icon

Svokor mi vytkol, že sme im nedali vedieť o chorobe jeho syna

19. dec 2025

Tak volal mi svokor a hned v uvode mi vytkol, ze sme nedali vediet, ze ich syn, moj muz, mal crevnu virozu. Vy o chorobe informujete celu rodinu? Normalne ma nastval. 😤

Strana
z2
muchotrafka298
19. dec 2025

Ja by som ich informovala iba vtedy, ak by boli tesne predtym u nas na navsteve. Ze to mohli tiez "chytit" inac nie.

really8
19. dec 2025

@anonym_autor pane na nebi. Zas dalsia co tu dojde s jednou stupidnou vetou ktoru nedokaze ako dospela spracovat.

cyberk
19. dec 2025

No ak ste boli na navsteve a nedali ste im vediet, tak chapem. Ak vycital lebo ich neinformujete o kazdom prde, tak si sa mala spytat, ci chcu vediet aj kedy chodi sr.t ich syn🫣😅 veselo mate cez sviatky hh

autor
19. dec 2025
@muchotrafka298

Ja by som ich informovala iba vtedy, ak by boli tesne predtym u nas na navsteve. Ze to mohli tiez "chytit" inac nie.

@muchotrafka298 neboli sme 2tyz spolu

sense
19. dec 2025

Nie neinformujem, lebo to dokáže chlap aj sám, či ich syn s nimi nekomunikuje?

autor
19. dec 2025
@cyberk

No ak ste boli na navsteve a nedali ste im vediet, tak chapem. Ak vycital lebo ich neinformujete o kazdom prde, tak si sa mala spytat, ci chcu vediet aj kedy chodi sr.t ich syn🫣😅 veselo mate cez sviatky hh

@cyberk praveze by sme nikde takto nesli.. ale info ich o chorobe? Ved muz mohol. Preco to vytkol mne?😞

anonym_a53da7
19. dec 2025

@anonym_autor prečo mu to nedal vedieť jeho syn? A na čo to vlastne potrebuje vedieť? Ak nebudete počas tohto víkendu v kontakte, tak to je pre neho zbytočná informácia.

autor
19. dec 2025
@sense

Nie neinformujem, lebo to dokáže chlap aj sám, či ich syn s nimi nekomunikuje?

@sense ze? Ale on s nimi nema taky vztah. Dokazu si nevolat aj 2tyzdne🤷‍♀️

autor
19. dec 2025
@anonym_a53da7

@anonym_autor prečo mu to nedal vedieť jeho syn? A na čo to vlastne potrebuje vedieť? Ak nebudete počas tohto víkendu v kontakte, tak to je pre neho zbytočná informácia.

@anonym_a53da7 ze? Suhlasim..

sense
19. dec 2025
@anonym_autor

@sense ze? Ale on s nimi nema taky vztah. Dokazu si nevolat aj 2tyzdne🤷‍♀️

@anonym_autor tak potom treba svokra odkázať na syna, že nech si to vykomunikuje s ním.

pribinak
19. dec 2025

Načo mam celému svetu vesat na nos, že muž 3 dni serie a serie a keď neserie tak grca ? (Sorry za výrazy)

Prevrátila by dom očami a tým by to bolo pre mna vybavené
Si dospela tsk sa podľa toho zariad

anonym_87cbbd
19. dec 2025

Ja som dnes svokru pristihla ako do môjho domáceho vývaru hádže kocku bujónu. Jej Ferkovi taký bez chuti nechutí 😀.. niektorí rodičia neprijali fakt, že ich deti už vyrástli a nemusia o nich všetko vedieť a ani za nich všetko robiť. Moja svokra tiež vedela volať 9x do týždňa a len vyzvedať čo Ferko jedol, či je zdravý... Našťastie to stopol sám muž.

januska12323
19. dec 2025
@anonym_autor

@cyberk praveze by sme nikde takto nesli.. ale info ich o chorobe? Ved muz mohol. Preco to vytkol mne?😞

@anonym_autor prečo si z toho taká rozhodená? Mala si ho odkázať na syna.

katica06
19. dec 2025

Nikdy v živote som neinformovala svokra či svokru o žiadnej chorobe či už šlo o muža alebo o deti.
Podľa názvu som si myslela že muž je nevyliečiteľne chorý. Ale obyčajna viróza?

autor
19. dec 2025
@anonym_87cbbd

Ja som dnes svokru pristihla ako do môjho domáceho vývaru hádže kocku bujónu. Jej Ferkovi taký bez chuti nechutí 😀.. niektorí rodičia neprijali fakt, že ich deti už vyrástli a nemusia o nich všetko vedieť a ani za nich všetko robiť. Moja svokra tiež vedela volať 9x do týždňa a len vyzvedať čo Ferko jedol, či je zdravý... Našťastie to stopol sám muž.

@anonym_87cbbd pomoc. A ty nic? 🙈🙈🙈

viestta
19. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak si mala svokrovi povedat, ze nech si to vybavi so synom, akeho vychoval takeho ma. A crevna viroza nie je infarkt, takze co treba informovat?

mandzula
19. dec 2025

Pockaj, o chvilu sa dozvies, ze rodicov treba informovat aj o kazdodennej stolici, inak ste mrcha deti.

motylik2559
19. dec 2025

@anonym_autor Ahoj, byt tebou tak poviem svokrovi, ze: pockajte, dam vam Jana. Janooooo, pod povedat otcovi co ti bolo.
Jano by mu to povedal sam a ty by si sa nemusela trapit na mk s takouto temou😄
Nabuduce to sprav takto a mas po starostiach.

anonym_3b4aa7
19. dec 2025

nie, vobec ich neinformujeme o zdravotnych problemoch, lebo sme mali u dietata dost vazne problemy a to sem chodili revat a pred nim.
A ani nasim nehovorime, lebo to su zasa len nervy zbytocne (pre nich), ktore predramatizuju ... takze u nas pravidlo : o chorobach sa nehovori rodicom

pralinka25
19. dec 2025

ja neinformujem ani vlastnych rodicov o mojej chorobe a to mame dobre vztahy. ani svokru ani nikoho. naco ako?

loliki
19. dec 2025

@anonym_autor Tak, ďakujeme, že si informovala týmto MK. 🙂 Povedz svokrovi, nech hľadá informácie tu. 🙂 Prajeme skoré uzdravenie.

gerdusha
19. dec 2025

@anonym_autor podľa mňa preháňaš a zvelučuješ svokrove slová.

Pokiaľ si toto schopná zavesiť na MK a čakáš, že ťa tu potľapkáme,pofúkame, tak ja to neurobím. Ak si na tom tak, že potrebuješ vedieť ako sú na tom iné rodiny, prídeš mi detinská a viac a viac verím tomu, že svokor nič také ako ty popisuješ ani nepovedal. Len si si zrejme vztiahla nieco,co ani nebolo tak myslené...zbytocne emocie a konflikt...

Zi a nechaj zit...a uzivaj pokojny advent...skus...

autor
19. dec 2025
@viestta

@anonym_autor tak si mala svokrovi povedat, ze nech si to vybavi so synom, akeho vychoval takeho ma. A crevna viroza nie je infarkt, takze co treba informovat?

@viestta nie su v dennom kontakte..asi preto nie.. oni nam tiez nevolali, ked svokra mala horucku a kasel od vnuka dcery, ktoreho strazila choreho...

autor
19. dec 2025
@gerdusha

@anonym_autor podľa mňa preháňaš a zvelučuješ svokrove slová.

Pokiaľ si toto schopná zavesiť na MK a čakáš, že ťa tu potľapkáme,pofúkame, tak ja to neurobím. Ak si na tom tak, že potrebuješ vedieť ako sú na tom iné rodiny, prídeš mi detinská a viac a viac verím tomu, že svokor nič také ako ty popisuješ ani nepovedal. Len si si zrejme vztiahla nieco,co ani nebolo tak myslené...zbytocne emocie a konflikt...

Zi a nechaj zit...a uzivaj pokojny advent...skus...

@gerdusha prepac.dotklo sa ma to.vyletel na mna.ja obarena.volal za ine, ale zacal tymto.mal volat synovi, nie mne...

autor
19. dec 2025
@mandzula

Pockaj, o chvilu sa dozvies, ze rodicov treba informovat aj o kazdodennej stolici, inak ste mrcha deti.

@mandzula no to urcite😁

autor
19. dec 2025
@pralinka25

ja neinformujem ani vlastnych rodicov o mojej chorobe a to mame dobre vztahy. ani svokru ani nikoho. naco ako?

@pralinka25 mozno by dosli vydrhnut zachod po nom
Nemusela by som ja🤣

autor
19. dec 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, byt tebou tak poviem svokrovi, ze: pockajte, dam vam Jana. Janooooo, pod povedat otcovi co ti bolo.
Jano by mu to povedal sam a ty by si sa nemusela trapit na mk s takouto temou😄
Nabuduce to sprav takto a mas po starostiach.

@motylik2559 muz nebol pri mne.nezdvihal tel, tak volal svokor mne😁

maryetta
19. dec 2025

Preco ta to tak vytocilo?

petronelag
19. dec 2025
@anonym_autor

@motylik2559 muz nebol pri mne.nezdvihal tel, tak volal svokor mne😁

@anonym_autor Také strašné to nie je, ja by som povedala, že som si myslela, že im syn volal a hotovo.

zuzanita1609
19. dec 2025
@anonym_87cbbd

@anonym_87cbbd 😄,pekne,pobavilo celkom 😁. To by ma akože dosť nas*alo a to sa považujem za osobu "s veľmi dlhou zápalnou šnúrou" 🤭. Nenechala by som to len pri jej akcií,nezabudla by som podotknúť, keď viem,že ma problém s pravidelnou stolicou, nabudúce jej kafe odomna pomôže s prehánadlom 😈.

Strana
z2