Svokra ma nechápe: Ako riešiť napätie v rodine?
Ahojte, chcela by som vedieť váš nestranný názor. Svokra sa nepáči ,že som začala menej ku nej chodiť, mužovi rozpráva že sa chcem od nich odstrihnúť, a snaží sa vo mne vyvolať pocit viny . Dcéra mi začala chodiť na internát ,a cez víkend mám teraz najviac roboty, popriať jej , navariť ,a pripraviť ju na ďalší týždeň na internát. Kto má dieťa na internáte, tak vie o čom hovorím . Lenže svokra to nevie pochopiť. Vlastné ma nikdy nemala rada, a teraz sú našla dôvod ,že môže na mňa kričí pozerať. . Čo si o Tom myslíte vy?
@natalka13 mas pravdu. chodime za dcerou 50 km, ale oni su tu castejsie
Ja som bola na intráku počas strednej školy aj na priváte počas výšky. My sme tiež každú sobotu chodili ku starkej na dedinu. Kým sme boli na ZŠ tak od rána do večera. Keď som už bola na intráku, tak sme ku nej chodili každú sobotu od 13 do 17. Môj otec robil šofera na autobuse, tak z busu sme šli do obchodu, nakupila som si jedlo na intrák, starká mi nabalila koláče, vzala som si jedlo z nedelnajšieho obedu, učila som sa v autobuse cestou na intrák, mala som dosť oblečenia, aby som nebola odkázaná nato, či mi mama stihne oprať veci a či uschnú. V piatok som doniesla špinavé, v nedelu si vzala iné, čisté a mama za tyždeň oprala. V piatok som prichádzala domov po 17 a v nedelu odchádzala o 17. Keď som mala viac učenia, tak som v nedelu odchádzala o 11. Mama stihla aj návštevu v sobotu u babky, aj navariť a nabalit mi jedlo. Ja som mala aj jedlo, aj čisté oblečko, aj som bola naučená.

@zlotka radsej by som bola doma s dcérou ako chodila svokre na dom. Naco je jej dom, ked vsetci okolo nej musia skakat. Nech ho preda a kupi si byt pri vas. Cize aj ty mozes vycitat muzovi, ze sa nevenuje dcere, ked je uz konecne doma. Aj ty mozes vycitat svokre, ze naco drzi dom, ked sa o neho sama nevie postarat. Cize za mna sa netreba ľutovať ale naopak im nastavit zrkadlo. Mam kamosku, jej dcery ked prisli z intraku, nechodili kazdy vikend, lebo študovali mimo SR, cely vikend bol len o nich, ked prisli na mesiac , tak mesiac bol o nich. Nikto jej nic nevycital. A aj teraz, ked uz maju svoje rodiny, vzdy ked pridu, tak je s nimi. Je to predsa uplne normalne. Autorka aj keby sa ti nechcelo a chces cely vikend kukat na telku, aj tak je to v poriadku nechodiť pomahat. Ale tie vycitky si musis spracovat v sebe ty sama. Mas to iba v hlave, ze musis. Lebo chces byt na kazdeho dobra. A ty si kde??? Ty nemas pravo na svoj klud cez vikend. Iba ty sa mozes za seba postavit a iba ty mozes povedat nie.