icon

Svokra na prázdninách

18. júl 2022

Baby, ja už len keď toto píšem je mi to strašne vtipné.😂 Skrátka, priateľ má mladšieho brata, chceme ho na chvíľu vytiahnuť z toxického prostredia jeho rodiny. Tak sme sa dohodli že jeden večer po neho pôjdeme, dovezené k nám domov, skočíme do mesta na pizzu, kuknem film, ráno pripravím raňajky , potom obed a mladý pôjde poobede domov. Prospeje mu to, priateľ s ním chce udržiavať to bratské puto, mne to nevadí. Teda lepšie povedané je mi to jedno.🤭 (Je mi jedno to, že tu bude. Myslené tak, že mi to nevadí.) Ale! Dozvedela sa to priateľova mama a čo čert nechcel (aj sme to tušili) prišla s vynikajúcim (iba podľa nej) nápadom, že veď vezmite aj mňa, aj ja rada prídem, a kedy vezmete takto mňa? Najskôr som myslela, že haha sranda. Ale ono nie, ona to myslí naozaj vážne. To som sa mierne rozčúlila (nielen ja) že prečo by sme jej mali robiť nejaké prázdniny alebo hocičo, veď nemá 15 rokov, išla miliónkrát sama na pobyt, do kúpeľov, mladšieho brata nezobrala so sebou lebo že si potrebuje oddýchnuť. A teraz má v pláne natrepať sa nám do bytu (nie, naraz ich vziať nemôžeme, nemala by kde spať.) Jedine pred dverami alebo vo vani 😂 prosím, poraďte mi čo máme s ňou robiť, ona to myslí smrteľne vážne a už hľadá dátumy, kedy by jej to vyhovovalo 🙈 tuším že keď sa jej to podarí, tak ja záhadne niekde zminek a už sa nevrátim 🏃😂

Strana
z2
solange7
18. júl 2022

No tak to je potom jasne. Trpitelka chce aby jej syn robil program a staral sa o nu. Pritom by v jej pozicii mala byt ona, ktora by vam mala poskytovat pocit ochrannej ruky. Nie vy jej. Nechcem aby to vyznelo zle. Ja si svoju mamu aj svokru vazim. Ale netlacia sa mi domov a uz duplom nie solo bez manzelov. A ked uz ide o to, tak by mala dat priestor svojmu mladsiemu synovi, ktoremu zrejme ona v nefunkcom vztahu nevie zabezpecit pekne zazitky.

vevesh
18. júl 2022

A ja by som jej navrhla vymenu- mladsi brat k tvojmu priatelovi a ty k buducej svokre. Takto by ste obaja mohli nadviazat kontakty- brat s bratom a ty ako buduca nevesta s nadejnou svokrou😃

lija22
18. júl 2022

mama nemas kde spat a vobec toto bude cas len pre brata. ty inokedy.

katkami123
19. júl 2022

@vevesh
Jasne, všetci túžia ísť bývať k potencionalnej svokre kde je alkohol a bitky 🤦🏽‍♀️ Úplný zážitok do konca života

@solange7
Súhlasím so všetkým na 100%. Mama trpiteľka zároveň egoista, čo tam po synovi v akom prostredí vyrastá, hlavne, ze si ona na pár dni zachráni riť.

vevesh
19. júl 2022

@katkami123 to som prehliadla, ze maju nasilnu domacnost. Ale este stale sa da zobrat svokru na wellnes, nech maju damsku jazdu, nech aj svokra vidi, ze to ide inac...🤔🤔🤔

Strana
z2