Svokor mi vytkol, že sme im nedali vedieť o chorobe jeho syna
Tak volal mi svokor a hned v uvode mi vytkol, ze sme nedali vediet, ze ich syn, moj muz, mal crevnu virozu. Vy o chorobe informujete celu rodinu? Normalne ma nastval. 😤
@anonym_autor pane na nebi. Zas dalsia co tu dojde s jednou stupidnou vetou ktoru nedokaze ako dospela spracovat.
No ak ste boli na navsteve a nedali ste im vediet, tak chapem. Ak vycital lebo ich neinformujete o kazdom prde, tak si sa mala spytat, ci chcu vediet aj kedy chodi sr.t ich syn🫣😅 veselo mate cez sviatky hh
Ja by som ich informovala iba vtedy, ak by boli tesne predtym u nas na navsteve. Ze to mohli tiez "chytit" inac nie.
@muchotrafka298 neboli sme 2tyz spolu
Nie neinformujem, lebo to dokáže chlap aj sám, či ich syn s nimi nekomunikuje?
No ak ste boli na navsteve a nedali ste im vediet, tak chapem. Ak vycital lebo ich neinformujete o kazdom prde, tak si sa mala spytat, ci chcu vediet aj kedy chodi sr.t ich syn🫣😅 veselo mate cez sviatky hh
@cyberk praveze by sme nikde takto nesli.. ale info ich o chorobe? Ved muz mohol. Preco to vytkol mne?😞
@anonym_autor prečo mu to nedal vedieť jeho syn? A na čo to vlastne potrebuje vedieť? Ak nebudete počas tohto víkendu v kontakte, tak to je pre neho zbytočná informácia.
Nie neinformujem, lebo to dokáže chlap aj sám, či ich syn s nimi nekomunikuje?
@sense ze? Ale on s nimi nema taky vztah. Dokazu si nevolat aj 2tyzdne🤷♀️
@anonym_autor prečo mu to nedal vedieť jeho syn? A na čo to vlastne potrebuje vedieť? Ak nebudete počas tohto víkendu v kontakte, tak to je pre neho zbytočná informácia.
@anonym_a53da7 ze? Suhlasim..
Načo mam celému svetu vesat na nos, že muž 3 dni serie a serie a keď neserie tak grca ? (Sorry za výrazy)
Prevrátila by dom očami a tým by to bolo pre mna vybavené
Si dospela tsk sa podľa toho zariad
Ja som dnes svokru pristihla ako do môjho domáceho vývaru hádže kocku bujónu. Jej Ferkovi taký bez chuti nechutí 😀.. niektorí rodičia neprijali fakt, že ich deti už vyrástli a nemusia o nich všetko vedieť a ani za nich všetko robiť. Moja svokra tiež vedela volať 9x do týždňa a len vyzvedať čo Ferko jedol, či je zdravý... Našťastie to stopol sám muž.
@cyberk praveze by sme nikde takto nesli.. ale info ich o chorobe? Ved muz mohol. Preco to vytkol mne?😞
@anonym_autor prečo si z toho taká rozhodená? Mala si ho odkázať na syna.
Nikdy v živote som neinformovala svokra či svokru o žiadnej chorobe či už šlo o muža alebo o deti.
Podľa názvu som si myslela že muž je nevyliečiteľne chorý. Ale obyčajna viróza?
Ja som dnes svokru pristihla ako do môjho domáceho vývaru hádže kocku bujónu. Jej Ferkovi taký bez chuti nechutí 😀.. niektorí rodičia neprijali fakt, že ich deti už vyrástli a nemusia o nich všetko vedieť a ani za nich všetko robiť. Moja svokra tiež vedela volať 9x do týždňa a len vyzvedať čo Ferko jedol, či je zdravý... Našťastie to stopol sám muž.
@anonym_87cbbd pomoc. A ty nic? 🙈🙈🙈
Pockaj, o chvilu sa dozvies, ze rodicov treba informovat aj o kazdodennej stolici, inak ste mrcha deti.
@anonym_autor Ahoj, byt tebou tak poviem svokrovi, ze: pockajte, dam vam Jana. Janooooo, pod povedat otcovi co ti bolo.
Jano by mu to povedal sam a ty by si sa nemusela trapit na mk s takouto temou😄
Nabuduce to sprav takto a mas po starostiach.
nie, vobec ich neinformujeme o zdravotnych problemoch, lebo sme mali u dietata dost vazne problemy a to sem chodili revat a pred nim.
A ani nasim nehovorime, lebo to su zasa len nervy zbytocne (pre nich), ktore predramatizuju ... takze u nas pravidlo : o chorobach sa nehovori rodicom
ja neinformujem ani vlastnych rodicov o mojej chorobe a to mame dobre vztahy. ani svokru ani nikoho. naco ako?
@anonym_autor Tak, ďakujeme, že si informovala týmto MK. 🙂 Povedz svokrovi, nech hľadá informácie tu. 🙂 Prajeme skoré uzdravenie.
@anonym_autor podľa mňa preháňaš a zvelučuješ svokrove slová.
Pokiaľ si toto schopná zavesiť na MK a čakáš, že ťa tu potľapkáme,pofúkame, tak ja to neurobím. Ak si na tom tak, že potrebuješ vedieť ako sú na tom iné rodiny, prídeš mi detinská a viac a viac verím tomu, že svokor nič také ako ty popisuješ ani nepovedal. Len si si zrejme vztiahla nieco,co ani nebolo tak myslené...zbytocne emocie a konflikt...
Zi a nechaj zit...a uzivaj pokojny advent...skus...
@anonym_autor tak si mala svokrovi povedat, ze nech si to vybavi so synom, akeho vychoval takeho ma. A crevna viroza nie je infarkt, takze co treba informovat?
@viestta nie su v dennom kontakte..asi preto nie.. oni nam tiez nevolali, ked svokra mala horucku a kasel od vnuka dcery, ktoreho strazila choreho...
@anonym_autor podľa mňa preháňaš a zvelučuješ svokrove slová.
Pokiaľ si toto schopná zavesiť na MK a čakáš, že ťa tu potľapkáme,pofúkame, tak ja to neurobím. Ak si na tom tak, že potrebuješ vedieť ako sú na tom iné rodiny, prídeš mi detinská a viac a viac verím tomu, že svokor nič také ako ty popisuješ ani nepovedal. Len si si zrejme vztiahla nieco,co ani nebolo tak myslené...zbytocne emocie a konflikt...
Zi a nechaj zit...a uzivaj pokojny advent...skus...
@gerdusha prepac.dotklo sa ma to.vyletel na mna.ja obarena.volal za ine, ale zacal tymto.mal volat synovi, nie mne...
Pockaj, o chvilu sa dozvies, ze rodicov treba informovat aj o kazdodennej stolici, inak ste mrcha deti.
@mandzula no to urcite😁
ja neinformujem ani vlastnych rodicov o mojej chorobe a to mame dobre vztahy. ani svokru ani nikoho. naco ako?
@pralinka25 mozno by dosli vydrhnut zachod po nom
Nemusela by som ja🤣
@anonym_autor Ahoj, byt tebou tak poviem svokrovi, ze: pockajte, dam vam Jana. Janooooo, pod povedat otcovi co ti bolo.
Jano by mu to povedal sam a ty by si sa nemusela trapit na mk s takouto temou😄
Nabuduce to sprav takto a mas po starostiach.
@motylik2559 muz nebol pri mne.nezdvihal tel, tak volal svokor mne😁
Preco ta to tak vytocilo?
@motylik2559 muz nebol pri mne.nezdvihal tel, tak volal svokor mne😁
@anonym_autor Také strašné to nie je, ja by som povedala, že som si myslela, že im syn volal a hotovo.
@anonym_87cbbd 😄,pekne,pobavilo celkom 😁. To by ma akože dosť nas*alo a to sa považujem za osobu "s veľmi dlhou zápalnou šnúrou" 🤭. Nenechala by som to len pri jej akcií,nezabudla by som podotknúť, keď viem,že ma problém s pravidelnou stolicou, nabudúce jej kafe odomna pomôže s prehánadlom 😈.

Ja by som ich informovala iba vtedy, ak by boli tesne predtym u nas na navsteve. Ze to mohli tiez "chytit" inac nie.