icon

Švagriná spáva v našej posteli u svokrovcov

majkaa445
12. jan 2019

Ahojte baby, mám na vás takú otázku a potrebujem názor ☺️ je podľa vás normálne keď moja švagriná spáva v našej posteli u svokrovcov, trávi tam čas a ešte k tomu iba na manželovej strane? Pritom má svoju vlastnú izbu a aj posteľ a je dospelá žena. Ďakujem ☺️

Strana
z2
hettinka
12. jan 2019

@pininka svoje deti zatiaľ neriešim, bohvie čo bude... ale dúfam, že sa odsťahujú jedného dňa kompletne a v jednej z detských izieb spravíme asi hosťovskú.
Manžel má v rodnom rome asi tiež ešte pár blbosti, o ktoré sa už nestará a možno to už švagrovi aj vyhodili, svokrovci už nežijú. Ale od svadby sme tam nespali ani raz... načo aj... som bola rada, ak sme tam trávili minimum času. Ani u našich nezvyknem vysedávať viac sko je zdravé. A to bývame v 1 dome, ale oddelene byty, kuchyne aj spalne...

majkaa445
autor
12. jan 2019

Oki vysvetlím to normálne ☺️ keď sme sa s mužom spoznali do svadby som u nich nespala keď prišla svadba moji svokrovci povedali že to je už NAŠA izba už nie iba manželová a k svokrovcov chodievame 2x za týždeň ja niekedy aj viac
krát lebo si s nimi rozumiem švagriná sa späť na konci leta keď sme si prerobili celú izbu kúpili sme si všetko sami a to dokonca naša izba je menšia ako jej no ako sa vrátila k rodičom tak to začalo hocikedy sme ju našli spať v našej posteli v našich perinách manžel jej to niekoľko krát vytkol nech to nerobí že sa mu to nepáči a to isté spravili aj moji svokrovci lenže ona sa o tom nechce ani baviť že prečo to robí iba sa usmeje a ide preč

alex49
12. jan 2019

tak si kúp zámok a zamkni, problém vyriešený

pininka
12. jan 2019

@majkaa445 presne to som si aj myslela,preto som písala že neverím že ti vadí len to že tam prespí občas. Jednoznačne by mi to vadilo a určite by som to riešila buď inými dverami, alebo známkou. Mám taký pocit akoby vám to naschvál robila. Troška smiešne od dospelej osoby.

pininka
12. jan 2019

@hettinka preto som písala.ze každý to má v rodine inak. Ja chodím k našim minimálne, ale aj to som rada že naša izba je ako je. K našim nikdy žiadne návštevy nechodili ani chodiť nebudú, takže nemajú dôvod to meniť.

janinah
12. jan 2019

zamkni,izbu vám dali svokrovci,tak niet čo riešiť...

lalenka33
12. jan 2019

Prepáč,ale švagriná nená nejakú poruchu správania alebo papier na hlavu?Lebo inak si to neviem vysvetli,žeby toto robila normálna žena,ktorá má svoju vlastnú izbu a ešte,ked ste jej vy aj jej rodičia povedali,že sa Vam to nepáči.

moonlight1210
12. jan 2019

@majkaa445 tak bud je tajne na bratovi zavisla a na sposob milencov sa tuli k symbolu kusku jeho pritomnosti.
Alebo je v tom kusok zavisti pre nieco (jemu alebo vam obom) a kompenzuje si to tym, ze kusok z jeho (vasich) veci vyuziva. Na just. A ked vidi, ze to jeho a ostatnych stve, tak ju to vnutorne uspokojuje.

majkaa445
autor
12. jan 2019

@moonlight1210
@lalenka33 tiež si toto začínam myslieť lebo inak si to neviem vysvetliť moja sestra ide k nám do izby keď sme u mojich rodičov iba vtedy keď sme tam my že sa chce porozprávať

eliska13
13. jan 2019

@majkaa445 narovinu jej povedz, že ste si to kupili je to Vaša izba, neprajes si, aby tam spala.Sa jej opýtaj či to má prísť tak ďaleko, že si ju budete zamykat?

Strana
z2