Svokra chce dať na zadok synovi
Ahojte mamicky. Moja svokra chce davat na rit mojmu synovi ked je zly alebo jej robi zle. Aky mate nato nazor? Dovolujete to aj vy aebo ste proti? Moj muz ma nato iny nazor. A rozchadzame sa v nom. Tak ma zaujma vas nazor. Ci som krava ze to nechcem povolit alebo je to spravne dakujem za rady
@lilysk úplne s tebou súhlasím v tom, že deti dnes a kedysi sú iné a aj doba je iná. A práve preto si myslím, že dnešné deti treba držať na krátko (v nadnesenom význame), pretože z nich zatiaľ vyrastá generácia malých zasranov, ktorých by som dokázala ťať 24 hodín denne. Keď sa pozrieš na dnešných 10 - 14 ročných, tak to sa človeku otvára nôž vo vrecku, sú to drzé a papulnaté opice. A verím, že je to presne tá prvá generácia, ktorej rodičia dovolili pluť a biť starých rodičov a riešením nebolo capnutie dieťaťu, ale riešenie problému so zlou svokrou. Dnes je to tak aj s učiteľmi., Keď kedysi dostalo dieťa v škole päťku, tak doma dostal po zadku, zaracha a učil sa. Dnes nastúpia rodičia do školy, znesú pod čiernu zem učiteľa, ktorý neodhalil skryté kvality dieťaťa a je nekompetentný a je to vybavené. 😒 Takže celé zle
@indiankaindi výstižné
Ahoj
keby to tak dokazala moja mama, ona si necha od nasho syna aj skakat na hlavu a ked sa ja na neho hnevam, že robi zle tak este je na mna zle ze on sa iba hra...
no včera bol 4-krat vškolke a kde do riti tu do riti..... tak som mu hne zatrhla vecernu rozpravku, ale ked potom prisiel ku mne a pohrýzol ma tak dostal po riti............
snažim sa mu vždy popredu povedať aky bude trest (ak to ešte raz spraviš, povieš, ...nebude večer rozpravka, kakao, odchádzame z ihriska...) a snažím sa to dodržiavať toto mi príde účinejšie ako bitie, ale sem tam si nepomôžem a dostane po riti........
@indiankaindi presne tak 😉 ....ale myslim ,že lepšie to už nebude
....velakrat som ked sa dalo cez vyučovaciu hodinu pozerala po triede a len tak rozmýšlala že co su to dnes za deti...každe jedno bolo svojím správaním dokonalým odrazom výchovy svojich rodičov,zvládnutej či nezvládnutej...a u niektorých som veru vam poviem,ked tí raz budu vychovávať svoje deti, no...smerujeme asi k americkemu štýlu,velké Ego, same práva ale žiadne povinnosti....už len zbrane mi chýbaju a aby som sa bála ráno zobidiť a isť do práce,aby ma tam nejake decko neposlalo do pííííííp 🤐 ...alebo nebodaj niečo horšie.....he he...ale čo ved aj za to može iba zlá svokra 😀 😀 že?? podla niektorých tu..... 😅 😀
aky vztah k svokre...taka odpoved.bud je to ok,alebo by ine facli svokre.Co je spravne je tazko posudit,lebo nikto nie je v danej chvilke pri tebe,aby danu situaciu a pripadne chovanie a naslednu reakciu tvojej svokry vedel objektivne posudit.Ci chces alebo nechces svoje dieta nevychovavas sama...je milion inych podnetov....vratane tvojej svokry,ktore formuju tvoje dieta a jeho denno denne chovanie sa.Ak by moja mama musela udriet moje dieta,tak by som bola ticho a ani by som sa neopytala za co to je.Moja matka ma vychovala a v zivote nikdy ma neudrela,lebo nemala preco a v tom pripade ak moje dieta udrie tak niet pochyb,ze si to zasluzilo.Tvoj manzel by mal tak dobre poznat svoju matku,aby bol schopny posudit reakciu jeho matky voci vasmu dietatu.
@natyadko v prispevku pre suem si prave ukazala ako vychovavas svoje dieta. Tvoje vyjadrovanie je naozaj otrasne, drze..... Ak si nechcela pocut aj iny nazor ako je ten tvoj, nemala si sa pytat na diskusnom fore, ale pokecat so zrkadlom. Ak ty mozes prefackat niekoho za iny nazor, tvoj syn moze bit staru mamu za to, ze ju jednoducho nema rad..... tak dovi dopo. Hold si vzor pre svoje dieta. Z mojho pohladu nie prave najlepsi.
@natyadko fu,toto je dosť drsný koment.táto téma bola založená na to,aby ti ľudia napísali svoj názor na danú vec.a ty takto reaguješ?nemyslím,že tá dotyčná pani ťa chcela uraziť,ale napísala,čo si určite myslí viac žien /vrátane mňa/.nikto ťa neuráža,ale píše,že dieťa,čo opľuje alebo zbije svokru /alebo iného dospelého človeka,a nie raz/,je nevychované.tým nechcem povedať,že máš úplne nevychovaného syna.možno je vychovaný dobre.ale pľutie a bitie svokry dobre vychované decko robiť nebude.a ja osobne si tiež za tým stojím.z príspevku je vidieť,že teda on svokru asi rád má.ale aj tak by si nemal takto dovoliť k nej správať.a ty si mama /a muž je jeho otec/,takže vy by ste mali na to dohliadnuť,aby sa tak nesprával.
a inak čo čakať od dieťaťa,keď ty takto vyskočíš na danú pani? 😕 😕 😕
a teraz skočíš aj do mňa,že?
@natyadko moje deti tiež boli rozmaznávané starými rodičmi a robili mi to isté keď som ich vykričala alebo capla po zadku, utekali k nim a oni ich ľutovali (k mojej mame, svokru nemám)..lenže nikdy som si nevšimla aby moje deti moju mamu opľuli alebo kopli len kvôli tomu, že ich rozmaznávala..ak by som pri niečom takom v tom momente bola, hneď by som to riešila aj u 2 ročných!..ak by mi to povedala mama, že niečo také robí v mojej neprítomnosti, povedala by som jej aby to riešila s nimi v tom momente keď to urobia, hoci aj capnutím po zadku, je to stará mama a určite by ich necapla tak, že budú mať "klobásy na zadku"....to, že tvoja svokra rozmaznáva tvojho syna ešte neznamená, že nemá mať rešpekt voči nej..možno je problém niekde inde, možno máš trochu iný pohľad na ňu a je to len tým, že bývate spolu
ja si myslim, ze hlavny problem je vztah ty a svokra..a to sa odzrkadluje potom aj na vztahu ty, svokra a dieta..dieta ju lubi, ale vie / citi, ze ty mas nieco proti nej, tak bojuje..lubi ju ,ale aj pluje, kope, utoci..a ked mu v tom nebude zabrane, bude to len horsie..vase vztahy svokra +ty nemaju zasahovat do vztahu tvoj syn + svokra..to co mate medzi sebou si mate vyriesit vzdy vy dve..viem o com to je..mam tiez svokru..a musim obcas moje deti brzdit, aby neboli drze..ale je to aj tym, ze vidia, aky mame my dve spolu vztah a nech sa snazim ako chcem, nikdy nebude dobre..ale je to ich babka a musia mat k nej respekt, nech je akakolvek..a len taky dodatok..mnohe sa stazuju na vztah k svokre..ale..to , ze dieta strazi, stara sa a vsetko okolo toho sa berie ako samozrejmost..ak sa to vyuzije a potom chvilku netreba, tak sa hladaju len chyby a vycita sa toto a toto nebolo dobre , za toto a toto ju nenavidim..ked strazi moje dieta, vtedy nema chybu?,,,toto mne moja nikdy nemôze vycitat,.. .u nas nikdy nebude dobry vztah, ale aj ked bolo neviem ako zle, detom som nikdy nebranila komunikovat s nou, byt pri nej..je pravda, ze deti casom aj tak /ako rastu/vidia a citia , ze co sa deje a same si utvoria svoj nazor a ten vztah je potom taky aky je..ale za to si uz môze ona sama..ale nikdy by som nedovolila, aby moje dieta koplo, oplulo..ak by tak urobilo, riesila by som to s nim..a ked sa mi nieco nepaci na svokre , tak to riesim s nou..
Zrejme posledni koment...
Shrnula jsi ve svem prispevku v 01:00hod. do par vet to, cim se vyznacuje Tve (Vase) chovani a jednani. ☹
Podle meho VSE vyplyva z nejblizsiho okoli...a potvrdilo se pravidlo, ze SYN si vybira svou zenu podle sve maminky....
p.s. Tento vzkaz, ktery jsi tu nechala v noci pro @suem se mi vubec ale vubec nelibi...a podle nej jsem si vytvorila nazor..vzhledem k virtualnimu zdejsimu svetu nelze rozpoznat lidskou dusi a jednani jinak ..ale psany projev je opravdu "ubohy"... ☹
A pokud je pravda, ze bys "kohokoliv prrofackovala" ...mela by sis podat ruce se svokrou ... 😒
kopie Tveho nocniho prispevku:
natyadko suem
Mila slecna,alebo Pani. V prvom rade citajte pozorne moje prispevky na tuto temu! A laskavo si nebert mojho syna do papule!!! Co si to aj dovolujes! My sa pozname ked tu vypisujes ze moje decko je nevychovane? Keby mi niekto povedal toto do oci tak ho prefackam!!! Takze si davaj pozor natu nevymachanu papulu!!!
Dnes o 01:00 • 1 dieťa • Odpovedz • Páči sa mi to • •
hádam to natyadko pochopila,zahambila sa a zamyslela.....a ak nie, už ju netreba riešiť, zjavne sme niektore názorovo úplne inde ako by ona chcela počuť a teda nema zmysel riešiť jej problém, lebo ona v podstate problém asi ani nemá ( všetkých prefackať a je po probléme) 😀 😀 teda má , sama so sebou, potom so svokrou, a nakoniec asi aj s manželom a s nezvládnutou výchovou syna.....ale tak, to už je na viacero samostatných tém a diskusií....do ktorých sa mi popravde už ani nechce a ako vidím a ni nemá zmysel prispievať 😅
Nečítala som vsetky prispevky,len niektore,aj my byvame u svokry,celkom fajn spolu vychadzame,maleho rozmaznavaju,maju ho radi,aj malí ich,a take ako oplut ju alebo udriet,to by si nedovolil,a aj keby absolutnte by som sa necudovala keby mu capli na zadok,to co,aka vychova?mame 3 roky ale este si to nikdy nedovolil,ani na nás ani na nikoho..
@andrejka1983 No skor by som povedala, ze dnes bude zablokovana adminom, pokial to Suem postupila dalej, co ja by som spravila, fakt odtial potial 😠
@nanika hej,veru vidím ,že sa to tu nejako zvrhlo zlým smerom.... 😖 čo už.....niektorí proste nepoznajú svoje hranice 😕
@suem no to je fakt úroveň toto. Už sa ani nečudujem, že syn @natyadko mláti svojich starých rodičov. Veď keď ho vychováva takáto matka, tak sa fakt nie je čomu čudovať. A teda môj názor je rovnaký a momentálne som si ho len utvrdila, tvoj syn @natyadko je skutočne nevychovaný, svojim vyjadrovaním si to len potvrdila. A bola si to práve ty, ktorá ho tu prezentovala tak, ako si ho prezentovala 🙄 tak sa nečuduj
@andrejka1983 asi sa to zvrhlo zlým smerom,ale myslím,že práve @natyadko je strojcom toho zlého smeru.nikto ju tu neurážal,nenadával,ale ona sama...
@indiankaindi
@nanika
@cecil36
@huxy
@andrejka1983
Podle meho si vubec neuvedomuje, odkud ZLO prameni ..... ☹
Naco prispievas do diskusii, ked nechces pocut aj iny nazor aky mas ty sama 😀

@lilysk a ta väcsia benevolencia mne vadi, lebo potom su deti nezvladnutelne, nemaju uctu, pohrdaju rodicom, ucitelom, starymi rodicmi.....ma s nimi neskor problem aj rodic aj ucitel. Preco? Lebo ON je samosatna osobnost, moze si robit co uzna za vhodne, co poklada za spravne. A zväcsa ani nevie co je spravne, lebo ho k spravnym hodnotam v zivote nik neviedol. Viedli ho i individualite, sebavedomiu, umeniu presadit sa a nepocuvat autority. Ak toto ma byt dalsia generacia tak zbohom....