icon

Švagriná nakričala na batoľa

Včera o 15:55

Ahojte, cez sviatky sme boli na spoločnej chalupe aj so švagrinou s ktorou sa vidíme 2-3 krat do roka, mala 2,5 ročná sa nechcela obliekať ako vždy a vystrájala a ona po nej začala kričať že ako sa jej to páči keď niekto tiež kričí. Dcérka sa zľakla a rozplakala, prišlo mi to naozaj veľmi nevhodné od človeka ktorý vidi moje dieťa 2 krat za rok a navyše keď tam má rodičov. Ja by som si to k cudziemu dietatu nedovolila. Čo si o tom myslite?

Strana
z2
anonym_1c9280
Včera o 20:43

No a? Odpadlo z neja ze sa zlakla? Akoze uz sa nikdy nezlakne tvoje dieta nicoho? Uz prosim nebudte take citlive na tie vase deti lebo v zivote na nich nikto nebude brat ohlady. A so svagrinou si si to mala vybavit osobne na mieste.

biba_18
Včera o 23:22

vôbec na tom nič divné nevidím. a nevidím vôbec nič divné vychovávať aj iné deti ako vlastné. nežijeme v anarchii.

anonym_85be71
Dnes o 09:46
@biba_18

vôbec na tom nič divné nevidím. a nevidím vôbec nič divné vychovávať aj iné deti ako vlastné. nežijeme v anarchii.

@biba_18 keď som bola malá, bývalo nás u babky a 5.6 bratrancov a sesterníc a deti usmerňoval hocikto z dospelých. Kričali na nás málokedy, lebo sme vedeli odkiaľ pokiaľ a nikto sa nerúcal z toho, že na jeho miláčika si niekto doovolil zvýšiť hlas, ke%d nevedel, čo so sebou

anonym_028abb
Dnes o 10:23
@anonym_85be71

@anonym_autor k cudziemu na ulici by som si to nedovolila ani ja, ale tu ide o neter, s ktorou bola tvoja švagriná na chate a ak ste ju vy ak rodičia nedolázali usmerniť, tak to urobila za vás, To je dobre, že sa malá rozplakala, lepšie si to zapamätá, okrem toho plač nebolí. Možno keby si ti urobila to isté doma pred mesiacom, dvomi na chate by bol kľud.

@anonym_85be71 Ja som veru musela zakrocit aj voci cudzim..ale boli vacsie a slo o vyhananie dietata z preliezky, kde tie deti uz ani nemali co robit, lebo boli privelke a hlavne, nemali co vyhanan z nej ine deti. Tak som sa ohradila. A okrem ineho ohrozovali palicou ostatne mensie deti. Kedze mamicka nic a ozvala som sa ja, ked neprestali, vzala som ti palicu a dala tam, kde na nu nedociahli. Rovnako som si ale riesila svojho, ked uz ako vzal palicu a tiez mohol oheozit seba ci okolie. Palica sla prec. A ano, vrieskajuce svoje deti som si tiez riesila sama. No ak by neplbodaj zakrocila moja sestra, nemala by som jej to za zle. Minule som ja usmernila jej maleho..nie krikom, to nebolo treba, ale usmernila.

anonym_85be71
Dnes o 12:04
@anonym_028abb

@anonym_85be71 Ja som veru musela zakrocit aj voci cudzim..ale boli vacsie a slo o vyhananie dietata z preliezky, kde tie deti uz ani nemali co robit, lebo boli privelke a hlavne, nemali co vyhanan z nej ine deti. Tak som sa ohradila. A okrem ineho ohrozovali palicou ostatne mensie deti. Kedze mamicka nic a ozvala som sa ja, ked neprestali, vzala som ti palicu a dala tam, kde na nu nedociahli. Rovnako som si ale riesila svojho, ked uz ako vzal palicu a tiez mohol oheozit seba ci okolie. Palica sla prec. A ano, vrieskajuce svoje deti som si tiez riesila sama. No ak by neplbodaj zakrocila moja sestra, nemala by som jej to za zle. Minule som ja usmernila jej maleho..nie krikom, to nebolo treba, ale usmernila.

@anonym_028abb tak to by som urobila aj ja, tu už išlo o bezpečnosť detí, myslela som to taj, že sa cudzie dieťa nechce obliekať napr. na tom ihrisku, do toho by som sa nemontovala.

lienka.7
Dnes o 12:09

@anonym_autor keď si ju nevedela dat do laty ty, urobila to švagriná. Kde vidis problém? Ze si neschopná normalne vychovať dieta, aby nerobilo sceny?
A 2,5 ročná je akože batoľa?

Strana
z2