Svokra ma kritizuje za pribratie
Moja svokra ma 110 kg a asi 150 cm. Stále ked prídem na návštevu mi hovori ze som nejak pribrala. Potom sa mi smiala ze sa nevojdem za stôl. Mam 69 kg. A ze som nejaka okrúhla v tvári. Pride vám to normálne? Vie ze priberám z liekov napriek tomu sa mi smeje.
Ľudia vy ste nesvojpravni. Vadí mi nieco - ozvem sa.
Stačí- svokra, nie je mi príjemné ked si robite srandu z mojej váhy.
Alebo - svokra, vám to robí dobre, ze mi tym ubližujete?
Alebo- sama si tučná, tak sa neozyvaj
Proste mas XY možnosti, tak zapni rozmýšľanie;)
@anonym_autor moja mi to tiež len tak fľusne do očí. Áno pribrala som. Nie je mi to príjemné ale je to tak. Inak niektoré svokry to asi berú normálne. Môj muž raz tiež svojej mame povedal že pribrala a oškaredela a ona len: ou, fakt? No tak to aby som so sebou niečo začala robiť, ďakujem že mi to hovoríš 😄 to bola pre mňa šokantná reakcia
Mne toto robil svokor, treba sa ozvať🤐 mne rátal aj lyžičky, čo som si u nich dala, som mu povedala nech sa pozrie na seba
Však jej povedz: svokrusa však vy sa ani čertovi do kotla nezmestite a uvidis čo bude
@pribinak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tiež nerozumiem načo tam chodíš. Uráža ťa? vadí ti to? tak tam prestaň chodiť. Vybavené.
Mas usta tak ich pouzi, my to svokre nepojdeme vvysvetlovat, nevieme kto to je
@viestta teba by som tam poslala..
@anonym_autor povedz jej ,že to maš "vdaja liekom" ale Vy "vďaka chybajucemu zamku na chladnicke"
Však jej povedz: svokrusa však vy sa ani čertovi do kotla nezmestite a uvidis čo bude
@pribinak toto fakt pobavilo hned zrana 🤣🤣🤣🤣
Kolko ma.rokov? Navrhnite jej , nech ide s Vami do fitka, 🙂
@anonym_autor by som jej povedala, ze sa ju snazim dobehnut, ale ze mam este vela roboty pred sebou
@anonym_autor za jej smiechom je zúfalstvo z vlastnej postavy, preto sa utešuje, keď aj niekto iný priberie. Nerieš, usmej sa a nereaguj
@anonym_f856f4 presne toto si myslím aj ja.
@anonym_autor povedz jej, ze ty si takto spokojna a ze sa ti to paci (je jedno co si myslis) a na jaj vahu urcite neni nutne upozornovat, ked sa ona nevidi v zrkadle.
Mne tiež už pár krát povedala svokra- 86 ročná, že som dobre pribrala. Už ma to nahnevalo, povedala som jej že keď som bola mladá a štíhla nikdy ma nepochvalila a teraz ???!!! Odvtedy mám pokoj.
@anonym_autor jeziiis to fakt toto tu čítam ?? Pošli ju do p..i keď ti to vadí a hotovo... Nech sa stará o seba ... Ja som tiež pribrala do tváre a čo teraz keď neberie lieky tak nech cusi.
Ja som po cievnej mozgovej príhode a po liekoch. Sa mi polka tváre deformovala. No bože hlavne že žijem
@anonym_autor ja by som jej odpovedala rovnako: a vies, ze aj ty si pribrala?😆
Jej povedz ty že je nizkotučná. Nízka a tučná.
@anonym_f85230 toto ma úprimne rozosmialo 😅😅 nízkotučná 🤣
Jej povedz ty že je nizkotučná. Nízka a tučná.
@anonym_f85230 alebo: veď aj vy ste plnoštíhla, viacej plná ako štíhla 😃
@pribinak ja by som to zmenila na ,,svekruša'' 😄
@anonym_autor Predpokladam, ze je dlhodobo tucna. Ona je pravdepodobne uplne zžita so svojou vizazou. Moja mama tiez kritizuje druhych kvoli hmotnosti, pritom ma sama riadnu nadvahu. Ked som nad tym premyslala, jedine co ma napadlo, ze je tak zzita so svojou nadvahou, ze ju nevnima. Naopak, ked vidi okolo seba niekoho extremne tucneho, alebo niekoho, kto zmenil vahu smerom hore, cize je tam ZMENA, tak to eviduje. Aj moj svokor mal komentare na moju hmotnost po porode, pritom ma taky bachor, jak tehotna zena. Pozerala som nanho, ze ci je vobec aspon trochu sebakriticky.
Podla mna je to sranda, ako ludia vnimaju svet okolo seba.
A moze to byt samozrejme aj nieco ine, napr. moj svokor aj moja mama maju mierne narcisticke crty.
@anonym_autor Ma komplexy, ktoré si vybíja na tebe, pretože ti závidí !!! To si zapamätaj a povedz jej nech sa pozrie na seba

@anonym_autor Možno sa nenápadne (ale aj nevhodne) vyzvedá, či nie si tehotná.
@valria nám kolegyňa vravela že ona porodí už len čokoládu