Svokra a zložitá rodinná dynamika
"Milá udalosť" na tému svokra.
S manželom sme spolu už 14 rokov, máme dve deti a jednu svokru 😀
Moji rodičia,už žial,nežijú a jediný blízky človek z mojej rodiny je môj brat žijúci v zahraničí
Svokra ma odjakživa nemala rada, dávala mi to vždy patrične pocítiť,ale môj muž si ma vždy zastal keď to bolo treba
Nechodí až tak často ale keď príde, všetko stmavne ako vo filme,čas sa zastaví a už len zvučka z hororu chýba 😀
Kto poznáte serial ženy z rodu Gilmorovcov ona je presne ako mama Lorelai,Emily...Z dobrej rodiny a ja len taká sirota..Snažila som sa ju akceptovať a rešpektovať som tak vychovaná, ale niektoré veci sú nad moje sily.
Tento víkend bude s nami. Dnes ráno si sama otvorila dvere a ja som ostala v šoku odkial má kľúč.
Na otázku, že teda odkial povedala, že pri poslednej návšteve si dala spraviť v kľúčovej službe aby nemusela vlastnému synovi zvoniť a ani nečakala na moju rekaciu a ihneď prešla do útoku s vetou
"Moja zlatá a hlavne začni so sebou niečo robiť, lebo už keď vyzeráš ako prasiatko, aby sa na teba nenalepila tá slintačka a krívačka"
Zobrala som si kabelku, nahlas sa zasmiala a radšej som odišla do práce.Pri mojej výške 171 cm je 64 kg podľa mna a mojho muža akceptovateľných, ale som pomlčala...Zvyšok doriešim poobede, pretože podľa mňa toto nebolo jediné prekvapenie čo ma dnes čakalo.
Nech máte akýkoľvek zlý začiatok dňa, verte sme v tom spolu 😀 😀
No pekny vikend pred tebou 🙈 drzim palce…
Letela by z dveri jak spinava handra.
Nepíšeš čo na to tvoj muž...
Ja by som jej asi povedala, ze ona je uz podla vsetkeho nakazena, ked tak chrli dookola tie jedovate sliny. A cestou z prace by som sla kupit novy zamok na vymenu, dostal by manzel ako milu podvecernu pozornost.
@katica06 isiel skor do prace ale uz vie o vsetkom a len mi medzi recou do telefonu povedal ze pre neho len lepsie keby som bola vacsia 😀 a zvysok si vybavime po praci
Chcela by som mať tvoju váhu 😁, zatiaľ mám len tvoju výšku. Držím palce, je to krava,tak nech si ona dáva bacha na tú krivačku, lebo sliny prska riadne
Ja by som ešte dnes dala ako prvé vymeniť zámky . Na blbé reči niekedy netreba reagovať , stále je to matka tvojho muža a zbytočne sa zavzdušňovať , len tebe bude robiť zle . Dôležité je , že tvoj muž sa ťa zastane a hold , hentú pani už len treba jedným uchom dnu a druhým von
Ak tam ešte aj poobede bude, je najvyšší čas ísť na wellness pobyt.
Hned dnes by som dala vymenit zamok na dverach.
hahaha😅👍 ale verim ze ju takym istym sposobom odpalkujes, napis pokracovanie, drzim palce 👍
Akoze toto co tu citam, je uz riadne cez....
Dat si spravit kluce? Ako sa dostala ku klucu ze si ho isla dat urobit? Velmi rychlo by som ju poslala do teplych krajin...
A to ze kolko mas ty kil, to nech ju netrapi... povedala by to mne (178 cm a 90 kg) tak bola u nas naposledy.
Ako reaguje manzel?
Nešla by som ani do prace, ale rovno kúpiť nový zámok a tá pani by urobila piruety medzi dverami a išla odkiaľ prišla
Nechcem vidieť čo ešte stihne vykonať kým bude sama doma.
@januska12323 ja by som ti vedela rozprávať čo vie svokra - ale aj mama - narobiť keď je sama doma u nás ... knihu by som napísala toľko toho je 😂
paci sa mi, ako to pises, beries to s humorom
humor je vseobecne dobra zbran na taketo hlupane
vzdy sa cudujem, ako mozu taketo osoby vychovat normalneho muza, vyzera, ze to bude zrovna tvoj pripad
No, pre Teba platí záťažový stupeň č.5 na tento víkend. Hádam to prežiješ a neprídeš o rozum. Vymysli jej nejaký program, kde pôjde k vnúčatami a synom. Ty ostaň doma, niečo uvar, alebo len medituj a naber silu na nekonečne dlhé chvíle so svokričkou🤪. Držím prsty!
Autorka, kupte si novu, ale bezpecnostnu vlozku. Taky kluc jej potom nespravia kopiu bez specialnej karty 🙂
Idealne vymenit este dnes po prichode z prace.
no ja by som mala už vymyslený záložný plán. Keby ma nasrala, odchádzam niekam,nech si ju užije synáčik. A zámok vymeniť až po jej odchode, lebo si stihne urobiť kópiu aj toho nového.
@katkaseiner moj manzel reaguje takto
pozval k nam susedu ktoru moja svokra neznasa lebo ona je ateistka a teta Alenka je velmi veriaca a ta ju teda dokaze dat do pucu😂😂😂asi sa zacinam tesit na poobedie
odpadla som z reakcie muza, perfektne, je proste partak
muž je srandista, páči sa mi 🙂
Niekto si BEZ TVOJHO VEDOMIA dovolil spravit kluc od TVOJHO OBYDLIA?? Nech sa nikto nehneva ale mna by j*blo na mieste. Okamzite by som vymenila zamky, svokre to ani nepovedala, nech si mysli. A ked si bude chciet otvorit najblizsie opaa.
dobre drza je, prisla by som domov s nejakym fajnym kolacom a ani ju neponukla😁 ak sa da vymenit zamok a ani jej nepovedat, ked to zisti, len dodat, ze ked to urobi este raz, bude vymenu hradit ona
Neverim.... To sa nestalo. Ty pises scenare a testujes tu, co je uz vela, ze? A co ti este prejde🤣
@katkaseiner
@lenka_da ano ano je to moj parťák, nikdy ma pred ňou neurazil ani jej nedal za pravdu aj keď pravdu mala, lebo veď stalo sa 2-3x, povedal mi to až v súkromí,nie pred ňou, aby nemala náhodou paku na mna 😀 a celkovo veď my sa poznáme už veľmi veľa rokov a presne kvôli tomuto som si ho vybrala že je taky bezprostredný, drži moju stranu,je vtipný a všetko riešime spolu a je hlavne férový a ide skvelým príkladom pre deti...
Oceňujem nápad s tetou Alenkou, pretože toto by mne nenapadlo 😀 škoda že sem neviem potom pridať videodokumentáciu lebo to bude podívaná
držím ti palce, ja by som sa po takomto víkende asi nervovo zrútila. No ale MM ťa podrží, spolu to dáte 😝 Už len kúpiť na nedeľu večer fľašu vína, že je za tým
Tvoj muz je uplne fasa, vas chcem za kamosov uplne ste bozi takto ju zrusit 😂 Myslim, podla toho ako pises, ze ju zvladnes ignorovat tie dva dni. Mna inak ale vzdy fascinovalo ako moze byt dieta svojich rodicov tak diametralne odlisne, ako tvoj muz, mama taka .... a on uplne v pohode este ju aj pacifikuje. P.S. tiez by som chcela tvoju vysku aj vahu, nemam ani jedno 😂 ked zozenies tu sietku tak daj tip kupim si aj ja mne bude lepsie sediet
@lusilla 😅 no zo začiatku som na nu reagovala aj ja velmi zle, ked mala nejake poznamky,a ja som prchka povaha a casto som aj ja vyjadrila svoj nazor, ale muz ma vzdy z toho tak nejak "vytriasol" ze ona nie je zmyslom nasej rodiny a riadi sa heslom ze dolezita je rodina ktoru si zalozis a nie z ktorej pochadzas a nechcel pretavit to co videl doma k nam...a navyse vzdy k tomu prida stipku sarkazmu, humoru a vsetko to odlahci. V den nasej svadby mala ako svadobna mama prihovor, tam ma prirovnala k vyplasenemu zvieratku ,ktore naslo svoje utocisko pri jej synacikovi, ktory mi v zivote pomoze sa dalej nestracat ale mat istoty 😀 no bola to tragedia to pocuvat ale nakoniec sa moj muz postavil podakoval za prihovor a dodal ze netusil ze v jeho mame je okrem psychologa ukryta aj zoologicka a teraz si nie je isty ci je to svadobny prihovor alebo moj rozbor 😀
davam 100 bodov za muzovu reakciu ...a za jeho pristup.... 🙂 inak ona prisla rano a cely den bude u Vas v byte sama? 😲

fuuuha… tak ti teda držím poobede palce…