icon

Svokra kritizuje a nepomáha: Ako to riešiť?

17. jún 2024

Ahojte. Budem sa snažiť napísať v skratke. Svokra nám s ničím nepomáha, lebo ma doma stále ,,kopec roboty"(Sú dvaja, nemajú ani záhradu) chodí k nám tak raz za týždeň až dva. Príde tak na Max pol hodinu, na kávu. Na ďalší deň vždy volá mužovi a kritizuje má. Tam sme mali špinu, tam pavučinu, či si to nevieme upratat. Po rodine ma ohovára,že mám prach, že nevarím to, alebo tamto. Pritom ona nemá šajnu, čo ja varím, alebo nie. Dedukuje z úplných hlúposti, ako napr,že malému u nej chutil koláč, isto taký ja nerobím ( a čo keď by som aj nerobila?) muž sa s ňou po týchto ohovarackach vždy pohada, ona sa pár dní neozve a takto to ide dookola. Lenže my čakáme ďalšie bábo, medzi deťmi bude dosť malý rozdiel. Takže ešte len teraz príde čas, kedy u nás bude bordel. A ja už mám z nej nervy. Mám chuť jej tie návštevy na drzovku zatrhnut. A povedať jej, že sme sa nezadlzili na celý život preto, aby mi niekto chodil kritizovat domácnosť. K druhej švagrinej má vstup zakázaný. Asi sa inšpirujem. Čo by ste robili vy? Ako by ste to riešili? Ona inak nevychádza s nikým. Má vlastné len nás.

Strana
z2
milanemila
18. jún 2024

Ona vlastne nechodi na navstevu za vnukom, ale na kontrolu 🙈 a naozaj ak sa to opakuje stale dookola a nie je ochotna spravat sa normalne, tak by som sa inspirovala svagrinou.
Nabuduce jej strc obleceneho syna medzi dverami, ze sa tesi s babkou na ihrisko a hotovo.
Ja nechapem takychto ludi, ze sa nevedia trosku kriticky pozriet na seba, tak k jednemu synovi ju ani domov nechcu pustit a namiesto toho aby sa zamyslela, ze kde asi bude problem, tak robi peklo aj druhej neveste 🙈

pinkgirl
18. jún 2024

Jasné ako tehotná to aj viac prežívaš. Možno by bolo fajn presunúť jej návštevy - teda stretnutia mimo tvoj dom. V najbližšej kaviarni, dáš si ľadový čaj ona kávu, stretávajte sa na neutrálnej pôde. Nech sa pár stretnutí k vam domov ani nedostane.

nataliaba
18. jún 2024

Keď príde na návštevu tak s ňou nesed nepij kávu ,ale upratuj rob to vždy a buď prestane chodiť ,alebo rýchlo odyjde a budeš mať ešte aj poriadok .😉

pbra40
18. jún 2024

Joj svokruska, ako ste to toho vasho syna vychovali, ked ani prach poutierat nevie 🤪

netoppierka
19. jún 2024

Všetko to čo hovorí o tebe, ako ťa ohovára vypovedá o nej samej. Ohováraš má za chrbtom, tam aj ostaneš. Hodila by som reč s mužom a neotváral dvere, keď si tak naozaj falošná. A hlavne keď ti to nevie povedať do očí.

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2