icon

Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň

21. mar 2022

Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
mircalla
26. mar 2022

@vlcik1 Nemam slov. Mam dve deti, takze nerobim nic....A tam je presne pes zakopany. Cele to chore myslenie, ktore ste tu niektore predviedli - mame deti, tym sme chranene osoby a naco by sme robili este ine ako sa starat o deti. Ved mame muzov, babky, tetky, matky, otcov a svokry....Skustocne koncim.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Nie, ja rada posielam svagrine pracovat. A rada pripominam ludom, ze maju zit za vlastne. A hlavne takym vytocenym ako si ty :D

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ukulela
26. mar 2022

@h2 nebola darovana. Svagrina to odmietla. Hádam nestihli prepísať polovicu domu Za dva dni. To len autorka už otáča a píše, že druhá polka domu bude sestrina atď atď atď. ale podľa mňa platí to, čo bolo napísané na začiatku, že polovica domu je rodičov a druhú polovicu prepísali na syna. švagriná svoj podiel odmietla prepísať.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 A naco by ho vysmarovali 🙂 Jej ved nech tam byva aspon to tam bude mat svagrina pod kontrolou. A ked sa autorke nepaci, nech ide. Bez vyplatenia - nema ich kto vyplatit a hlavne z toho, co sami dostali.

mircalla
26. mar 2022

@vlcik1 Ty mas skutocne nejaky psychicky problem. A nie maly.

ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Ona nechodi hukat koli majetkom 🙂 Jej vadi, ze lemru zivia jej rodicia. Ty si princip, preco huka nepochopila po 31. strane?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
mircalla
26. mar 2022

@vlcik1 Zbohom. A dufam, ze to myslis vazne s tou rozluckou

ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Rodicia, ktori mu polovicu domu darovali, ho maju vyplatit? Vazne? 🙂 A z coho ho maju rodicia vyplatit? 🙂 Heeej, to je dobreee. Rodicia v dochodku si maju hypoteku pobrat? 🙂 Jak zas sa jednoducho dostat k majetkom 🙂

ukulela
26. mar 2022

@vlcik1 AD lekár ešte raz. niekde na začiatku sa písalo, že ona svokru nemohla zobrať k lekárovi, lebo nemala kde dať deti. Vyhovorka stoji gros! Podla mna svokrovcov nema rada káblové s nemajú dobrý vzťah ako to autorka témy prezentuje, pretože keby ho mali, tak svokra od nej pomoc príjme, keď je ponúkne navarené. A ona zasa vie, že svokru niečo bolí a treba s ňou byť lekárovi.

ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Furt nechapem, naco by bol dom sestre. Vsak ta chce, len aby rodicia dozili. Ze svagrina im ma dat prostriedky na novy dom 🙂 A zaco, naco, z akeho titulu? Ona ziadny dom nechce, tak zaco ma vyplacat? 🙂 Ako krasne sa hladaju sposoby - od koho a jak vytrieskat peniaze, len aby sa nerobilo. Ist za tym, kto dom nechce, aby ma vyplatil. To moze ist za susedom, ci nechce dom pre svoje deti, ze nech ma vyplati 🙂 Zdechnu z tychto zien.

ukulela
Odpoveď bola odstránená
ha_space
26. mar 2022

@ukulela No ja tu zasnem, ake dobre rady dava autorke, aby prisla k majetkom za rodenie. Toto je vazne skvele forum 🙂

mircalla
26. mar 2022

@ha_space Zda sa, ze v niektorych regionoch to takto este funguje....Staci odrodit.

ha_space
26. mar 2022

@mircalla Nikdy som neverila, ale asi ano, funguje. Len chudaci - rodicia, dochodci.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
drahomirrra
26. mar 2022

@vlcik1 Vies co, mozno by bolo dobre, keby sa z tejto temy vypnes ty. My sme tu uplne normalne diskutovali. Tema je to dobra, clovek aspon odsleduje, ake maju niektore zeny este v 21storoci myslenie. Ze sa nestitia proste byt doma cely zivot zenami v domacnosti a vsetky financne zalezitosti nechat na muzovi. A ked muzovi v 50tke prepne a najde mladu, zostane im hola rit a oci pre plac.

ukulela
26. mar 2022

@vlcik1 NEDOSTALI! Pol domu synova, pol rodicov. Dcera prepis odmietla z rozumnych dovodov. To napísala autorka na začiatku a to určite platí. Pretože za dva dni dom nepísali a ona sa iba snaží urobiť v očiach všetkých lepšou a žereš jej to len ty.

ha_space
Odpoveď bola odstránená
h2
26. mar 2022

@vlcik1 😃😃😃 Už mi zostáva sa tu len smiať. Ty sa ideš pohoršovať, že ťa tu urážajú? Práve si napísala inej diskutujúcej, že je p...a a zaostalá tupaňa. Tak pozor, aby nezrušili teba.
Ináč, admini takéto témy, kde to vrie, milujú. Pochybujem, že sa pôjdu pretrhnúť s rušením.

ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 A oni sa o dom nebiju. Sestra ho nechce, nechapes? Sestra sa bije o to, ze lemra vyciciava svokrovcov. Jej to vadi, tak vrieska. Ty furt o tom istom - ze sestra chce dom. Furt, jak radio dookola.

sparrows
26. mar 2022

Konečne som sa dostala nakoniec diskusie :D ale musím povedať, že tvoju švagrinú úplne chápem. Robiť decká v cudzom dome je veru ľahké, ale to neznamená, že si za to zaslúžiš ho vlastniť 🥴

ukulela
26. mar 2022

@sparrows mas bobrika odhodlania za citatelsky vykon!

sticker