Svokra má dobrý vzťah s ex priateľkou môjho priateľa
Takze mam vazny vztah,lubime sa,tento rok sa ideme brat,mame spolu uz 18mes.dieta.Problem je v jeho mame,v pohode komunikujeme,lenze na chodbe u nich doma ma este stale obraz mojho nastavajuceho s jeho byvalou ako stastnu rodinku(svokra ma s jeho byvalou este stale dobry vztah).A chcela by som vediet,ako by ste to vy brali,ako by ste na to reagovali.Neviem ci je problem vo mne,ked tam nerada chodim,necitim sa tam dobre alebo v jeho mame je problem.Aky mate na to nazor???
ahoj, som vo velmi podobnej situacii, dokonca mozno horsie, priatel sa rozviedol so svojou manzelkou rok pred tym ako ma spoznal, pricom ona bola na vine, jeho mama sa s tym ale nesla zmierit a 3 roky sa nas snazila rozdelit, kvoli nej som sa nemohla ani zaclenit do ich okolitej rodiny, ked sa dozvedela, ze cakame babatko, od zialu sa rozplakala, vo 4. mesiaci prisla k nam a tiez sa tvarila, ze je vsetko v poriadku, ale ja do teraz citim, ze je to z jej strany len pretvarka, lebo si uvedomila, ze by sa mohlo stat, ze ked bude pokracovat vo svojom spravani, nemusi svoje jedine vnuca nikdy ani len vidiet, takze ak to u vas nie je az taketo tvrde, tak by som navrhla, aby si sa o tom porozpravala hlavne s tvojim partnerom a on ak ta nepresvedci, ze je to normalne, tak so svojou mamou, inac by som si len z fotky tazku hlavu nerobila, je to jeho minulost, ten moj stale opatruje fotku svojej byvalej, sice v taske na povale, ale opatruje, dokonca je s nou aj v obcasnom kontakte, teda skor ona s nim, ale vzdy mi povie ked mu napise, aj co, nemam z toho strach a co sa tyka vasho syna, tak raz sa aj tak dozvie, ze jeho ocko pred jeho mamickou uz mal ine tetu, skor by som riesila spravanie svokry, ak ti na nej nieco vadi, ale najprv sa porozpravaj s priatelom.
@furbettina v skratke moja "situacia". Mam priatela a tiez som rozvedena. On nema deti. Ked sa jeho starka dozvedela,ze s kym zije.....dlhsie to musela predychavat. Ked sme prisli k nej na navstevu mala tam fotku v takej sklenenej guli, s jeho byvalou. Moj prisiel a vravi: Starka co to tu mas? vytiahol fotku a kdesi ju odlozil,zalozil? Pacilo sa mi jeho gesto. Tiez mi to bolo neprijemne. A to bola pritom IBA starka. 🙂 Urcite by to mal "napravit" tvoj priatel. 🙂
Babulky,dakujem za napady a reakcie.Este som chcela povedat,ze moja svokra to nerobi z nostalgie,ale naschval,lebo je toho este viac,ake akoze veci nahodne robi,ale to je jedno,nebudem to uz riesit.Ide o to,ze uz s mojim partnerom sme si to vyjasnili,povedala som mu o svojich pocitoch,on so mnou suhlasi,povedal to aj svojim rodicom,ze kym sa mama(moja svokra ) nezmeni(ale naozaj) tak tam nebudeme chodit .Velmi sa tomu tesim,lebo fakt ma nebavi predstierat,ze je vsetko ok,aj ked citim,ze keby mohla tak ma zabije.Aj na nasu svadbu sa strasne tesi,absultne je z toho,, nestastna´´ a aj to im moj partner povedal,ze ked nesuhlasia s nasom svadbou,tak sa vobec neurazi,ked na nu nepridu,teda bolo to adresovane jej 🙂 Takze uz som pokojna,hlavne preto,ze nemam rada veci polovicne,t.j bud, alebo ,bud sa bavime normalne a uprimne alebo sa nebavme vobec.Pekny den Vam prajem
Ja som mala pobodny problem so svokrou len u nas to bolo troska ine..Tiez mala a aj ma dobry vztah s byvalou mojho muza..Aj ked som sa jej vela krat pytala ci su v kontakte a ona vsetko poprela dozvedela som sa ze klame a odvtedy jej neverim..Raz sme prisli k nej neohlasene na navstevu a ona doma nebola na stole sme nasli svadobne oznamenie jeho byvalky..samozrejme ze nam o tom nepovedala a na tu svadbu sla...Vsetko by bolo ok ved nech maju dobry vztah lenze jeho byvala nam robila zle stale nas otravovala...pisala same nadavky v noci posielala manzelovi sms.aka je rada ze sa rozisli ze je stastna atd..proste chuderka.otravovala na vyse roka...takze preto som nechapala ked som to svokre povedala co nam robi aj napriek tomu boli v kontakte...A poviem ti je mi to uz jedno ked tam prideme alebo ona k nam tvarim sa ze je vsetko ok..A mam odstup..Takze bud to budes ignorovat alebo jej to povies ze sa ti to moc nepaci...Proste niektorym ludom urcite veci nedochadzaju co uz 😉 pevne nervy 🙂

@acrobaleno nie je to skratka vobec vhodne. Nic proti nostalgii za oblubencom. Ani babka mojho ex snubenca, s ktorou som mimo ine stale po rokoch v kontakte, a ona ma ma rada ako vlastnu vnucku, tak ani ona nema vycapene moje fotografie doma na ladnicke. Viem si predstavit, ze byvalemu co to o mne povie, ako sa mam a pod. ale nezatazuje jeho zenu a matku jeho dietata tym, ze nejaka byvala jej prirastla k srdcu a teda sa na nu musi pozerat kedykolvek navstivi dom babky svojho muza. Mozno by som aj povedala, ze je to az nepatricne. Kazdy mame nejaku minulost, mali sme vztahy, tie su fuc a maju tak zostat. Uzavrete, ulozene ad acta. Nie si vesat nostalgicky fotky na steny. Je to sice vec svokry, v podstate je kazdeho vec cokolvek co spravi. Ine je aky to ma dopad na okolie a ci je to spolocensky hodnotene za vhodne a akceptovatelne. 😉
Ono, ta pani svokra bude sucastou nevesty. Tak by snad bolo aspon minimalne slusne snazit sa o korektne vztahy. Toto im rozhodne nepomaha.