icon

Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň

21. mar 2022

Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli

h2
26. mar 2022

@oblecenie99
@vlcik1 Pardon, chodím sem pozerať popri iných činnostiach, preto mi ušiel príspevok, kde autorka píše, že druhá polovica domu bola darovaná švagrinej. Takže moje informácie o vlastníckych vzťahoch už neboli aktuálne. Moja chyba. Predpokladala som, že to, čo autorka píše, je pravda a nie výmysly. 🤪

ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 A nechapem, preco by som sa ja mala niekam stahovat. Ja mam svoje uz dlhe roky. Ked niekto nema, nech plati najom a ano aj mojim rodicom, ktori potrebuju prilepsit. Takze opakujem uz 250x, vrieskat si budem po bratovi aj svagrinej kolko chcem.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
akje
26. mar 2022

@mircalla si jasny dokaz, ze si vedle jak ta jedle. ;)

Vsetci su lemry, lebo neviete TOLEROVAT a RESPEKTOVAT zivot ostatnych a ponizovacky su pre vas lentilky dna. Date ich za den aj dvadsat a ani neviete.. a este by ste si dali. Raz vam nestacilo ponizit a pourazat. Ale 20 poslednych stran tu na MK je mozno tak akurat k dnesnemu dnu.

Mam iny pohlad na manzelsky zivot. A nemam vo zvyku ponizovat a urazat ludi, ktori ho maju iny. Pride mi to dost nevyspele.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
26. mar 2022

@vlcik1 a žena, ktorá len rodí je kto? 🤔

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
mircalla
26. mar 2022

@vlcik1 Ty mas trosku daky psychicky problem, nie? Ked ta dostane do vyvrtky banalna diskusia....Nema zmysel ti daco vysvetlovat, skutocne malomestiacke myslenie, ktore nikdy nepochopim...Skratke mozeme sa zhodnut len na to, ze sa nezhodneme.

ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Do matky, ktora nech porodi aj 10 deti a vyciciava mojich rodicov sa tak nadherne pustim. Co by nie. A ked sa jej to nepaci? Nech ide. Pozrie sa na cenu nehnutelnosti, spocita kolko by musela na to robit a je ticho.

mircalla
26. mar 2022

@akje Ano, mam iny pohlad na ulohy zeny v spolocnosti. Pre mna ma zena byt nieco viac ako niekto, kto rodi deti a dostane vsetko od rodicov a svokrovcov. Presne tak. Je mi jasne, ze si sa tam nasla, preto reagujes. V podstate je to nieco ako ina verzia zlatokopky

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
akje
26. mar 2022

@zuzanockamt ved vravim, nech si to vybavi s bratom, ked jej to vadi. Lenze ona furt len o svagrinej, ze ona je vadna. Tak ak je taka spravodliva, nech je spravodliva.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 A stale nechapem, preco by som sa mala bavit len s rodicmi alebo bratom. Nepochopim nikdy. Rovnako ako brat, tak aj svagrina vyciciava mojich rodicov. Tak nechapem preco by som to mala riesit len s bratom. Ked ja zaplatim rodicom aj 100 dovoleniek v New Yorku, aj tak budu musiet mladi platit najom.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
akje
26. mar 2022

@mircalla nie. To ty si ma v tom nasla. A to je rozdiel.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
26. mar 2022

@akje a švagriná tam nebýva?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ukulela
26. mar 2022

@vlcik1 vsimni si jednu z autorkiných odpovedí, že čo ona má čo chodiť so svokrou k lekárovi, však nech dcéra priletí. Plus niekde na začiatku aj písala že sa jej nedalo ísť so svokrou k lekárovi lebo nemala kde dať detí. To čo stále núti že pol domu je švagrinej Tak to nie je pravda pol domu je rodičov. A keď jej smrti rodičov dopne , že tá rodičovská časť sa bude deliť medzi obe deti rovným dielom, tak neverím tomu, že by sa ona dobrovoľne vzdala respektíve jej muž v prospech sestry, pretože oni už svoju polku dostali. neverím. Ona sa len snaží obhajovať aby sa Aspoň niekto naklonil na jej stranu a vo veľkej miere jej to ty všetko berieš.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
akje
26. mar 2022

@zuzanockamt pise ako by tam byvala iba ona. A prosim oprav ma ak nie. Nevsimla som si ze by pisala o bratovi ako o nevdacnom synovi. Iba o svagrinej ako lemre.

mircalla
26. mar 2022

@vlcik1 Opakujem. Nie je to ani tak o tom, kolko rokov je doma. Ide o to, ze pecene holuby do huby, ziadna vlastna snaha a ked treba pomoct svorke, tiez hlava do piesku. Uz ma to nebavi opakovat.....

ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Jooj, ja si aj 15252x poviem. A co by nie. Pokial nebude platit za byvanie ako kazdy normalny clovek (aspon formou symbolickeho najmu), to bude slovo lemra a vyciciavat tolkokrat pocut.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
26. mar 2022

@vlcik1 mozno tym ze vezme svokru k lekárovi, hm? To je to najmenej co môže pre nu urobit

ha_space
26. mar 2022

@vlcik1 Troll ci netroll. Diskusia paradna. Vzdy som chcela vediet co vedie zeny ist rodit kopu deti do cudzieho.