icon

Svokra ma neprijala do rodiny

valeriap
10. feb 2014

Dievčatá aký máte vzťah ??? Mňa vôbec do rodiny neprijala... 😖

luba28
11. feb 2014

@valeriap moja uz teraz ex zrejme tiez a svoju vnucku nazvala pozieracom jej energie,... 🙂 ty ju k zivotu nepotrebujes,...neporiesis to,nech sa ma rada ,,,,,a to sa jej raz vrati aj s urokmi

cynthia2012
11. feb 2014

@valeriap ja mam muza cigana....tiez sme nemali idealny vztah s jeho rodinou....on sa rozviedol pretoze uz dlhsi cas im to so zenou neklapalo a manzelova svokra im prikladala drevo do ohna ....tak ked sme spolu zacinali v tom case bol este zenaty s byvalou ale vztah medzi nimi ziadny .vedeli ze sa idu rozvadzat...ked somnou odisiel jeho rodina to nevedela pochopit....za kazdu cenu sa snazili zachranit ich uz vtedy rozpadnuty vztah....urcite vies ako to v romskych rodinach je ak muz nezostane so svojou zenou ....tak sme sa vzali ...samozrejme nikto nam nebol na svadbe......a ani nam to neprekazalo ..az ked sa nam narodila dcera....muz im povedal ze ak ju chcu vidiet a syna tiez budu sa musiet zmierit s jeho novou zenou....a po pol roku od narodenia dcery sme sa zacali navstevovat ....teraz mam so svokrou perfektny vztah .....a ak mam problem poviem svokre alebo svokrovi ....trvalo to sice dlhsiu dobu kym sme si zvykli na seba ale teraz mozem povedat ze to stalo zato ....muz mi niekedy povie ze maju somnou lepsi vztah ako s nim....a ze su radi ze ma taku zenu....a ze chapem ich humor a ine veci

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ankalv1
Autor odpoveď zmazal
darzneba
11. feb 2014

@valeriap ono aj unas nevyzeralo ruzovo, ale to sa utrasie za roky, ajked to nebude super, ale ukludni sa situacuia. Snad bude raz chciet vidiet svoje vnucata. ak nie, zase je len jej problem...

kiki68
11. feb 2014

moja je ok, ale drzim si ju v istej hranici,kde to povazujem za bezpecne...proste svokra je vzdy svojim sposobom tichy nepriatel,ktory sa tvari,ze zlozil zbrane alebo este lepsie,ze ziadne nema.. 😀
so svokrou vzdy opatrne... 😉

valeriap
autor
11. feb 2014

@miriam11 len vieš moja rodina ho prijala 🙂 nikdy som nepočula že je biely tak nebudeš sním 🙂 nikdy mama aj otec ho berú ako svojho syna ktorého nikdy nemohli mať ...Ešte nikdy som necítila to čo teraz že by som bola hádzaná do jedného vreca... až kým sme sa nezobrali až teraz som začala bit len RÓMKA ...celý život má brali za dobrého človeka a nie za cigana a to ani škole som nikdy nepočula...len tá moja skvelá svokra to začala brat ako keby by som bola nejaké zviera ktoré nepatrí medzi ludi... manžel neznáša slová biely a cigáň nerobí rozdiel každý je len človek ...

anina929
11. feb 2014

@valeriap so svokry si nerob tazku hlavu ak si rozumies s manzelom,svokra je to posledne co by ta malo trapit,podla mojej skusenosti cim viac sa nevesta snazi, tym je vecsi lajdak-ja som tym presla a svokru ignorujem, teraz ju to trapi-no z mojej strany je neskoro-nepotrebujem ju.........

valeriap
autor
11. feb 2014

@darzneba ani nečakám nič dobré ja som jej nič nespravila mam čisté svedomie 🙂 A vnúča keď že ja som pre ňu RÓMKA aj moje dieťa bude :/ale chýbať mi nebude urcite🙂

valeriap
autor
11. feb 2014

@anina929 🙂 Ignorovať bude najlepšie čo len môžem spraviť ...chvála bohu že ju nevidím inak by to bolo veľmi zle s ňou len vieš nechcem otvoriť ústa som ticho ale raz to príde verim tomu 🙂

anina929
11. feb 2014

@valeriap zachovaj si chladnu hlavu ked ty si pre nu nicim ona nech je pre teba detto,rob sa ze si vystacis sama, v pripade navstevy ju zdvorilo obsluz,na nic sa nepytaj a tvar sa ze ani neexistuje--a naco aj ,,svorky su falosne mrchy,,saju energiu

moll
Odpoveď bola odstránená
eliska31
11. feb 2014

No to je ta nasa uzasna mentalita...posudzujeme podla farby pleti...my mame v rodine roma. Sestra si zobrala za manzela. Teda druheho manzela, prvy ju mlatil a bolo to strasne. Druhy manzel je uplna ina polarita. Ma ukocene vzdelanie, sikovny, bez slova prisiel ked sme potrebovali doma nieco pomoct...je pravda ze otec sa s tym tazko zmieroval...teda ako svagor neni ze vidno na pleti...nechem urazit, ale oni su taky uz pomiesany ci ako sa to povie...je to slusna rodina. Ale nakoniec aj otec povolil ked videl ako sa stara o sestru. Osobne si myslim, ze kazdy si je strojcom stastia a neboj docvakne aj tvojej svokre a ked nie..tak bohuzial..moja ex-nastavuja svokra mojho ex priatela bola taka zadubena! Ona skor mala problem s tym ze nakolko moj otec mal rakovinu tak tym padom aj my sme to museli akoze schytat...chcem povedat ze takto hlupo premyslaju ludia...ale nakolko Bozie mlyny melu pomalicky a isto tak nedavno som sa dozvedela ze aj oni maju v rodine clena kde diagnostikovali rakovinu. Zeny nechcem aby to vyznelo hrozne, ale doslova im prajem aby sa dozvedeli ake to je utrpenie! Teraz to konecne zistia a uz sa nebudu innym posmievat a robit hlupe poznamky 😠 😠

nikolka2
11. feb 2014

Ja viem , ze to bude z mojej strany kruté , ale ja ako matka by som reagovala rovnako ,,nemam nic proti tebe ani proti rómom , ale proste ja to tak citím , ze by som sa s tým nevedela stotožniť 😔

eliska31
11. feb 2014

@moll fuuuha a to kvoly comu teraz tak ostro? Da sa to aj slusnejsie povedat

siska765
11. feb 2014

@valeriap no tak ocividne ak ste nikdy nemali ziaden konflikt tak to bude jedine v tom ze si romka ,asi ma nejake predsudky voci romom a tvoj manzel je teda biely ak to apravne chapem.Kasli na nu nepotrebuje ju k zivotu, ak sa takto chova napriek tomu ze jej syn je s tebou stastny , je to truba 😉

hviezdicka111
11. feb 2014

@valeriap presne ako u nas 😀 ale kaslat na svokru...aj ked mna vie moja stale vytocit, ale uz nie natolko ako na zaciatku 🙂 dolezite, aby ste s manzelom boli stastni, aby to fungovalo 🙂

svano
11. feb 2014

@valeriap vitaj v našom kolektíve. Nie si prvá,ani posledná. Možno len potrebuje čas zvyknúť si na teba a ak nie,tak sa nedá nič robiť. Vydala si sa za jej syna, nie za ňu,tak sa s tým nauč žiť.

natuska87
11. feb 2014

@betkabl Aj moja bola dokonala,zial, mlada zomrela,ale vychovala pre mna toho najpozornejsieho a najmilsieho muza...

valeriap
autor
11. feb 2014

@moll bum ...A už sa to začalo Prepáč ale na tvoj názor nie som zvedavá ...Keď že ma vôbec nepoznáš...

valeriap
autor
11. feb 2014

@nikolka2 keby tvoj syn alebo dcéra doniesla domov Róma ..romku stým že sa milujú a chcú bit spolu čo by si spravila ? Je šťastie tvojho dieťaťa a vermi že by ťa ne počúvali ... ja viem sú aj hrozný romovia ja ich nebránim ...ale nájdu sa aj úplne iný opak...

valeriap
autor
11. feb 2014

@hviezdicka111 🙂 super pocit že nie som sama :D vied čo už má to ani netrápi nejak mi baby a komentáre pomohli 🙂 A hlavne mam muža ktorý má miluje bez toho aku farmu tela mam aj keby zelenú aj tak by ma miloval🙂

anatalia77
11. feb 2014

@valeriap tak to co chce moja dcera doniest do rodiny,tak
nepracuje
je bezdomovec
byvali fetak a pijan
a ano je rom
To ze sa miluju sialenou laskou mam u prdele.
To sa ale netyka teba,prajem ti vela stastia.

hviezdicka111
11. feb 2014

@valeriap asi tak 🙂 inak jedine, co ma trapi je, ze ma jedine vnuca a proste pride pozriet, na malu doslova kasle, nezobere na ruky, nepomojka sa s nou, mi to pripada, ako keby prisla len za svojim synom...a pripadne este mna skritizovat, co robim zle......dufam, ze aspon v tomto smere to u vas bude fungovat inak...

eliska31
11. feb 2014

Ale fotky mate prekrasne co sa tyka svadobne...na prvy pohlad som ani nepovedala ze romka si...prekrasna nevesta 😉 😉 aj tie ostatne v profile...pekna kocka!
Inak my sme aj v bytovke oproti ako byvame mali romsku rodinu. To uz bolo vidiet aj na pleti...ale ludia v zivote som nevidela cistejsiu rodinu. Vzdy mali cisto v byte, vyprate, vyzehlene. My ako "biely" sme sa mohli ist skryt a hambit...a deti mali 2 chlapca a dievcatko. Ale slusne vychovane, do skoly chodili a NIKDY zleho slova na nich nebolo v celej bytovke. Na chodbe sme sa stretavali a pokecali v pohode, ked trebalo nieco pozicat, pomoct nebol problem. Chlap tam bol tiez velky domaci kutil 🙂 A ked nam tatino zomrel, tak bez jedineho slova nam prisli pomoct! Teta Majka nam aj upiekla jeden plech zakuskov na kar...a neotrieskala som jej to o hlavu lebo je to ciganska rodina 😖

maznacik007
11. feb 2014

@anatalia77 a co je na tom podstatne ak by pracoval, mal byt, nepil nefajcil, nedrogoval a bol by Rom .. bolo by to ok ...
a ak by bol vsetko to co pises a bol by biely bol by ok ... ?

blahowoman
11. feb 2014

@valeriap ziadny!!!!! Neprijala ani mna,ani moju dceru z 1 manzelstva! Manzel je ale na mojej strane,a to ma tesi! Ju som uplne odpisala,lebo to je falosna striga! Manzel ma radsej moju mamu ako vlastnu! Co dodat!

maminuska
11. feb 2014

@valeriap vieš podla mna nie je ani tak problém v tvojej pleti , ale skôr v prezentácii komunity Romov . Keď človek vie aké dokážu spôsobit problémy v spolužití tak je automaticky na pozore. V médiach su prezentované hlavne tie zlé veci - osady, hladné a špinavé deti , bordel , výsoký počet detí , čakanie na sociálne dávky ... a menej a to podstatne sa už prezentuju tí kultúrni romovia , ktorí sami sú často zhrození zo svojich súkmeňovcov.
Ja ako matka by som nebola tiež nadšená a zrejme by to tiež na mne bolo vidno, ale takéto obštrukcie by som nerobila.

valeriap
autor
11. feb 2014

Ach... čakajú dokonalé nevesty ale smola nikto nieje dokonalý a ani nebude nikdy..🙂 u mňa nebude ja moje dieťa od takých budem brániť a snažiť sa o to aby nemuselo počúvať že je Rom alebo biely bude človek ako každý iný 🙂

maminuska
11. feb 2014

@valeriap začínaš sa stavat do role obete a to nie je dobre.