a alkohol! Rychlo to ries, toto nie je normalna slovenska rodina.
@anonym_autor Človek má dosť svojich starosti, nemusí si brať na seba aj cudzie...
pokial to nefinancujes ty, nie je to absolutne tvoja vec.. nemas co riesit..
@anonym_autor ak to brat nevidi alebo nepovazuje za problem, tak sa do toho nemiesaj. Ale svojim sposobom ta chapem - mna by tiez iritovalo pozerat sa na nezmyselne minanie za nekvalitne blbosti, ktore nikto nepotrebuje a nepouziva. Ale tak je to ich zivot, ich peniaze, ich smetisko.
Co sa staráš? Ak to bratovi nevadí a nežiada ta o pomoc, tak ta je vieš co do toho
No nič ,si proste lepšia ako ona... prišla si si to potvrdiť ? Stačí si pomyslieť a ísť ďalej svoje ...normálne sa to dá , vyskúšaj.. odporúčam
@anonym_autor ak to brat nevidi alebo nepovazuje za problem, tak sa do toho nemiesaj. Ale svojim sposobom ta chapem - mna by tiez iritovalo pozerat sa na nezmyselne minanie za nekvalitne blbosti, ktore nikto nepotrebuje a nepouziva. Ale tak je to ich zivot, ich peniaze, ich smetisko.
Ano, su taki sibnuti ludia, mam podobnu svagrinu. Neriesim a myslim ze v tvojom pripade je to tiez dobry napad, naco sa starat, ty budes ta zla.
@sissy27 a na “kvalitne” by mohla minat? 😁 Princip je rovnaky - chorobne nakupovanie
A? Keď to nevadí jej mužovi tak čo riešiš?
@anonym_autor Tak skus mozno nejako opatrne vysondovat u brata, ci mu to vadi, ci im tie peniaze chybaju. Ak on problem nevidi, tak nic. Ale ak vidi a sam si nevie rady, tak mozete spolu skusit nieco vymysliet.
Ja sa cudujem, ako tu vsetci pisu, ze najblizsia rodina sa nema do nicoho starat a nic si vsimat. Clovek by kolkokrat ocenil zaujem a pomoc blizkych, lebo sam trebars nema dost sil, alebo dostatocny odstup a nemysli jasne, alebo je bezradny.
Toto nakupovanie svagrinej zatial nevyzera nejako hrozne, ak ide o 1 Euro denne. Ale typ zavislosti to je a niektori ludia skoncia vdaka nej s pozickami a exekuciami. Tak proste skus len nejako citlivo zistit, ci brat zdiela tvoje znepokojenie a ak nie, tak to nechaj tak.
mina tvoje peniaze? nie... tak sa nestaraj ...
A ktovie čo si zas švagriná s bratom myslí o tebe 😉 žgrloš čo nekúpi decku ani cukriky ani hračku 1€. Každý žije inak
Mňa seru ľudia, čo sa starajú ! Čo ťa do toho ? Platíš to ty? Nie, tak sa nestaraj...
Ja zas vysedavam denne na kave v meste hoci mame doma kvalitny kavovar. A tiez poznam zeny ktore denne nieco kupuju
Kazdy mame nejaku zavislost 😎
Sa nestaraj , nejde to z tvojich penazi.
Svagrina na pohladanie...
@ivik4 Si ma rozosmiala tou prvou vetou😁, ďakujem…
Kazdeho vec. Nie? Lepsie, akoby ich prepila.🙉
Že nestaraj sa...no príjemné ženy sú tu ozaj...ale keby sa jednalo o ich rodinu tiež ich to serie..ja ti rozumiem...niečo podobné mám v rodine,ale človek aj povie,aj tak si to nevezmú k srdcu
@anonym_autor a co ta to teraz trapi? Davas im peniaze ty?
@anonym_autor pretože je to choroba. Mala by to riešiť so psychológom keďže nemajú veľa peňazí ale aj tak rozhadzuje. Ty s tým nič nemôžeš spraviť, raz keď budú úplne na mizine tak sa možno z tejto choroby sama vylieči
Keby sa kazdy staral o seba, bolo by o vsetkych postarane…..ak to nevadi bratovi, ak netrpi dieta, nestaraj sa 😉
ja som v šoku z príspevkov… vraj nestaraj sa… neviem síce aké pohnútky má autorka - ale toto je závislosť ako alkohol, gambling alebo iné. toto sa lieči terapeuticky…
čo môžeš autorka urobiť? neviem či to vyriešiš s bratom. muži nie sú citliví v takýchto veciach, to sa budú skôr hádať ako riešiť. skôr pomôžu rozhovory so švagrinou, ale nie v zmysle že by sntým mala prestať, ale nasmerovať ju k tomu, aby s tým pracovala. už má vypestovanú závislosť, nejaké vzorce, potrebuje s tým ona vedome pracovať 😏
Si ty normálna?
Kupuje za tvoje?
Čo ty chceš s bratom riešiť?
Čo teba potom kto čo kedy a koľko nakupuje?
Nájdi si inú zábavku ako sa starať do toho do čoho ťa je akurát tak vieš čo......
@anonym_autor načo to ty riešiš? Veď nemíňa tvoje🤣 Kriste pane….. a čo keď je na materskej? Kúp si zrkadlo, nie ďalekohľad. 🤣 aj ty nakupuj, keď máš taký nudný život, že riešiš život švagriny a brata. 🤣 moja švagriná chcela ist na plavbu loďou okolo ameriky na mesiac a brat si musel brat kvôli tomu pôžičku. Ja som si v takej hodnote kúpila nové auto a vôbec neriešim ich dráhu dovolenku🙈
Že nestaraj sa...no príjemné ženy sú tu ozaj...ale keby sa jednalo o ich rodinu tiež ich to serie..ja ti rozumiem...niečo podobné mám v rodine,ale človek aj povie,aj tak si to nevezmú k srdcu
@anonym_089459 a čo teba môže srať natom čo kto z rodiny kupuje ?
Hádam ty nechceš niekomu z rodiny určovať ako majú narábať zo svojimi peniazmi?
@anonym_089459 a čo teba môže srať natom čo kto z rodiny kupuje ?
Hádam ty nechceš niekomu z rodiny určovať ako majú narábať zo svojimi peniazmi?
@anonym_b17fc9 presne, koho by sralo ze svagrina kupi kazdy den nieco za par eur ??? 😃😃😃😃😃 toto je vtip roka. To uz aka nevyrovnana so sebou by som musela byt
@anonym_autor a? Peniaze pýta od teba?

@anonym_autor
A čo teba do druhej rodiny?