Švagrinina pretvárka
Len taký môj výlev, lebo ma to dusí už dlhú dobu.
Píšem anonymne, pretože sa jedna o osobu, ktorá je "varená, pečená" tu na MK. Je to moja švagrina. Možno sa v tomto príspevku spozná, ale chcem, aby moje meno ostalo utajené, pretože doteraz nevie, kto som. Možno vám to príde divné, čudné, netaktické, ale potrebujem to zo seba dať von.
Pozriem sem na MK denne, priznávam sa, a skoro v každej diskusii vidím, ako radí ostatným ženám, ako píše, čo by ona na ich mieste spravila, čo ona robí v danej situácii a neviem, či sa mám smiať, alebo plakať. Je to hrozná pretvárka a nikdy nepochopím ľudí, ktorí sa hrajú na niečo, čo v skutočnosti nie sú.
Nemáme veľmi dobre vzťahy, ale rešpektujem ju ako ženu môjho brata. Lenže...bývame v rovnakom meste, cca 15 minút pešo od seba. Odkedy sa brat oženil a splodil deti, tak sa nám ako rodine vyhýba. On pracuje v zahraničí, aby uživil rodinu, robí na turnusy a doma je cca týždeň a potom zase je preč. Švagrina k nám nepríde, moje dieťa a jej deti sa skutočne nepoznajú, snažila som sa veľmi, aby aspoň tie deti sa poznali, aby sa spolu zahrali, veď sú skoro v rovnakom veku. Volala som jej, nikdy nezdvíhla, písala som jej, či ideme von, alebo do parku, alebo na ihrisko, niekam s deťmi, vždy nejaká výhovorka (pritom som sa rozprávala s jej najstarším synom, ktorého ma z prvého manželstva a ten sa toľko smial, že nič nie je pravda, čo mi jeho mama píše, že sa len vyhovára, že si vymýšľa, atď.)
Keď príde brat domov z práce, zamestná ho na celý týždeň, že nemá čas na znás ako rodinu.
Autorka, ja už viem o aký nick ide…. Ale táto ženuška tu má od milej na míle ďaleko… v jednej diskusii aj písala, že jej muž je v zahraničí na 4-5t, ale nebojí sa nevery, lebo majú potom spolu super sex. 😀 Neviem či tu aj nemala na chvíľu od adminov zákaz prispievať, alebo niečo také, lebo v jedej diskusii tu premazali jej príspevky admini, dosť sa to tam extremizovalo, aj tam admini zanechali pre ňu odkaz, niečo v zmysle, že sme dospelé zeny a nie malé deti, aby sme sa tu naťahovali. Ale nick tu nejdem písať.
@katkami123 už sa tu ten nick spomenul, aj si na tom základe zmazala info o deťoch. odrazu. začína "deti"
@liusa82 som rada, ze to niekto vidi ako ja , uz som sa bala ze som divna....
@katkami123 No ja stále uvažujem a aj napriek tomu, že som na mk aktívna nemám šajn, ktorá to môže byť.😀
@mimka1402 na co ti to bude 🙂 virtualny svet je takyto, falosny a plny klamstva....
Autorka, ja ďakujem za túto tému, aspoň si nám len potvrdila dôkazovo to, čo sme si aj mnohé mysleli, že kopu žien tu vôbec nevedie taký život ako sa prezentujú a akými radami sa tu v diskusiách oháňajú. A snáď aj brat dostane rozum a zariadi sa. Tato diskusia je len o tom ako sa človeku časom vždy všetko vráti, aj to dobré a dobré vzťahy, aj to zlé, kto vzťahy ničí.
😂😂 A teraz sa tu zlietnu susedy a zname zien z MK, ktore odrbavaju o tom, kto su, ako ziju a ake su. Konecne dobra diskusia !
@liusa82 nebola to ta Andrejka?
@mimka1402 človeku by sa mal dvihat žaludok zo sameho seba.Tym, kt.nemaju svedomie toto nehrozi, preto možu citaty postovat pravidelne
@hladamematku “z tej blondatej co zije v zahranici srsi zloba a mà psychicku chorobu. “Ty si teda expert. Mk diagnostic 😂Ked uz niekoho ohovaras tak rovno napis Moj Nick ,za to ze mam iny uhol pohladu na vec srsim zlom a mam problem. To len take jednoduche osoby ako ty si dovolia povedat. Tvoj nazor na mna ale nie je relevantny . Tuto anonymous autorka ani nemusi byt realny clovek . Srsi dobrom k svagrinej ked tu pise o nej ze nepusti brata za mamou? Akoby bol nesvojpravny. Cely prispevok bol vytvoreny so zakernym umyslom svagrinu zhodit. Ak je to vobec realne. Autor moze byt uzasna osoba ze sa stara o mamu ale Ved je to jej mama a takto to chceli. Vztahy so svagrinou na mk nevyriesila tym ze tu o nej pise ze je falosna a Neviem aka. Mne je jej skor luto ze nevie pochopit ze takto sa vztahy neriesia . Ze treba otvorenu komunikaciu. Pre mna je toto len internet autorka tu bude este 10 stran dookola pisat o svagrinej aka je zla., ale to je uz jej problem .presne ako pises vypnem a splachnem tvoju “ milotu” . P.s tvoj bratranec je dalsi mily syn.
@karolinakr áno tú som myslela🙂
@miadi
Aj brat so svagrinou sú uzastne osoby, bývajú OBAJA v matkinom dome, ale 4 roky ju nevideli. 😀 Túto diskusiu im doprajem, obom.
Mne toto príde autorkin zúfalý krok - mama nám umiera, tak poď na ňu pozrieť aspoň, nech si syna vidí. Som zvedavá na jeho svedomie, keď zomrie.
Inač nehrozi, aby sa brat bal manželky a ustupoval nejakej semetrike, pokial nema 200kg a nevyklbi mu ruku prilahnutím..Pokial spravuje jeho telefon a konta k socialnym sieťam, to už hraniči so zasahovanim do sukromia a brat ma extremne posunute hranicem a submisivne postoje, co je nemužne a aj extremne škodlivé..Chlap ako hora si ma vediet urobit so ženou poriadok v tak zavažnych otazkach a nebyt slaboch..Si neviem predstavit, ako žena moze zakazat chlapovi telefonovat, pisat na fcb, navstivit si sestru a umierajucu mamu..Prečo neodstrihne radšej ju? Sexu najde habadej, ked si ho len tym drží. Toto neni normalna, keby ma niekto chcel takto manipulovat, vyrazim ho z domu
@karolinakr Žiaľ je to tak. Najfalošnejší ľudia sa tvária najviac milo a srdečne. Mohla by som o tom písať hodiny a hodiny.
@karolinakr čo ma poriadok v rodine s "chlapom ako hora"? To má zastrašovať? Ako si ma poriadok urobiť? Už je tu o tom viacero príspevkov v tejto diskusii a nejako nerozumiem. Čiže tu by bolo urobenie poriadku v pohode. Ale v iných diskusiách je bežne ženám radené z takých vzťahov, kde si muž robí poriadok, odísť. Lebo si ho často robí reštriktívne, fyzickým, psychickým alebo ekonomickým spôsobom. Podľa čoho sa rozlišuje, ako je vhodné urobiť poriadok? Nerýpem, naozaj sa snažím yo pochopiť a teba oznacujem len preto, že práve tento komentár s tým obsahom je najnovší.
@drahomirrra 😂😂 vlastne máš pravdu, to je celkom dobrá téma 😅
Inak ja poznám pár ľudí z MK aj osobne a väčšina je milá aj v skutočnosti tak, ako na MK.. a jednu som zažila na živo, ktorá tu až taká milá nie je a bola celkom normálna 😅
@karolinakr
No…. Ktovie, však v dome už bývajú, slušnosť a čo sa patrí očividne neprešla okolo oboch.
Autorka, len ty zváž ten dom, ono sa dá všetko už teraz právne ošetriť, keďže ty mamu dochovávaš, oni sa nezaujímajú, majú právo byť vyňatí z dedičstva, ja by som ich po smrti mamy na ulicu hnala, nech si idu do vlastného bývať. Vzťahy sú už aj tak dávno narušené a aby si ty vlastnému bratovi pripomínala, že ma matku.
@jana_eyre_2 "a jednu som zažila na živo, ktorá tu až taká milá nie je a bola celkom normálna" - toto znie uplne jak ja 😂 😂 😂
Baby veď k tomu domu autorka písala, že žijú v dome švagrinej ktorí jej aj patrí, nie že bývajú v svokrinom dome. Či iné som čítala?
@mimka1402 to nemyslíš vážne 🙈 ja som ju podľa toho citátu našla, to vážne niekto toto dokáže urobiť? 🤮
@ruzovakrava je to fakt na grc... 👎 nasla som si ju aj ja, aby som cekla, ci ju naahodou nemam v oblubenych - ak ano, hned by som ju instantne odobrala... cuduj sa svete, bola tam, ale uz neni 😂 😂 😂 (neviem ale, na zaklade coho som ju tam mala)
@ruzovakrava 🤮🤮🤮 taketo osoby su ciste dno, teda prerazene a este nizsie nez samotne moralne bahno... Su to ubohe stvorenia, dufam, ze si to precitaju.
Musia mat velmi smutny zivot, ked si to kompenzuju fake ''realitou'' na nete
@ruzovakrava Neviem ako ti mám na to odpovedať v širokom okolí o tom vedia hádam všetci. Chlap je samozrejme taktiež na vine, že to urobil svojej žene s ktorou bol dlhé roky no tá ironia s ktorou to pridáva je absurdná. V tomto konkrétnom príspevku mi bolo na grcanie, keď som to videla. Je to síce ich život, no pretvarovanie nemám rada.🙂
@ruzovakrava
Mne sa zdá, ze bývajú v dome ich matky…. Niekde autorka písala, že sa ho zriekla v prospech brata a zrekonštruovali ho… ak som dobre čítala.
@karolinakr ano toto je sucat psychickeho tyrania, je to normalne rozpisane na stranke ministerstva vnutra a spada to pod paragraf, bez srandy...