Svokra...ach moje nervy!
sorry zienky za tento vylev ale musim to dakde zo seba dostat von lebo ma porazi uz..Do riti tak svagrina mala zaciatkom decembra meniny a svokra pride za nami ze jej chce kupit sušičku na pradlo ze nasla taku dobru za 500 eur a ze aby sme sa zlozili aj my..ze staci ked dame 150 ona zvysok doplati..tak ja sa mam skladat svagrinej na susicku ktora mne vzivote na ziadny sviatok nekupila ani posratu cokoladu..pritom mame teraz jeden plat lebo ja som na materskej. Vzdy ked ma svagrina nejake meniny alebo narodeniny sa ide svokra posrat a vymysla uz mesiac dopredu co jej kupit ..ked mam sviatok ja alebo moj muz tak on dostane flasku a ja cokoladu..lebo my nic viac nepotrebujeme..a to preto lebo my nikdy nepovieme co nam treba..ako keby sa niekedy pytala...svagrine ide toho pokupovat...ok to mi nevadi az tak ale to ze ešte aj nas nuti aby sme sa jej zlozili na to co ona vymysli..a ked nechceme tak zacne z nas robit chudakov..a to ten moj syn tak malo zaraba?.ze si nemoze dovlit sestre prispiet na darcek?..tie jej sproste otazky..hovorim co kedy ona jemu kupila alebo mne?.." No ale vy nepoviete nikdy co chcete?"..Tak sorry ze nepoviem: Viete co o mesiac mam narodky a prosim si toto a toto,,ja to tak neviem proste..
Vekom svoje odpovede uplne postupne zjednodusujem. v tomto pripade by stacilo :" dakujem, za nas nie." To vysvetlovanie je uplne zbytocne,hanbit sa nemas za co a nech si aj steny obhryzaju od nervov.
Povedz, že ste jej už kúpili sušičku vy. A potom jej dajte novú šnúru na prádlo za 1,50€.
😁😁😁Najprv by som sa dobre zasmiala... A potom pekne tetusku svokru poslala do teplych krajov s poznámkou, ze sa blizia muzove meniny a pracka uz nie je to co bývala... A ze 150€ si kludne prispejete, ze nemusí do svagriny behat a zvysok nech doplati ked teda uz budu tie meniny😬😂😂😂..ze uz teraz ďakujes

Ako to dopadlo?