Svokra - asi sa mi sníva
Ahojte žienky.. prepáčte že píšem anonymné a isto aj s chybami ale potrebujem sa vyžalovat ..som a manželom 7 rokov mame jedno dieťa a harmonický vzťah..ten som vždy mala aj s jeho rodinou hlavne svokrou ktorú som považovala za druhú mamu a aj ona mňa z a dcéru ako často hovorievala..no ale to čo sa stalo naposledy..ani neviem ako to napísať v takom som šoku..boli sme u svokry na návšteve a keď sme odchádzali prišla svokrina neter a stali vonku na terase..ja som si zabudla mobil tak som vbehla ku nim kým manžel čakal v pri aute a kecal ešte so susedom oni dve má asi nepočuli ale ja som si nechtiac vypočula svokru ako rozpráva tej neteri o mne..pani čo som si ja na seba vypočula ženy to neprajem nikomu ..aká je rada že som konečne vypadla lebo ona ma nemôže vystáť ako jej syn pri mne trpí že som nenasytna na peniaze že všetko chcem mať nové a on chudáčik len maka celé dni a kde mal oči keď sa do mňa zahľadel..že jej bol diabol dĺžen taku nevestu..aako matka som úplne na nič.ze sa o deti riadne nestarám že mladšia trojročná prišla minule v špinavom tričku k nej že a staršia má 5 rokov ešte nič nevie 🙈 že sa im nevenujem. Len ma zaujíma práca a peniaze.. proste samé do neba volajúce nezmysly ja som baby ostala.stat ako obarena najskôr som myslela že zle počujem. A že sa mi to len sníva tak žena ktorú som doteraz považovala za asi najlepšiu svokru pod slnkom ktorej som sa zverovala pomaly viac ako vlastnej mame má o mne taketp reči.. ja nechápem akozoe byť niekto taký falošný 🙈 utiekla som odtiaľ rýchlo a tresla som dcérami aby to počula.. odvtedy sa vyhýba už ani mužovi nevolá tak ako zvykla
@sally001 tak ruku na srdce, koľko žien je falošných? Ved faloš je taka vlastnosť väčšiny žien. Koľko žien má kamošku, ktorej nepovedia pravdu? Ved ohováranie druhých je najčastejšia ženská činnosť pri kávičke.
celé to nesedí....
ak tvrdím ze mam super svokru mame dobrý vztah a nie len navonok...neverím že by jedna super žena svokra babka mama dokazala az tolko spiny natarat (za jedno vyzdvihnutie zabudnutého mobilu...cca kolko 1 minutu?) a preve vtedy ked ste vlastne este tam...no neviem....
a deti kolko mam viem aj ja aj o polnoci.....
Mala si ísť vtedy za ňou a povedať jej ze vďaka za názor ale kľudne ti to mohla povedať aj osobne ocenila by si to viac a s úsmevom odísť....
@777januska777 Ale teraz neriešime falošné nevesty. Treba založiť ďalšiu tému. 😉
A mozno ma svokra pravdu, ked ani nevies, kolko mas deti😝
Ja by som povedala, ze ona (svokra) je vynimka, ktora potvrdzuje pravidlo, ze vacsina inteligentnych a rozumnych svokier si zela, aby boli mladi stastni. Pokial nikto neublizuje jej dietatu (dcere, al synovi), tak sa drzi stranou.
Velmi casto sa vsak stava, ze si jeden z manzelov neuvedomuje, ako sa bezne, neuctivo sprava k partnetovi a rodina i cudzi si to vsimaju a tieto prihody donasaju mame, ktora sa trapi. Prave vcera mi o tom hodinu telefonovala nestastna kamaratka. Nerozumna osoba premeni toto trapenie v hnev a mozno aj nenavist.
Ja samozrejme netvrdim, ze je to tento pripad. Skor naopak, svokra sklamala dobru nevestu.
Napriek tomu som citila, ze je treba pripomenut aj mladym, ze nie vzdy spravanie, ktore si prinesu z domu je ok. Pre niektoru rodinu je bezne pouzivat nie velmi pekne slova, pre inu je napr. slovo rozvod, debil, nemozna/ny, pripadne rozkazovanie a pod., tabu.
škoda, že ste nemali pri sebe mobil. By ste si to nahrali a pustili manželovi, aby vám veril. Také falošnice sú. A sú najhoršie, také skryté zlo. Ktoré vždy maskujú za úsmev. Už by som sa s ňou nestretávala. U mňa by skončila. Ale istotne by som jej povedala prečo.
Boli ste naivná, dobrá, čistá duša. Ďakujte Bohu, že sa to stalo. Každá skúsenosť vás posunie vpred. Budete triezvejšia v myslení.
To si tam dlho musela stat, tolko info o tebe stihla povedat😂
@hederamonstera Čudujte sa či nie, päť minút jej stačilo. Dá sa to. Skúste si to.
Tak na tvojim mieste by sim sa najskor zamyslela nad tym,ci ma svokra pravdu.Nic nieje len tak,mozno niektore vlastnosti sa jej nepacia ale da sa nad tym zapracovat.Aspon vies ze ti rovno do oci nic nepovie.Cize s nou uz nerataj ako s uorimnym clovekom,ked sa jej aj nieco nepaci,a mozno aj to je pravda,povie to poza chrbat nie tebe do oci.
Skor by ma ranilo,kebyze si svokra vymysla,ale ak trafila do cierneho tak pouvazuj nad tym.
Ja mam stale pocit, ze sa sem vracia par uz v miulosti z klamstva usvedcenych uzivateliek a vymysla si tu dokola taketo pribehy 😂.
Tiež si myslím príbeh je výmysel. Predsa za tie roky si skôr mohla zistiť akú máš svokru. Mali by vymazať tuto tému. 🙂
No žienky, ste ozaj fakt milé...ale moja svokra je asi podobná, predo mnou všetko v poriadku, ale viem si predstaviť aké reči a kecy má, keď tam nie som.
Vlastne aj predomnou všetkých a všetko len ohovára, takže ju beriem a rezervou a našťastie vidím len 2x ročne. A ak deti podrastú, tak ich tam nechám s manželom na prázdniny a j si pôjdem relaxovať niekým 🤣🤣🤣
Autorka, hlavne by som o Tom povedala manželovi a s ním sa.dohodla, čo teda ďalej. A hlavne mu povedz, ako tá to veľmi zasiahlo a nevieš to rozdýchať.
kto ma cas vymyslat si taketo hovadiny? to je zabavne sledovat, co na tu ludia napisu, ci co?
@vilma7 podobny nazor mam aj ja... ked raz vidim cloveka, ktory zacne ohovarat znameho / priatela / rodinu len co sa za nimi zavru dvere, je mi jasne, ze rovnako budu ohovarat aj mna, skor nez stihne klucka vychladnut.. takym ludom co najmenej doverujem a co najmenej sa im spovedam 😉
@evaachesa
@deti95060810 Pocet deti si mohla vymysliet aby ju nikto nespoznal. Aj ked je anonymne, na konovi je dost ludi a moze sa stat ze si to bude niekto z rodiny alebo znamych precita. Ja jej to vobec nemam za zle, pocet alebo vek deti je uplne nepodstatna informacia v tomto pripade. Preriekla sa pocas pisania, trapas no a co...ved to robi 90percent ludi co pisu anonymne, ze nepostatne veci pomenia keby nahodou...
@whatever1 tak ale ona raz napísala dve a raz jedno dieťa... mala od samého začiatku tvrdiť že má deti 6 napr.....😉 keď už tak nechce aby ju niekto spoznal...
berie to na dôverihodnosti...
@whatever1 doeta je nepodstatna vec??? Skus len tak zo srandy teraz napisat na svojom mobile vetu:
Mame jedno dieta...
A predstav si ze mas dve.. pocas pisania tej vety ti vobec nepride divne? A keby to teda chcela maskovat, aby ju nikto nespoznal (co si neviem ani predstavit ako by niekto mohol) tak preco odstavec nizsie rozpise deti aj s vekom? Logika nepusti 🤷♀️
@asia83 Odpadla som! Čiže, Ty si úplne normálna milá žena, ale akonáhle sa z Teba stane svokra, budeš falošná a zákerná? Lebo 99,99% svokier je takých? Mimochodom, zaujímalo by ma, či si robila nejaký prieskum, keď udávaš také presné číslo.
Ináč, ja mám tiež dobrú svokru. Alebo som sa len k nej nevrátila po zabudnutý mobil... 🤔
Ja by som ju konfrontovala. Nech sa poriadne hanbí. A krásne by som sa pri tom usmievala.

autorka a si si istá že hovorila o tebe? nemohla to byt nevesta nejakej jej kamarátky? že by spomínala neterke čo na ňu hovorila? ak aj hovorila naozaj o tebe, myslíš že by si si za toľké roky nevšimla nejaké reakcie z jej strany ktoré by tomu napovedali že ta nemá rada? nejde mi to do hlavy, keď na teba toľko nakydala, že by si si to nevšimla