Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň
Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli
@vlcik1 Nemam slov. Mam dve deti, takze nerobim nic....A tam je presne pes zakopany. Cele to chore myslenie, ktore ste tu niektore predviedli - mame deti, tym sme chranene osoby a naco by sme robili este ine ako sa starat o deti. Ved mame muzov, babky, tetky, matky, otcov a svokry....Skustocne koncim.
@h2 nebola darovana. Svagrina to odmietla. Hádam nestihli prepísať polovicu domu Za dva dni. To len autorka už otáča a píše, že druhá polka domu bude sestrina atď atď atď. ale podľa mňa platí to, čo bolo napísané na začiatku, že polovica domu je rodičov a druhú polovicu prepísali na syna. švagriná svoj podiel odmietla prepísať.
@vlcik1 AD lekár ešte raz. niekde na začiatku sa písalo, že ona svokru nemohla zobrať k lekárovi, lebo nemala kde dať deti. Vyhovorka stoji gros! Podla mna svokrovcov nema rada káblové s nemajú dobrý vzťah ako to autorka témy prezentuje, pretože keby ho mali, tak svokra od nej pomoc príjme, keď je ponúkne navarené. A ona zasa vie, že svokru niečo bolí a treba s ňou byť lekárovi.
@vlcik1 Furt nechapem, naco by bol dom sestre. Vsak ta chce, len aby rodicia dozili. Ze svagrina im ma dat prostriedky na novy dom 🙂 A zaco, naco, z akeho titulu? Ona ziadny dom nechce, tak zaco ma vyplacat? 🙂 Ako krasne sa hladaju sposoby - od koho a jak vytrieskat peniaze, len aby sa nerobilo. Ist za tym, kto dom nechce, aby ma vyplatil. To moze ist za susedom, ci nechce dom pre svoje deti, ze nech ma vyplati 🙂 Zdechnu z tychto zien.
@vlcik1 Vies co, mozno by bolo dobre, keby sa z tejto temy vypnes ty. My sme tu uplne normalne diskutovali. Tema je to dobra, clovek aspon odsleduje, ake maju niektore zeny este v 21storoci myslenie. Ze sa nestitia proste byt doma cely zivot zenami v domacnosti a vsetky financne zalezitosti nechat na muzovi. A ked muzovi v 50tke prepne a najde mladu, zostane im hola rit a oci pre plac.
Konečne som sa dostala nakoniec diskusie :D ale musím povedať, že tvoju švagrinú úplne chápem. Robiť decká v cudzom dome je veru ľahké, ale to neznamená, že si za to zaslúžiš ho vlastniť 🥴