Švagrinina pretvárka
Len taký môj výlev, lebo ma to dusí už dlhú dobu.
Píšem anonymne, pretože sa jedna o osobu, ktorá je "varená, pečená" tu na MK. Je to moja švagrina. Možno sa v tomto príspevku spozná, ale chcem, aby moje meno ostalo utajené, pretože doteraz nevie, kto som. Možno vám to príde divné, čudné, netaktické, ale potrebujem to zo seba dať von.
Pozriem sem na MK denne, priznávam sa, a skoro v každej diskusii vidím, ako radí ostatným ženám, ako píše, čo by ona na ich mieste spravila, čo ona robí v danej situácii a neviem, či sa mám smiať, alebo plakať. Je to hrozná pretvárka a nikdy nepochopím ľudí, ktorí sa hrajú na niečo, čo v skutočnosti nie sú.
Nemáme veľmi dobre vzťahy, ale rešpektujem ju ako ženu môjho brata. Lenže...bývame v rovnakom meste, cca 15 minút pešo od seba. Odkedy sa brat oženil a splodil deti, tak sa nám ako rodine vyhýba. On pracuje v zahraničí, aby uživil rodinu, robí na turnusy a doma je cca týždeň a potom zase je preč. Švagrina k nám nepríde, moje dieťa a jej deti sa skutočne nepoznajú, snažila som sa veľmi, aby aspoň tie deti sa poznali, aby sa spolu zahrali, veď sú skoro v rovnakom veku. Volala som jej, nikdy nezdvíhla, písala som jej, či ideme von, alebo do parku, alebo na ihrisko, niekam s deťmi, vždy nejaká výhovorka (pritom som sa rozprávala s jej najstarším synom, ktorého ma z prvého manželstva a ten sa toľko smial, že nič nie je pravda, čo mi jeho mama píše, že sa len vyhovára, že si vymýšľa, atď.)
Keď príde brat domov z práce, zamestná ho na celý týždeň, že nemá čas na znás ako rodinu.
Tak potom držím palce aby sa vám vzťahy napravili keď si spravila takýto odvážny krok.
@kamatopo Ďakujem 🙂
Toto je choré, čo tu riešite.....vybavovať si účty cez MK a verejné, kks.
Toto sa len na koňovi môže diať.
@katarinka89
Ale… deju sa tu horšie veci
Autorka, preco ty nepoziadas admina o zmazanie temy?
@andreatytler a preco to treba mazat? ved nech je to tu pre odtatne zeny aky je modrykonik Fake
neobhajuj sa stale,vela si toho vyzradila v zlom svetle a ani uz nebolo potrebne.
@reddflowerlife Autorka dosiahla co chcela. Svagrina ju slusne poziadala aby diskusiu zmazala.
A ty si uvedom ze Modry konik je virtualne forum. Ludia tu ziju virtualny zivot. Ak sa chces hrat na realitu, tak sem daj aspon svoje vlastne meno ty zivot cerveneho kvietka.
Autorka, myslím že teraz je rad na tebe.. švagriná tá slušne požiadala a ty máš snáď toľko chochmesu aby si tému vymazala.. hoci ľudia nevedia koho konkretneho sa téma týka, ale téma je o nej, myslím že preto by bolo fér jej vyhovieť. Veď problém.si si vyriešila, nie?
Nemáš pravdu, nie dvojaký, ale aj pätoraky meter.
Teraz som čítala, ako svokor podozrieva nevestu z nevery, tak ani jej nenalozia že svokra ohovára po internetoch.
Ani tej matke, čo jej 23 ročný syn nechce pracovať.
Ani tej, čo napísala o švagrinej, že nevie a nestíha variť, tak že má za 100e variť pre ňu 3 porcie denne.
A stovky iných diskusii. Že muž nie je ochotný vymeniť si službu a idviez svokru na fakt nepríjemné vyšetrenie. Alebo švagriná preskakuje plot, vyblakuje na ulici aby ju pustili k neteri, lebo rodičia sa nevedia postarať . Nikoho nezhejtovali tak ako tu teba.
Kto neverí, nepáči sa mu diskusia, nech roluje ďalej.
@cacianka úplne v každej téme sa hejtuje, pomaly aj v takej o veterníku.. niekde sa pridá viac žien, niekde menej, ale v každej sa nájdu všakovaké príspevky.. ide len o kombináciu prispievateliek a tá je v každej diskusii ina..
@andreatytler Pisala som to vyssie ty andrea tytler. Zeny ktore sa necitia dobre si tu precitaju ake su odtatne uzasnuckee, ako napecu kolacicek navsteve, ako chodia cele dni s deckom vonku (akoze perfect mom podla svagrinej ktora tu prispieva)
a potom sa tie zeny proste citia zle, oni nedokazu dookola varit upratovat napiect kolac hostit navstevy ako tieto uzasne zeny na modrom konikovi. Potom ssi hovoria preco niesom taka dobra ako oni? A pritom to je cele Falosne a nerealne
@cacianka
Podla mna je velmi velky rozdiel v tom ked sa nevesta stazuje na svokra ze ju podozrieva z nevery a v tom ked sa svagrina stazuje na svagrinu ze nezije svoj realny zivot podla rad ktore dava na internetovom fore.
V tom prvom pripade je zivot tej nevesty priamo zasiahnuty svokrovymi recami a cinmy. Ako je zivot autorky zasiahnuty tym ze svagrina zije v pretvarke?
@reddflowerlife Ano, presne tak. VSETKO je to falosne a nerealne. Nic z toho co sa tu deje nie je realne. Je to virtualne. Nikdy nebol zamer urobit toto tu realne.
Ak chcem nieco realne, tak idem na poldnovu navstevu ku kamoske a pozriem sa ako zvlada zivot s detmi a ako vsetko stiha.
@andreatytler @jana_eyre_2
Autorka má právo urobiť si sama, čo uzná za vhodné, ja nechápem v každej tejto diskusii tieto panovačné ženy, ktoré každému potrebuju rozkazovať, čo ma robiť. Nepáči sa ti, opustí diskusiu a vyriešené, akým pravom tu idete niekomu rozkazovať.
@andreatytler
Tak potom je to tu ale riaden alibizmus a nech tu tie nicky s dvojitým životom ani nevypisujú. Aj tak ich zámer je v diskusiách nie poradiť, ale dokázať si aká som úžasná, aj keď to ma od reality na míle ďaleko, alebo hejtovať diskuterky a autorky a vybíjať si frustráciu zo svoji nešťastného života. Načo sú tu potom takí ľudia? Akým sú prínosom takí, ktorí si nevedia urobiť poriadok vo svojom vlastnom reálnom živote a musia sa tu za niečo vydávať? Za mňa úplne super téma, aký tu vládne alibizmus. Ak sa ti tato téma nepáči, nikto ťa tu nedrží, ani sa ti tu neprosí, nechápem tie diskuterky, nepáči sa mi téma, ale natrepem do nej milión prispevkov a lúčim sa v nej s každým 10x.
Dámy, téma je anonymná, ja ju zmazať nemôžem a to som sem tiež písala. Tému musí nahlásiť viac ľudí, aby bola zmazaná adminom. Takže nech sa páči dámy, ak vám téma vadí. Nahlasujte.
A ešte odpoviem tebe @andreatytler
Nie je rozdiel medzi mojim príspevkom a príspevkami iných ľudí. Len ty sa na to pozeráš iným uhlom, iným "metrom". Možno sa ťa moja téma dotkla, možno si sa v niektorých veciach sama prichytila pri myšlienke, že veď aj ty si občas niečo vymyslíš, niečo prifarbíš, niečo zmeníš, len aby ťa to vykreslilo v lepšom svetle. Pozri ty, ani nikto z vás nevie, kto je moja švagrina alebo kto som ja. Tak ako nikto nevie kto je ten svokor a jeho nevesta, alebo tá manželká a ten alkoholik manžel, alebo tá matka a jej lenivý syn, alebo tie dve sesternice a svadba atď.
Aj ja som už anonymne zakladala viac tem a jednu mi normálne na požiadanie vymazali, pretože som nechcela aby tu ostávali konkrétne informacie, keďže sa ľahko dalo domyslieť že išlo o mňa.. písala som priamo adminovi..
Ja nepotrebujem nič nahlasovať, osobne mi je jedno aké témy tu ostávajú.. ale myslím že vymazanie by bolo fér voči človeku ktorého sa týka, ktorý ťa o to požiadal.. a keďže vy dve ste rodina, už len z toho dôvodu by som sa snažila, pretože ide vždy o obe strany.. ale jasne rob ako uznas za vhodné, ostatne tak to je vždy na každom..
@andreatytler
Možno súdiš podľa seba, ja tu o sebe nič nepriklaslujem a píšem realitu, hlavne veľa krát bolestivú z môjho detstva, nie vždy sa mi to píše ľahko, ale v danej téme si myslím, že to autorovi pomôže. To všetko nereálne si potom možno akurát ty a iba si sa v tom našla.
@jana_eyre_2
Autorka tému mazať nechce. Kapiši?
@katkami123 autorka mi doslovne napísala že tému mazat nemôže, čo nie je pravda.. to že ju mazať nechce je druhá vec, ale vyjadrila sa že nemôže a na to aj reagujem, kapisi? 😉
@jana_eyre_2
A načo ju do toho potrebuješ tlačiť? Snáď jej téma, jej vec.,
@jana_eyre_2 Ale ja neľutujem ani jedno slovo, ktoré som napísala. Neviem kto je admin, neviem, či sa to dá atď. Nie som tu tak dlho ako poniektoré.
A aj tak, nechápem, prečo práve vás to tak veľmi žerie. Áno švagrina ma požiadala, o zmazanie, lebo si myslela, že sem budem pridávať viac a viac info a možno jej meno, ale nie som "až taká blbá".
Ja to ďalej nerozoberám. Len na 5 strán či koľko ma tu hejtujete 😂
Vypnite upozornenia, alebo jednoducho nečítajte ak sa vám nepáči. Ja už neviem ako to napísať a opakovať jedno a to isté dookola sa mi vážne ale vážne nechce.
Pokiaľ sem budete prispievať, táto téma bude "žiť", pretože ja si s vami rada pokecám 😁 ak tému budete ignorovať a skúsite sa sústrediť na niekoho iného, inú tému (myslím, že mne ste už dosť naložili), tak na moju sa rýchlo zabudne.
@jana_eyre_2 Áno, lebo som bola v tom, že anonymná sa mazať nedá. Preto som napísala, že nemôzem vymazať. A vlastne ja nemôžem, aj tak by som musela prosiť o zmazanie 😁 takže to mám v podstate jedno...
@aurorka zaujímavé že zrovna mne píšeš ako o hejtujucej a moje prvé príspevky si úplne odignorovala a pritom vôbec neboli hejtujuce.. (take správanie si zväčša vysvetľujem tým, že dotyčný anonym ma nemá v láske a reaguje až vtedy keď nájde čosi v čom somnou nemusí súhlasiť) a ignorujes aj, že som ti napísala aby si si robila čo chces.. len som sa vyjadrila k tomu čo by bolo fér voči tvojej švagrinej, voči vášmu vzťahu.. opakujem rob čo chces, ale téma sa nemaze len po nahlasovani, to je jednoducho fakt.. diskusie sú o tom že tam zaznie naozaj veľa všakovakych názorov, ale jedno je fakt JA ti tu nikde nenakladam, hoci chces navodiť ten dojem.. každý kto chce čítať, môže..
@katkami123 prosím ťa nemanipuluj a netvrd že ju do niečoho tlačím, to nie je jednoducho pravda a toto je len úplne zbytočne vyvolávanie hádky z tvojej strany..
@jana_eyre_2 Ja som teba odpovedala tebe a tej andrei súčasne. A o hejtovani som napísala vo všeobecnosti, že ma tu idete zhejtovať. Napísala som, že ty? Nie. A áno dobre viem, co si písala ale nedá sa každému odpovedať. Odpovedala som tebe pretože ste boli na poslednej strane a písali ste mi, nech zmažem tému.
A už som napísala, že ja ju vymazať nemôzem a to je realita. Vymazať ju môže admin a ja admina kontaktovat nebudem.
A absolútne nič proti tebe nemám, veď ťa vôbec nepoznám. Odpovedám tak tebe, ako by som odpovedala Kate, Miške, Marienke, Jožkovi a neviem komu. Len ľudia sú v dnešnej dobe prehnane citliví a dotkne sa ich aj to, čo sa ich vôbec ale vôbec netýka.
@autroka mňa sa vôbec nič nedotklo v tejto teme, len konštatujem, to je rozdiel..
písala som sem viac príspevkov, nie len tie posledné, ale áno, keďže si ma zahrnula v texte do tých hejtujucich tak som sa ohradila, to snáď tiez môžem, preotze nemám pocit že by som ťa zrovna ja nejako napadala.. a osobne ma nepoznáš, ľudia však nicky vnímajú, veď v podstate o tom je aj táto téma nie?
Ok, mohla som to napísať ináč, nie, že ma tu hejtujete, ale, že ma tu ľudia hejtujú. Tak za toto sa ospravedlňujem. Ja si chybu uznať viem.
Chcela som všetko zhrnúť do jedného príspevku a v tom si bola označená aj ty. Tak prepáč.
Ďakujem za úprimnosť, to si vždy cením 🙂 pekný deň ti želám..

@reddflowerlife Aj by som napísala, ale nechcem "ŠIKANOVAŤ" 😁