icon

Svokra ma nerešpektuje, uvažujem nad rozvodom

6. mar 2024

Ahojte ja som psychicky na dne ,byvam so svokrou a muzom . Problem je taky nie raz sme sa všetci pohadali muzom uz aj koli sexu ten uz vôbec nemavame uz to ja kaslem kuse si pýtať ma to nebavi 🫣a dalsia vec je ze proste svokra ma nerešpektuje to ze som rodic moje pravidla moje dieťa . Tapla ho po rukách stale ked spravi nieco zle pritom som bola kuchyňi a ona obyvacke a ona ze co je na tom zle a to 4krat som ju upozornila akoze to by bola dlhaa debata,,, prvýkrát uplne sme sa pohadali skaredo ze mi vytrhla prve dieta z ruk vtedy som asi mala tu depresiu nevedela som co so sebou aj🙈a muz ked mi vravel ze co je naa tom zle ze dava po rukach ze aj jeho tak vychovavali babky ale ja som mu x-krát vravela ja si to tak neprajem ,a neviem ked to nevie pochopiť a kuse hadky tak si nevieme nájsť k sebe cestu uz rozmýšľam nad rozvodom 😬
Ked som sla s deťmi von na ulicu lebo vacsi sa tahal tesil tak reku podme s tatrouvku chcel a menšieho som mala takej trojkolke auticku..noo najhoršie bolo sprint dopredu a nechcel pocuvat a auto islo taka zakruta bola tak som jedného musela dat nabok a uteka za nim a potom dalsie auta isli som myslela ze dostanem infarkt malo nechybalo,,,tak som sa chcela otocit on robil caviky ze chce ist opacnym smerom,,,tak som ho zobrala na ruky s tatrouvkou a toho ešte doplusu tlacila🫣tak mi vrieskal ze uz som bola na ihlach mikal sa mi z ruk sa mi skoro vysmykol ,,videla som ze svokra prisla autom...noo vtedy som tam nechala tatru a videla som ze ide oproti pomoct ze co sa deje no nic len ze skoro ho mohlo zrazit auto, ona zobrala menšieho a ja väčšieho noo sa mi tak mykal ze neskutncne aj vrieskal a ja som dostala taky zachvat (neodsudzujte ma za to)no ze dostal na zadok aaaa už som pocula ze co som spravila preco som to spravila mala som to skor spravit ze neviem takymto stylom vychovávať deti a ja kukam ze vy mozete buchat mojim deťom po rukách ked ja som doma a ona ze ja som nebola doma pritom som bola len kuchyni ci vedla tiez toho incidentu potom aj muz sa pripojil ze vacsieho syna neviem ukľudniť 🙈 pritom som jej povedala tu mate syna jeho mozete bit davat po rukách ale nie mojich detom co mate aj na rukach 🫣ale ako vidim nikdy sa to nevyrieši všetko jej vadi🙈ale zevraj ju zjebal ako reagovala ale nebolo uprimne vidiet zeby to riesil len hucal po mne a ja nanho na cely dvor🫣a ja ze muza psychicky nicim a pritom nie raz sa stala takato hadka uz som zufala zle mi je tam s nim aj bývať 🫣

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
7. mar 2024

Ppac, ale ty mas uz vnimanie zle nastavene. Muz nechcel byvat osamote len s tebou. Prve dieta neplanovane, druhe dieta neplanovane, byvanie nenaplanovane. Skus si uz buducnost trochu nacrtnut a naplanovat a nie len nahodne existovat.

januska12323
7. mar 2024

Prosím ťa, používaj čiarky, bodky, predložky, strašne zle sa to číta. Prvé dieťa neplánovane, druhé po pár mesiacoch neplánovane, antikoncepcia neznámy pojem? Všetky izby máte so svokrou spoločné? Keby ste sa rozviedli kam pôjdeš?

domkakvet
7. mar 2024

Poradila by som aby ste isli byvat inde, ale pochybujem, ze ten tvoj tip muza by s tym suhlasil, ale tak aj tak skus v prvom rade vyskusat to, ze by ste sa osamostatnili, ak by sa nahodou podarilo, ak nie, tak to oddelit, aspon prerobit ten dom, nech mate ake take sukromie.

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
7. mar 2024

@katarinakrizova tak to som si tiez vsimla, ale prave taki ludia take situacie ako ma ona zvladaju este horsie.

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
7. mar 2024

@katarinakrizova oddelit to byvanie v tom dome treba, aspon to.

autor
7. mar 2024

@katarinakrizova zvladla by som nie raz som boola sama ked svokra isla na dlhšie niekam prec..tak neviem o co ti ide ma urazat,,,

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
maryetta
8. mar 2024

Prepac ale tiez mam pocit ze to nezvladas. Riesis viac-menej somariny. Svokra ti mozno aj chce pomoct. Asi realne vidi niektore veci ktore ty pod naporom stresu hormonov hnevu a frustracie nevidis.

Okej isla si. Oddychni si a upokoj. Toto ale asi ine nebude. Bud sa vratis a bude ten isty kolotoc.
Mozete si dohodnut pravidla kedy co ktora v dome bude robit. Ze ona nech sa stara o svoje dieta aj ty o svoje. Pripadne si tu starostlivost sem tam vymenite.

betulinka1
8. mar 2024

Autorka máš dve malé aktívne deti, si unavená, máš pocit, že si nedocenená a preto tak reaguješ. To je iba odbobie a to prejde. V prvom rade sa ukludni a ked budes mat chvílu pre seba napíš si ako by si spolužitie predstavovala. čo má robiť svokra, čo ma robiť muž. Ako by si si to predstavovala keby ste sa odsťahovali, kam a ako by ste to utiahli finančne. Všetko si daj na papier, potom si to prečítaj ďalší deň, doplň, uprav, a potom daľší deň. Takto si utried svoje myšlienky a potom, ak budeš mať jasnú predstavu si posať muža a svokru a zvolaj rodinnú radu. Povedz im obom všetko čo ta trápi a ako si to predstavujes. Jasné, že nemusia akceptovať tvoj názor ale aspoň prebehne dialóg a nie vykričiš veci ked si nahnevaná. To je vtedy najhoršie, lebo pri tvojom kriku ta druhá strana nemusí pocut.

natiblaskova
9. mar 2024

Úprimne... Mne to pripadá, že si si priliž vztahovačná... A potrebuješ vypnúť.. Niekam sama s kamoškou... Každá svokra alebo matka sa snaží radiť chce len pomôcť... Mne to robí tiež svokra,🙂a tie rady ktoré s Ami páčia tak nad nimi po premýšľam a ostatné neriešim. 🙂 To že dala po ručičkach štýlom ty ty ty tak asi mala dôvod ale ôk beriem, že sa ti to nepáči ale vyvádzas jak histerka... Ešte raz daj deti mužovy a ty choď na kávičku s kamoškou alebo na pohár vina 🙂 si asi moc unavená

sheila121
Odpoveď bola odstránená
tdominika
9. mar 2024

@katarinakrizova sorry ale toto ma dostalo 🙏 nie kazdy v konverzacii na mk pouziva bodky a ciarky...a podla teba preco by nemala vychovane dieta?deti? Ty nemas male dieta ktore skuma svet a je zvedave?🙏 Ako sorry ale nerob sa najmudrejsia matka sveta 🙏

tdominika
9. mar 2024

@katarinakrizova psychiatra asi potrebujes ty 😂😂😂😂 ako sorry ale ked sa ti nepaci ako pise tak roluj dalej

tdominika
9. mar 2024

Ako baby vy si vravite zeny/matky? Tu riesite gramatiku? Ze sa nehanbite 🙏 nic v zlom ale mate tu normalne poradit a nie tu riesit gramatiku,psychiatra 🙈 pre boha ved ste dospele najprv sa pozrite pred svoj prach dveri a potom vravte kto tu potrebuje psychiatra 🙏 a za druhe podte teraz do mna zato ze som tu napisala pravdu 🙏 ta mamicka ocividne nema nikoho iba vlastnu rodinu 🙏 ako by sa vam dychalo zavreta medzi 4 stenami keby ste nemali nikoho? Ziadne kamaratky a rodina niekde v prdeli daleko? 🙏 Pokial nepozname nesudme prosim a budme viac napomocny k ludom nato je toto forum a nie este spindat ze potrebuje psychoatra pre boha

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
tdominika
9. mar 2024

@katarinakrizova vdaka za kompliment 😂😂😂 teraz som sa dobre na tebe pobavila 😂😂😂😂 mentalna a zaostala osoba si tu ty ked mas chut urazat otoc sa o 180 stupnov a supito spinkat ocivinde ti tento neskori vecerny cas nevplyva dobre na rozum 😂😂😂😂😂 ps pekny vecer ti zelam a dobru noc nech ta blchy stipu celu noc 👍👍👍

tdominika
9. mar 2024

@katarinakrizova a ps2 nepoznam ju...len ta tvoja kritika je tiez na psychiatriu,mozno sa tam stretnete 👍😂😂😂😂

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
tdominika
9. mar 2024

@katarinakrizova ta prava zanechava mentalny koment 🤷

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
tdominika
9. mar 2024

@katarinakrizova mysli si co chces ,aleam viac rozumu ako si myslis...aha asi kvoly tomu ze nedavam ako ty inteligentny clovek bodky a ciarky? Hm? Ci kvoly comu sudis druhych ludi ze musia sa ist liecit na psychiatriu? Videla so sa v zrkadle ked si trufas cloveka posielat tam? Vies ty vobec aky ludia patria na psychiatriu? Asi ocividne nie

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
tdominika
9. mar 2024

@katarinakrizova jasne ze som v poriadku ale neodpovedala si mi na otazky...ako vies ze urcity clovek patri na psychiatriu? Poprosim vysvetli mi to? Si lekar ze to vies takto z brucha vysvetlit? Lebo podla mna nie si ...tak chcem vediet a poznat ako to vies posudit chcela by som sa to naicit od teba 🙏

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
tdominika
9. mar 2024

@katarinakrizova ako si ich mam klast doma ked ty ich sama nevies zodpovedat? Ci si tak blba ze najprv ponizujes druhych ludi a potom utekas radsej spat? Tak mi ich zodpovedaj prosim

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
tdominika
9. mar 2024

@katarinakrizova nepatris nanpsychiatriu? Uz si mi zazelala dobru noc 3x a stale odpisujes