icon

Svokor mi vytkol, že sme im nedali vedieť o chorobe jeho syna

19. dec 2025

Tak volal mi svokor a hned v uvode mi vytkol, ze sme nedali vediet, ze ich syn, moj muz, mal crevnu virozu. Vy o chorobe informujete celu rodinu? Normalne ma nastval. 😤

Strana
z2
deti95060810
19. dec 2025

2 týždne je v pohode - to je krátky čas aby spolu nekomunikovali. Keby 2 mesiace 🙄
že ma ich syn nejakú sr*čku mohol povedať - zavolať aj sám. Iné by bolo keby dostal infarkt - vtedy by bola svokrová výčitka na mieste.

motylik2559
19. dec 2025
@anonym_autor

@motylik2559 muz nebol pri mne.nezdvihal tel, tak volal svokor mne😁

@anonym_autor Tak mu povedz,ked nebude pri tebe, ze: Nebojte sa urcite mu odkazem, aby vam zavolal co najskor a povie vam on presne co mu bolo🤷‍♀️ Treba sa vediet vynajst a toto je stale aj v ramci slusnosti😄

thereisabear
19. dec 2025

A nemáte tam ísť na Vianoce? A bojí sa, že to dostane.

euka210
19. dec 2025

@anonym_autor no pobavilo 😁
Nikomu nic neoznamujem, pokial sa niekto neopyta, ci sme zdravi, alebo ked chce niekto prist na navstevu a niekto z nas je chory.
Oznamujeme iba vazne choroby ci operacie a pod.,nie 3dnove choroby.
...stacilo sa svokra opytat na dovod, preco by si mala oznamovat bezne virozy.

anonym_852667
19. dec 2025

@anonym_autor Nabuduce to šikovne otoč prooti svokrovi. 🤣 A bude kukať! Rovnako nechápavo ako ty teraz. Nieco v style:
Prečo si mi nepovedala že môj syn mal crevnu virózu?
Prosím? Prečo o tom neviete pan svokor?! To sa naozaj tak nezaujímate o svojho syna, že neviete o črevnej viróze?!!! Veď to ke škandál!

senta_sofia
19. dec 2025

@anonym_autor moja svokra toto robi, dokonca volala lekarovi mojho manzela…

malaopicka
19. dec 2025
@really8

@anonym_autor pane na nebi. Zas dalsia co tu dojde s jednou stupidnou vetou ktoru nedokaze ako dospela spracovat.

@really8 presne. Každý prd treba riešiť na internete, lebo nedokážem mávnuť rukou, že niekto je retard. Normálne dovidenia. Ako takýto ľudia žijú v reálnom svete s reálnymi problémami?

autor
19. dec 2025
@maryetta

Preco ta to tak vytocilo?

@maryetta lebo na mna vyletel..

eeffka
19. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dychaj zhlboka 😁mne zvykla volat svokra ze xo robi jej syn lebo jej nedviha ( no robi) v inej praci ako ja, prestala som jej dvihat telefon, len doma muzovi povedala ze zasa volala, ak xhce nech sa jej ozve.

maryetta
19. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ako vyletel tak aj odleti... nebola to vasa povinnost. Neboli ste v osobnom kontakte. Nebol ohrozeny....
nadych. Vydych.
Jeho vizitka nie tvoja 😉

autor
19. dec 2025
@petronelag

@anonym_autor Také strašné to nie je, ja by som povedala, že som si myslela, že im syn volal a hotovo.

@petronelag kedze som taku reakciu necakala, nevedela som reagovat

autor
19. dec 2025
@thereisabear

A nemáte tam ísť na Vianoce? A bojí sa, že to dostane.

@thereisabear nie.nemame.neboji.jeho stvalo, ze o tom nevedel🙈😁

som_realistka
19. dec 2025

Mne taketo stupidity vycitala teta mojho muza, skoncila az vtedy ked som jej povedala, 'vcera dosiel tvoj synovec ozraty a nechala som ho v kupelni aby mi neogrcal postel, aj toto ti mam hlasit?" Potom to skusila este raz po nejakom case, ale to som ju hned zastavila nech vola rovno jemu. Potom som uz mala od takych stupidnych otazok pokoj

loliki
19. dec 2025
@anonym_autor

@thereisabear nie.nemame.neboji.jeho stvalo, ze o tom nevedel🙈😁

@anonym_autor Chápem, že ťa to naštvalo. Je to blbosť. Ale na čom by sme sa na MK zabávali, ak by neboli príbehy o svokrách a svokroch? Teraz sa zabávame my, o chvíľu si nájdeš niečo zábavné ty o iných. To je život.

sticker
mane01
19. dec 2025

@anonym_autor a ten ich syn bol z tej hnačky v kóme, či prečo touto stupiditou otravuje teba?

anonym_c3bfed
19. dec 2025

@anonym_autor podľa názvu som si myslela, že muž má nejakú hroznú chorobu a vy ste to zatajili🤔a on mal len črevnú virózu...a ty máš koľko rokov 18 násť? ...že nevieš reagovať ...a od koho sa svokor dozvedel, že má muž virózu, keď ste spolu ani nehovorili?

anonym_a01e1b
19. dec 2025

A odkiaľ sa to dozvedel, keď so synom nehovoril dva týždne a ty si mu to nepovedala?

anonym_31dcc7
19. dec 2025

@anonym_autor Tak to sa veľmi nudia poniektorí dôchodcovia...Naši nám takto zvykli vyktnúť( rovno sa im nepáčilo),že furt beháme.Rozumej po výletoch a nepovieme 🙄 A pritom s6ne sa vždy rozhodli ráno či počas dňa. A že len trovíme ma hlúposti. Ale už sme si zvykli a pár krát im.to vysvetlili a je pokoj. Aje celý život majú potrebu do všetkého dačo povedať.

anonym_c6c6a0
20. dec 2025

@anonym_autor prečo to vytkol tebe? Ich syn im to nemohol dať vediet? 🫣 hľadajú niečo tam, kde netreba….

anonym_07f8ba
20. dec 2025

Mne raz volal svokor, ci viem, ze mam choreho syna a ako ho liecim? Ci berie take a take lieky? 😂 syn, zil v čr- 400km, mal 16, chory bol uz asi 3.den. Volali sme spolu, cez telefon som mu nadiktovala co si ma kupit. On asi ocakaval, ze pocestujem 4 hodky tam, nakupim lieky, navarim caj a pojdem naspat. Dam si to ako nocnu sichtu a rano s usmevom do prace. 🙈 a teda zopakujem kazdy den.

Strana
z2