icon

Svokra je upnutá na mojom priateľovi

lucka194
29. nov 2020

Ahojte....

Asi nás bude takých viac, ale potrebujem to zo seba dostať... s priateľom sme sa spoznali dávno, ale dokopy sme sa dali až pred dvomi rokmi... už vtedy mi bolo divné, že sa musel pýtať matky, či môžem u nich spat, ešte mal aj poznámku, že hádam to nejako prežije... a po tom, ako sme sa spoznali, to nasledovalo....

tvárila sa, že sa s ním teší, ale mne bolo zjavné, ako ma nemusí... je rozvedená, nemá žiadne kamarátky a upla sa na neho, ale až tak, že mu rozpráva o chlapoch, s ktorými spávala, dáva mu pusu na dobrú noc, furt mu vypisuje a posiela srdiečka a všetky podobne emotikony, take, čo mu ani ja neposielam... a to on ma teraz už 24 rokov (ja 25)... ja som síce bola vychovaná ináč, ale podľa mna je toto až prehnane...

bola schopná plakať, keď mal dlhšiu dovolenku a šiel ku mne na cely čas, údajne navštevuje psychiatra atd... predo mnou sa tvári v pohode, ale ja z nej cítim na 100 metrov, ako ma neznáša a ako jej kradnem synacika... nebyť jej, v živote nemáme vo vzťahu žiadne problémy... môžem rovno tak povedať, že ona je jediný problém v našom vzťahu... správa sa ku nemu ako ku 15 ročnému, robí mu raňajky, večera ho čaká na stole po príchode z roboty... mna jemu do sprav ohovára...

Po vyše roku som s ním otehotnela, už predtým nám vravela, ako my mame čas na dieťa, akoby mi chcela diktovať, kedy môžem a kedy nie... jej reakcia bola jasná, ostala v šoku a určite nie veľmi nadšená...

Porodila som predcasne, na konci 6teho mesiaca... po prepustení z nemocnice si priatel zobral dlhšiu dovolenku, aby so mnou mohol byt a pomohol mi vybavovať veci, ešte som aj kvôli oslabenej imunite dostala zapal priedušiek... boli sme na úrade vybaviť rodný list, kde pracuje a pýtala sa ho, kedy ku mne ide, aby sa na to psychicky pripravila, že bude preč.... akože vôbec nebrala ohľad na mna ako sa cítim a či ho potrebujem, zaujímala sa len o neho a o seba... keď som bola chorá, sám mi chcel navarit, ja som mu len pomohla a keď s ňou volal a povedal jej, že varil, strašne sa rozčúlila a začala mu potom vypisovať, nech sa nenechá mnou manipulovať, že ja nie som z cukru atd...

je toho proste veľa, zo začiatku ma aj mrzelo, že ma nemá rada, ale sama si svojim správaním a ohováraním ma postvala tak proti sebe, že mi je do placu od zlosti, už len keď vidím niekde jej meno... už ako tehotná, keď som u nich spala, jej šiel povedať dobrú noc a ona mu vo vedľajšej miestnosti tak hlasno pusu, že som to počula až do izby....

ja už neviem čo mám robiť, mám chuť radšej malého vychovávať sama, ako byt v jej prítomnosti... najlepšie je, že sme spolu takmer 2 roky a ona sa vyhýba tomu, aby sa vôbec spoznala s mojimi rodicmi, asi je pre nich príliš nóbl, keďže sú z dediny...

On si ju stále zastáva, aj keď väčšinou sa postaví na moju stranu, ale nedokáže pochopiť, že ona ma neznáša, furt mi hovorí, ako ma ona má rada, aj keď sám tomu už asi neverí.... a nedokáže pochopiť, že ten ich vzťah je chorobný... a mne to už dlho ide na psychiku... najhoršie je to, že my sme spriaznene duše úplne, ale ona mi robí zo života peklo... a to som tu nenapisala všetko 🙈🙈🙈

Strana
z6
klip0
29. nov 2020

A to on doteraz este byva s mamou a nie s tebou?

stanulienkat
29. nov 2020

No, problem si si vyrobila ty sama. Po roku otehotniet je dost skoro. Nehovoriac o tom,ze on byva s maminkou. Nebyvali ste spolu sami,nemate byvanie,nie ste zobrati. Cele zle. To ste si mali najskor poriesit a svokra by potom bola ten najmensi problem. Rodina sa inak zaklada.

lucka194
autor
29. nov 2020

@klip0 teraz sme kúpili byt a prerábame ho... bohužiaľ je to blízko nej a už ju vidím, ako ho bude vyvolávať na obedy a bude si ho tam cicikat.... mne najviac vadí to, že ona si na ňom vybíja to, že nemá chlapa a musí ho furt objímať, mojkat sa s ním... mne to príde nechutne si vybíjať fyzicky deficit na synovi...

lucka194
autor
29. nov 2020

@stanulienkat každé voľno bol u mna, chceli sme najskôr do podnájmu, ale to sme nechceli neskor kvôli cenám, tak sme hľadali byt... my medzi sebou problém nemáme, len ona ma problém so mnou

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lucka194
autor
29. nov 2020

@vlcik1 chcela som s ňou vychádzať, netvrdím že by sme boli kamarátky, ale ona to zariadila takto, tak maximálne čakám, kedy jej už vynadam

klip0
29. nov 2020

A mate dieta a on chodi k tebe len cez volno? Preco nieje u teba stale? To je chyba ze uz toto si dovolila, ako moze chlap co ma dieťa a ma byt opora rodiny, zit s mamickou a k partnerke a matke jeho dieťaťa chodiť len na navstevy. Rodina sa nema delit, ked aj prerábate, mate byt spolu a nie on u mamicky ako 16r tínedžer

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lucka194
autor
29. nov 2020

@klip0 maly je ešte v nemocnici, ma len 9 týždňov...

ssandyy
29. nov 2020

@lucka194 veď kašli na ňu preboha. Máte spoločné bývanie stará sa o vás. To že pôjde pozrieť svoju matku no a? Veď je to jeho matka. Príliš tragický to berieš a podľa mňa to príliš prezivas. Keby tvoj chlap bol pri nej od rána do večera nepoviem. Ale to že mu navarí ti vadí? Veď nech zoberie aj pre teba... ušetríte 🤣 Ty tam ist nemusíš, nemusíš byť jej kamarátka.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
29. nov 2020

@lucka194 volno je volno,byvanie je byvanie. A normalny vztah a start dietata do zivota je ine. Proste ste zacali z opacneho konca a nemali ste poriesene zakladne veci. Dalsie dieta z rozvratenej rodiny. Svokra mala pravdu,ste na dieta mladi. Toto skor,ci neskor asi neustojite. On ma 24 rokov,je to decko. Mali ste cas aspon par rokov.

lucka194
autor
29. nov 2020

@elizabet173 ja som bývala v starom dome dočasne, kde nebolo ani pre mna dobre bývať ako tehotnej... od pôrodu som u rodičov a chodí sem...

klip0
29. nov 2020

Tp jw jedno ze je v nemocnici ved vy nieste len frajeri co chodia vonku za rucicky a sem tam na zmrzku alebo do kina. Vy ste rodina a rodina ma byt spolu, to je jedno ze maly je v nemocnici, ty si doma. Co ako ked bude starsi a pojde do tabora tak pojde k mamicke lebo maly doma nieje? Vy ste rodina a mate byt spolu a nie on u mamicky. Toto by som teda nikdy v zivote neprekusla

klip0
29. nov 2020

@ssandyy on ju nejde navštíviť on zije este s matkou

ssandyy
29. nov 2020

@lucka194 jaj vy spolu nebyvate

ssandyy
29. nov 2020

@klip0 hej teraz čítam. Tak to meni situáciu 😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lucka194
autor
29. nov 2020

@elizabet173 prerábame byt..

stanulienkat
29. nov 2020

@klip0 nie,oni nie su rodina. Oni len zamiesili,rodina sa zaklada inak.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
katarinka89
29. nov 2020

@lucka194 ale problém je tvoj priateľ? Keby niet jeho závislosti od matky- toto by si neriešila. Jemu to buď vyhovuje alebo si ju nechce poštvať proti sebe. Tento boj asi nevyhras- lebo tvoj chlap rád sedí na dvoch stolickach

klip0
29. nov 2020

@stanulienkat tak veru, uplnu pravdu máš... Toto ani nie ze nemysleli dopredu, oni nemysleli ani počas a stale nemyslia...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
basska_b
29. nov 2020

Ďalší príklad neodstrihnutej pupočnej šnúry. Toto skončí nedobre. Ona je pre neho matka, ma nad ním obrovskú moc, v tomto boji nikdy nevyhrás

lucka194
autor
29. nov 2020

@vlcik1 my problém spolu nemáme... len ona ma problém so mnou, lebo nevie prestrihnúť pupočnú šnúru... on sa už teší, že budeme spolu bývať, len ona nie je pripravená na to, že je už dospelý a ma rodinu... sama mi ešte písala, že jej mame dať čas aby si na to zvykla, ale pre ňu to bude veľmi ťažké... ale mrzí ma to jej správanie ku mne, nie že by bola rada, že si našiel normálnu ženu, ktorá nie je ľavá a vie sa postarať o rodinu ale správa sa takto a to som jej nič neurobila...

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ssandyy
29. nov 2020

@elizabet173 nevedela som ešte že nežijú spolu. Ja som to pochopila tak že chodí na obed k nej. Takže zbytočne radiť ked ešte ani spolu nežijú a autorka nevie ako to bude ked budu spolu bývať. Už to je chyba že bývajú oddelene ale kto vie ako to ma ona doma u rodičov. Ťažko radiť na ti mali myslieť oni dvaja oni vedia situáciu. A ona pozná partnera či bude celý deň u matky

Strana
z6