Švagriná predala kočík, ktorý som jej požičala
Zeny mna ide urvat od zlosti.. Mala som krásny drahy kocik ktory sa mi podarilo po známosti zohnat za 800 eur! Ked moj drobec z neho uz vyrástol svagrina zistila ze je tehotná.. Ked bola asi v 7 mesiaci opustil ju priateľ a zostala sama bez peňazí akurát vtedy sa chystali kupovať vybavicku.. Narodil sa jej rovnako chlapček a zacala ma prosiť ci by som jej kocik nepozicala ze sa jej velmi páči ze teraz jej to finančne nevyjde aby si nejaký kupovala oktem kočíka som jej pozicala aj iné veci ale dobre chápala som ze je ba tom zle taksom jej pomohla pred 2 týždňami som bola u nej ze si prosím kocik späť kedze jej syn uz z neho takisto vyrástol a uz jej svokra z nasporenych peňazí kúpila športový kočík a ona mi zahlasi ze uz ten kocik nemá hovorím prosím??? Akože ho nemáš a povedala ze ho predala kamarátke za 300 eur.. Ja som myslela zr ma v tu chvíľu odvezú začala som na nu kričať ze ako mohla predat pozicanu vec ktora nebola jej a ona na mna ze bola v tom ze som jej kocik darovala 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ od začiatku som jej povedala zr jej ho len požičiavam ze plánujeme druhé a budem ho potrebovať chápete toto??? Ja neviem co mam robiť
@karolinakr ocividne si absolutne nepochopila pointu mojho prispevku. skus si ho precitat este raz. alebo nie. je mi jedno 🙂
@nikolka1986 kazdy z nas ma iny postoj k zivotu. pre mna su urcite dolezitejsie zachovane vztahy v rodine nez par sto eur. nepotrebovala by som sa znizovat na uroven svagrinej.
Inak pamätáte na diskusiu o 1000€ aute, čo sa autorka pýtala, či má vrátiť ex priateľovi, keď ju o to požiadal? Veľa radilo nechať si, ďalší predať .... 😀
Figel je v tom, že chcu ďalšie babo, tak ju tato charita smerom ku švagrinej vyjde na ďalšiu 500ku
Ale prosiiiiim ta tomu aj veris akoze,ze nieco pozicias a druhy si mysli,ze si to darovala??chceli s tebou nechcem povedat co tak sa robia sproste,ze si mysleli,ze si jej ho darovala...v ziadnom pripade...povedz jej,ze ok tak predla si jej ho ty za 600 eur a laskavo si ich prajes...alebo by som jej ukradla zlato nejake...a az ked ti vrati kocik teda peniaze tak jej zlato vrat...a dovi dopo!
Aky to bol kocik? Len pre zaujimavost. My sme tak pozicali po nas fusak ten este taky brutal teply z ovcieho runa a sestra ho musela pytat spat aby ho vratili hlavne ze dieta uz velke z neho bolo. Cca 25 rocny fusak ale super hrejivy ...
A trosku od temy my sme tak kupili kocik z bazaru pre babiku ze super stav vyborny ... kocik prisiel a kolieska KO 🤬🤬🤬 rozhegany ... nervy som dostala a hovorim sestre nech malej najde kocik pre babiku hocaky len nech je novy ... hoc stal 100e ale je novy a mala sa s nim netrapi
@bluka2 a on jej to auto pozical, ci daroval? ja si tak pamatam, ze jej ho dal. ze jej ho kupil. a to uz je ina situacia.
@derdia keby nestal 1200€ ale 100€, možno by som to predychala ale toto bolo svinstvo
@oktoberbaby2020 no tak to bolo teda riadne okaté, to je fakt trapka 🙄
@derdia bola by som nastvana, uz by nikdy odo mna nic nedostala, dllho by trvalo z mojej strany skekolvek ustretove gesto voci nej, atd.. ale urcite by som to neriesila cez TO. ani by som konflikt nehrotila.
ps: ty nie si mojho muza sestra, takze tvoje prirovnanie je uplne mimo 😉
ps2: pisala som vyssie, ze ked ma okradla cudzia osoba, tak som to riesila sudnou cestou.
@nikolka1986 haha, jasne 😀 Ty si ina psychologicka. taka: made by modry konik 😂
Ja nechápem komentáre typu, že prečo chce do toho ťahať políciu a robiť rozbroje a že keď nechcela požičať kočík, tak nemala. Tak ak do toho zatiahne políciu, bude zlá..lenže keby vtedy ten kočík nepožičala, tiež by bola za zlú, to Vám nedoplo? Ešte by jej vyčítali, že nepomohla rodine a chúďa švagrina musí siahať na bohvie aký kočík z bazaru keď ona má v "honosný, drahý" - v ich očiach. Tak neviem, čo je lepšie.. Takže na tvojom mieste by som to riešila tak, že by som švagrinej povedala, že ja mám doklad o tom, že kočík je môj a zrazu ho nemám a ona nemá ani dôkaz toho, že ho dostala. Na základe čoho ten kočík predala? Odkiaľ ho mala? Nemá jediný doklad o vlastníctve a predala to. Neviem, či by to na polícii prešlo, ale keď jej to takto povieš, tak sa možno zľakne a začne to riešiť. A ak nie, tak potom trestné oznámenie.. Ja osobne, ak by som mala dosť peňazí, tak by som to neriešila, ale ak by mi chýbali, tak vtedy áno, ale chápem, že teba to hnevá. Rieš to 🙂
@elizabeth175421 povedat "NIE, nepoziciam ti kocik lebo som si nanho dlho setrila a je to prva draha vec co som si kedy kupila a este ho vyuzijem lebo planujem mat dalsie dieta" mi teda rozhodne nepride rovnake ako podat na svagrinu trestne oznamenie...
@missdiva a predať cudzí kočík je v poriaku? Zaujímavé 🙂 nie si v jej situácii, nevieš ako by si reagovala 🙂.. A nevieš ani, aká je tá rodina.. Ja keby odmietnem takto niekomu niečo požičať, tak rodina môjho muža by to riešila roky, ohovárala, nadávala a pri každej príležitosti mi to dala pocítiť..
@moonlight1210 vsak aj švagriná tvrdí, že jej ho darovala. Obidve strany to vidia inak
@elizabeth175421 prosím ťa, taká rodina ako popisujes, ťa ohovára či požičiaš či nie. Buď človek ohovára alebo nie. Nie že to záleží od nejakeho pozicaneho kočíka - to je mentalita
Autorka, prosím napíš, ako si pochodila na polícii
@bluka2 človek je pod nátlakom ľahlo ovplyvniteľný..
@joannita ako som uz pisala. mne svagrina so svokrou urobili ovela vacsie svinstvo. nebudem pisat co, lebo je to prilis osobne. muz sa s nimi vobec nebavil kvoli tomu 7 mesiacov (a to sme tam dovtedy chodili kazdy vikend, kedze byvaju kusok od nas). ja som bola ta, co to urovnala, ta co odpustila a urobila prvy krok, ja som bola ta, co presvedcila muza, aby odpustil. lebo som videla, ze ho to trapi. ze mu chyba rodina. ale je to aj o povahe cloveka, ci sa dokaze nad urcite veci povzniest. ked prekroci mnou stanovene medze kamaratka, tak sa s nou prestanem bavit. ked ma okradol cudzi clovek, tak som ho povlacila po sudoch. ale rodina je nieco ine. kazdy z nas ma len jednu mamu. a nech je aka chce, ak mali doteraz viac menej dobre vztahy, tak mne by tych par sto eur za to nestalo. to, ze sa niekto chova ako debil, neznamena, ze sa tak musim chovat aj ja.

ani sa nečudujem že švagrinú opustil chlap - asi videl aká je to zmija tak zdúchol čím skôr...😉