Svokra chce podiel z predaja bytu. Je to normálne?
počúvajte je toto charakter , akože som jediná s týmto osudom zjavne :
svokrovci kúpili manželovi byt za 65 000 ( 2010) a byt chce on teraz predať, lebo chceme ist inam a vlastne ani teraz tam nežijeme, takže byt stoji.
svokra na to, predtým 65 000
teraz minimálne 100 000
že chce späť rozdiel.
toto je normálne? som maximálne sklamaná :(
akože je toto ok uväzovanie?
@glorikarebeka su pretoze su alkoholici. nemaju ani na pohreb.
@glorikarebeka ;pozri ja som si kazde euro odmakala, viem ze je to len k dobru ze mas nehnutelnost
a ano, kebyze to mozno povie inac
chodime k nej so vsetkym akohol ( to musi byt) jedlo, ci prasok avovaz kava sladke ...
potom este nmadava ze mi dava peniaze na moje deti.
@glorikarebeka nie su v zlej, maju RD a spolu dochodok cca 1000 euro. a naklady na byvanie asi take ze kupuju akcie, a kradnute drevo...takze vacsina ide na chlat
byt je na koho? ak na manžela, tak svokra pýtať môže, ale nič nemusí dostať, ak aj na svokru, tak ju bude treba vyplatiť
tak či tak dôjde k narušeniu už zrejme narušených vzťahov
chlast
Keď sú alkoholici a nemajú ani na pohreb, kde zobrali 65 000 € na byt?
A? Ved vy na tom zarobite tak ci tak
Tak ak kúpili za 65tis, dnes sú ceny nehnuteľností trojnásobné, takže 100tis je stále tak, že mu niečo zostane.
@anna777115 neverím že sú alkoholici, ti nemajú za celý život nič. Jedine že pijú až teraz
Mne by to nevadilo, ale to som ja. Len tak prist k bytu od rodicov je super
@francesco123 svokra chce len rozdiel. Ich stal byt 65000 ak predaju za 100000 tak chcu od nej 35000 a im ostane zvysok
Ja som pochopila,že chcú rozdiel teda tých 35 000
@francesco123
@anna777115
@personality teoreticky sa alkoholikmi mohli stat neskor. Od kupenia bytu preslo 15r
@personality Veď, práve. Ja, čakám čo napíše autorka. Alkoholik, ktorý by mal takú sumu, určite za ňu nekúpi synovi byt.
@anna777115 byt kupili 2010.
@anna777115 este raz byt sa kupil 2010. alkoholici vtedy zjavne este neboli. makali ale uz su na dochodku
@francesco123 zeny, prosim (2010 znamena rok kupi) kebyze su silni alkaci, podla mna 2025 su zu pod zemou s cirhozou pecene pretoze piju dost
prosim chapte ma.
Tak nepredat, prenajimat. Preda sa neskor
Ja ta nechapem. Ja by som im ten rozdiel s radostou a vdakou dala (aj ked ja by som byt nepredala). Ved vam ostane 65000 len tak...
@ivik4 pozri sa. akoze ked chceme mat od nich pokoj tiez to vyplatim len som sklanmana ved moje deti miluju a uz pocitaju?
dalsi faktor je neprisposobivy druhy syn,co sa hra na chudaka a nic nema. nerobi pije ....
Prisla si k bytu ako slepa kura k zrnu.aj z dedicstva po svokrovcoch budes profitovat a furt ti je malo...
@personality presne dakujem ze to niekto pochopil aj ked chapem ze som to napisala v emocii a nie zrozumitelne, moja chyba prepacte
Ale čo ty riešiš to, čo oni dobrovoľne dali svojmu synovi. Riešte si s mužom čo spoločne nadobudnete.
a ten rozdiel v cene máte aj overený? lebo sa mi nechce veriť, že bytu z roku 2010 stúpla hodnota len z 65 na 100 tisíc, aby to nakoniec nebolo viac ako len 40 tisíc :D
@janinah ja mam svoj byt
ide mi o princip, ze sa dozaduju tohoto. ci to je normalne
prachy davaju na chlast a druhemu synovi co sa hra na chudaka. jemu uz darovali zadarmo byvanie tiez. a teraz mu vadi ze my chceme predat so ziskom kedze cena od 2010 do 2015 sa zjavne zmenila a to mu vadi ze my na tom zarobime
Takže ak dobre chápem dostali ste byt zadarmo, ten nabral na hodnote, vy ho chcete predať a oni chcú len rozdiel? Pôvodná cena ostane vám? Úplne zadarmo 60k? A ešte ti je málo?
No kazdopadne ty by si to ani riesit nemala, byt dostal manzel. Bol to dar. Fakt, ja by som problem nemala dat rodicom rozdiel
A to kam davaju oni peniaze nieje naozaj tvoja vec, nech ich vsetky prepiju kludne

Si zober,že niekto nedostane nič....ale chápem ťa..
Len nezabudni,je to z jeho strany tak nech si muž povie rodičom
Možno sú v zlej finančnej situácii ...