Svokra a jej reakcia na nevypraté oblečenie
Mam priateľa som bola som tam asi týždeň chodím tam na celý týždeň a keď som išla domou som chcela Dat prať moje špinavé veci ale nemala som príležitosť lebo stále niekto pral a prisla som domou opakovanie som povedala priateľovi aby dal viprat veci povedal ze zajtra a nedal prišla jeho mama do jeho izby začala kričať na celú izby ze som tam nechala.spinave spodné prádlo ze som neporiadna a začala mi volať ze som nezodpovedna cítim sa trápne a už tam ani nechcem ísť napisala.som jej ospravedlnila som sa ze už sa.to nestane.. Ale neviem.co mam robiť mam tam ešte ísť cítim sa veľmi trápne.
Je to nechutny trapas, nechat tam po sebe spinave pradlo ako posledna humusacka. Popri prani treba dostudovat aj gramatiku, skoro mi oci vypalilo.
Fuuu raz by na mňa nakričala. Raz. A to by bol koniec už by som sa tam neukázala.
Ak u nich nebyvas preco si neperies doma?? A kde si mala to spinave spodne pradlo ze ho nasla to nebolo aspon v sacku kdesi zalozene. Lebo ak si si nechala gatky prehodene cez stolicku u cudzich to by som si tiez o tebe pomyslela..
Obe divné. Jedna nechá svoje gaťky v cudzom dome všetkým na očiach a druhá po nej za to ziape ako trafená.
No keby mi synova frajerka okupovala cele tyzdne moj byt a nechavala tam svoje spinave veci a este napisala "viprat" a "domou", tiez by som mala nervy🙄
No keby mi synova frajerka okupovala cele tyzdne moj byt a nechavala tam svoje spinave veci a este napisala "viprat" a "domou", tiez by som mala nervy🙄
@anonym_e05063

@mstla Ziadnu svokru nemas. Pisat nevies, ale kludne vypisujes kraviny a myslis si, ako ti bolo ukrivdene. Akurat si na seba prezradila, ze si uplne tupa.
Nerozumiem preco si si svoje spinave pradlo nezobrala domov oprat ked si odchadzala. Prepadla by som sa od hanby
kad som takto u niekoho bola vzdy som si vsetky veci priniesla domov oprat. nikdy som si neprala v cudzej domacnosti nic. ani by mi o nenapadlo.
Ak u nich nebyvas preco si neperies doma?? A kde si mala to spinave spodne pradlo ze ho nasla to nebolo aspon v sacku kdesi zalozene. Lebo ak si si nechala gatky prehodene cez stolicku u cudzich to by som si tiez o tebe pomyslela..
@zuzidr
@anonym_fc06c1 v Koši na prádlo
Mala si si zobrať svoje prádlo domov a vyprať doma
A to si takto bežne perieš pred odchodom u nich veci? Prečo si neperieš tam, kde si doma?
@mstla Teraz si predstav, ze otvoris kos a po tyzdnovej navsteve priatelovej matky, najdes jej pouzite spodne pradlo v kosi. 🙉🙉🙉
Kus leniveej, humusackej zeny.
Nauč sa gramatiku, kde sa píšu čiarky a následne sa nauč, že špinavé spodné prádlo sa nenecháva pohodené u "frajera". To máte koľko rokov? 17?
@mstla no toto nie je v poriadku, je to len priateľ, ani spolu nebývate a ešte máš tú drzosť chcieť u nich prať, hanba by mi to nedovolila. Veci si si mala vziať domov a oprať ich. Mám manželku a keď sme spolu ešte len začínali a chodil som k nej, špinavé veci som si bral naspäť domov a pral doma a to som chlap !!!
Mne to príde tiež divné sorry. Neviem čo všetko si tam mala, napr minimálne spodné prádlo by som si určite zbalila. A odtiaľ si šla kam? Domov k sebe alebo niekam na internát? Pretože pokiaľ si šla k sebe domov a u nich nebývaš tak nerozumiem, prečo si si to nevzala.
Ale aj jeho mama reagovala možno prehnane, i keď na druhú stranu - ja nájsť cudzie gaťky v koši a mať ich chytať, prať atď.. bolo by mi to kus nechutné...
Ale ozaj, koľko máte rokov, že ti v podstate cudzia žena ide hovoriť, že si nezodpovedná? Toto je trosku cez, ja keď som bola mladá a u frajera som si zabudla tričko, ponožky alebo raz aj podprsenku, vzdy mi to oprala, poskladala a uložila medzi jeho veci.. ale hovorím o občas zabudnutom kúsku a nie o nechanom týždennom náklade, to je nechutné
Bola si tam na týždeň ako v hoteli tak si mala spraviť ako v hoteli a zobrať si veci domov. Frajerova mama troška vybuchla ale nečudujem sa jej, ktovie či sa jej vôbec frajer pýtal či môžeš prísť.
fuj, je mi na grcanie
Mne to príde tiež divné sorry. Neviem čo všetko si tam mala, napr minimálne spodné prádlo by som si určite zbalila. A odtiaľ si šla kam? Domov k sebe alebo niekam na internát? Pretože pokiaľ si šla k sebe domov a u nich nebývaš tak nerozumiem, prečo si si to nevzala.
Ale aj jeho mama reagovala možno prehnane, i keď na druhú stranu - ja nájsť cudzie gaťky v koši a mať ich chytať, prať atď.. bolo by mi to kus nechutné...
Ale ozaj, koľko máte rokov, že ti v podstate cudzia žena ide hovoriť, že si nezodpovedná? Toto je trosku cez, ja keď som bola mladá a u frajera som si zabudla tričko, ponožky alebo raz aj podprsenku, vzdy mi to oprala, poskladala a uložila medzi jeho veci.. ale hovorím o občas zabudnutom kúsku a nie o nechanom týždennom náklade, to je nechutné
@anonym_e66087 neostalo tam týždeň utorok som len prišla domou a frajerove veci som dala oprat a moje som chcela dať potom a už nebol čas nebudte taký krutý na mňa mam 19 a keď som tam jeho mama mi dáva všetko robiť on išiel zo mnou ku nám on si bral veci mne do kabelky a mne tam už nevošlo do kabelky
No až ťa tam jeho mama musela týždeň živiť, možno jej aj liezlo na nervy že si tam tak dlho a nájde tvoje špinavé veci ani sa jej nečudujem
Ani sa nečudujem jeho mame ze na teba vyskočila dosť ze týždeň zavadzias u cudzích ludi a ešte tam necháš smradlave gate to by som reagovala tak isto
@anonym_e66087 neostalo tam týždeň utorok som len prišla domou a frajerove veci som dala oprat a moje som chcela dať potom a už nebol čas nebudte taký krutý na mňa mam 19 a keď som tam jeho mama mi dáva všetko robiť on išiel zo mnou ku nám on si bral veci mne do kabelky a mne tam už nevošlo do kabelky
@mstla a piatok som tam mala ísť naspäť
Ty si dala prať jeho veci? A čo je on nesvojprávny? Nevie ako sa z nich zapína práčka?
Nemala si si nechávať svoje prádlo v spoločnom koši na prádlo. Je to nehygienické. Ak je situácia taká, že si musíš veci u nich oprať, zbieraj si svoje špinavé veci u seba (v izbe, kde spíte) a naraz si ho oper. Ak je to možné, suš u seba v izbe, nie v spoločných priestoroch.
Nemala si si nechávať svoje prádlo v spoločnom koši na prádlo. Je to nehygienické. Ak je situácia taká, že si musíš veci u nich oprať, zbieraj si svoje špinavé veci u seba (v izbe, kde spíte) a naraz si ho oper. Ak je to možné, suš u seba v izbe, nie v spoločných priestoroch.
@anonym_211c13 však v jeho izbe som mala šaty kde spi iba on a kde chodí len on keď ide do prace izbu zamyka neviem prečo dnes nezamkol ... Nedávno mi písala že nič sa nestalo ospravedlnila sa mi ze ona vie ze nigdy som tak nenechala veci že tam chodím už vyššie 2 roky ... ale neviem co mam robiť hanbím sa tam uz ísť

@mstla mala si si zobrať špinavé prádlo so sebou, nie?