Svokra chce podiel z predaja bytu. Je to normálne?
počúvajte je toto charakter , akože som jediná s týmto osudom zjavne :
svokrovci kúpili manželovi byt za 65 000 ( 2010) a byt chce on teraz predať, lebo chceme ist inam a vlastne ani teraz tam nežijeme, takže byt stoji.
svokra na to, predtým 65 000
teraz minimálne 100 000
že chce späť rozdiel.
toto je normálne? som maximálne sklamaná :(
akože je toto ok uväzovanie?
@anna777115 moj muz sa na nich hneva, pretoze len od nas pytaju peniaze a ked prideme donesieme vela veci, a aj tak je malo. ale ked je flaska, to im staci. piju moje deti nevnimaju alebo sa tak opuju ze spia pred nimi, dokonca sa potacaju nadfavaju ...uz tam nechodime samozrejme
Nemusíte im nič nosiť to je vaša dobrá vôľa.
@deti95060810 ?????????????? ja mam svoje prepac. ide mi o princip preco radsej neprestanu pit a nbezamyslia sa nad sebou. nie je to smutmne pit pred vnucatami? pijem aj ja , ale nie ozieram,to je rozdiel. oni idu vzdy do kolienm dokonca pred detmi grcaju
to ze si clovek da pohar vina ale nie liter vodky
@januska12323 ved uz tam nechodia samozrejme, tak teraz neviem 🙂)
Je to byt ich syna. Nech sa dohodnú. Je to síce zvláštne, ale stáva sa. Tvoj muž s tým samozrejme ani nemusí súhlasiť, pokiaľ je jediný majiteľ
@ivik4 my sme mysleli ze sa zriekneme dedicstva maju este dom a 10arov zahrady a nech nam daju pokoj
Prepáč, ale ty a tvoj muž ste tiež riadne mimo. Takí straší sú tí svokrovci a vy tam chodíte i deťmi?
Autorka, čo v kuse riešiš, či pijú, nepijú. Ich, vec. Čo si od teba chodia požičiavať? Veď nech sa aj prepiju na smrť. Každý si je zodpovedný sám za seba. Ešte sa ťa spýtam kúpili byt, alebo dali hotovosť?
@petulda333 ano, za 15 rokoc ako ostali an dochodku sa zmenili velmi :( predtym sme tam chodili
@anna777115 kupili byt.
@abbey1 nie , odkedy sa to zacalo velmi stupnovat, nie. samozrejme ze 2 rocne deti nevnimaju, ale 5 rocne uz ano. preto sme to stopli, ono nie vzdy to bolo taketo az taketo zle.
@janka_266 mame overene, resp sledujeme nehnutelnosti
@martinka13 ano je jediny majitel
@januska12323 my sme tam museli prestat chodit. deti podrastli a ich pitie sa stupnuje
Uplne menis temu
Zacala si s bytom a peniazmi a ked vidis ze väcsina je na strane svokrovcov lebo byt dostal tvoj muz ako dar , tak uz pises radsej rychlo len o alkohole 😃
@personality vazne az 3nasobne? zas tolko som nepocitala. urcite necham na muzovi, nech sa rozhodne, skor ma sklamalo ako sa zachovali oni :(
@francesco123 ja nie som na muzovi odkazana, skor ma sklamal postoj svokry. radsej pit a riesit peniaze na pitie a pohreb nez vidiet vlastne vnucence
Byt dostal muž darovacou zmluvou?
@anna777115 normalne kupili to znam,ena ze on je vedeny ako vlastnik na katastri, tam nebola darovacia zmluva, 1 majitelom bol len on.
Tak nechaj na mužovi ako sa rozhodne. Tak či tak budete v pluse.
A stoji ti toto za hadky? Vsak aj tak dostanete velmi slusne peniaze tak kde je problem?
@januska12323 hej ale je to normalne chovanie jednej matky akoze myslim tym moralne?
@januska12323 ja som povedala nech to nepredavaj je to jeho, ja byt nepotrebujem aj tak to zdedia deti, a prosye sa obavam ze ked predame dame 35 000 rozdiel ze to aj tak daju tomu chudakovi druhemu synovi...on dlzi mojmu muzovi 10 000 ale to ani nikdy neuvidime
Tak, keď je on ako jediný majiteľ, byť predajte, 65 000 € im vráťte a kúpte si niečo spoločné. A budú mať za čo piť. S takými ľuďmi si dať len pokoj.
nutne peniaze nepotrebujeme ale proste sme premyslali ake mame moznosti, a mozno to bude naozaj nakoniec len prenajimat. len teda sme sa zmienili ze sa chystame mozno predat a uz reci
@anna777115 ja som vravela ze nech sa vzriekne dedicstva v prospech druheho chudaka syna a nech nam daju pokoj.

si nenažratá... rodičia dali synovi... čo ty vlastne počítaš - to je jeho dar od rodičov.
ty si počítaj čo tebe dajú rodičia...