icon

Svokra ma neznáša

velkezviera
23. apr 2017

Ahojte baby,
chcem sa Vám zdôveriť s týmto problémom, pretože v podstate nemám nikoho, kto by ma vypočul a poradil mi.
Priateľa mama (slovo svokra som použila, lebo je kratšie a výstižné) ma od začiatku nášho vzťahu (cca 1 rok) neznáša. Vrcholom jej nenávisti je, že zakázala, aby som k nim chodila. Priateľ býva odo mňa 100 km, tak nech necestuje len on. Povedala to priateľovi veľmi sprosto: "Nebudeš si sem vodiť frajerky!" (Frajerky v množnom čísle, pritom ja som jeho prvá a pre zatiaľ aj posledná žena.) On sa s ňou pohádal, ale jej je to jedno. Keď mi to povedal, rozzúrila som sa, strašne ma to vytočilo. Nikdy som jej nič neurobila a ona sa ku mne takto chová. Ako som povedala, vždy o našom vzťahu pochybovala a vyjadrovala som o mne mierne negatívne - vraj som smutná a tichá. Predtým som jej občas poslala kávu alebo čokoládu (ona mne dala po... sprcháč na narodky, nič viac), ale teraz jej nepošlem nič.
"Svokra" len chodí do práce, nemá žiadne záľuby ani kamarátky, nestará sa o domácnosť, po práci len spí. Vymyslela si, že bude stavať dom (v 55 rokoch, v horizonte 5 rokov) a vyžiadala si od syna (môjho priateľa) peniaze na pozemok - dal jej ich. Takže jej dal peniaze na posr.... dvor, na ktorý ani nevliezie. Peňazí má ako šupiek, dobre zarobí. Je vdova asi 5 rokov, partnera nemá (no šak kto by ju chcel). S nikým sa nebaví, ani s jej synom, len fajčí a pozerá TV. Doteraz som ju brala s rezervou, veď ani ja nie som dokonalá, ale toto už je príliš!
Chcela by som jej niekedy niečo ostré povedať, ale aby to bolo v rámci slušnosti. Nechcem, aby mi to zničilo vzťah.

Strana
z3
zuzanadringus
24. apr 2017

@majaxy a kto komu diktuje ako ma zit? 😂 ze o com hovoris? 😂😂😂

majaxy
25. apr 2017

@zuzanadringus Myslela som zakladatelku, a potom tak všeobecne

Strana
z3