icon

Svokra naplánovala operáciu počas prvého svätého prijímania?

6. feb 2025

Ahojte musim sa vyrozpravat !dcerka tento rok v maji bude mat sv.pr cela rodina o tom vie stary rodicia,krsny rodiciq uz minuly rok sme vedeli termin svokra dlhe roky ma urologicke problemy ale nic vazne teraz zacala chodit po lekaroch a prave v tedy ked ma dcera sv.pr.vtedy ide na plastiku na urologiu dneska mi to oznalila ja som jej vynadala a este pridam ze neni to nic vazne mohla by ist na tu operaciu aj o pol roka ona sa namna teraz nahnevala lebo som jej povedala do oci pravdu ! Vy by ste ako zareagovali?volaco som robila zle?

janickacrazy
6. feb 2025

Moja svokra tiež nepríde na naše prijímanie a vôbec sa z toho nejdem zblázniť, má nejaké mierne zdravotné problémy, nič vážne, teoreticky by aj prísť mohla, ale chápem ju, že sa necíti úplne fit. Synovi to nevadí.

petka552
6. feb 2025

A ty si kompletna? Vynadas jej koli tomu ze ide na operaciu? Svet sa nezruti ked tam nebude. A dietatu to normalne vysvetlis ze zdravie jej babky je prvorade.

euka210
6. feb 2025

Ano, maximalne si to prehnala. Co sa take hrozne stane, ked tam svokra nebude?
Moja mama ochorela a neprisla.
Brat ako krstni neprisli kvoli dcere...100km. Dolezite je dieta, samotna sviatost a nie kto tam bude ci nebude. Fakt sa svet kvoli tomu nezruti.
Tento rok ma psp nas najmladsi a aj synovec...ako naschval maju v rovnaky termin 🤦‍♀️ ...sme si navzajom krstni, bez nich to nebude ono aj my aj deti maju velmi dobre vztahy. Este stale neviem, ako to urobit.

elia9
6. feb 2025

Oj, tu to zaváňa silným egoizmom..ja ja ja moje dieťa moje dieťa..veď sa nejde vydávať..svokre prajem nech jej operácia dobre dopadne..

blah24
6. feb 2025

A prosim te k cemu ju tam potrebujes?

ki__
6. feb 2025

Niekedy mi svokra pije tak krv, že to je až neuveriteľné. A mám sto chutí jej poriadne vynadať. Ale potom sa tak zamyslím, či by som sa rozprávala takto aj so svojou mamou. Či by som vynadala svojej mame za hlúposť. 🤔
Svokra je (chceš-nechceš) druhá mama.. takže tak.
Okrem toho, zdravie máme len jedno. Možno aj vnúča. Ale čo ak teraz príde na prvé sväté ale na Vianoce už žiaľ nebude môcť prísť (čo ak..)... Neni jej povinnosť vešať svoj zdravotný stav na tvoj nos. Čo ak sa jej pohoršilo?.. Pre niečo to už len začala riešiť.
Takže na tvojom mieste by som sa jej ospravedlnila.

lalenka33
6. feb 2025

Načo dávaš dcéru na prjimanie? Lebo to, čo tu predvádzaš nema s kresťanstvom nič spoločné. Si drzá, arogantná a nevychovaná a prskáš jed na každú jednu ženu, ktora má iný názor, ako ty.
Nie svokra by nemala byť na prijimani, ale ty. Lebo takto sa jeden kresťan nespráva.
Svokra asi vie, prečo tie problémy už rieši. Ty žiješ v jej tele, že vieš, aké je to vážne?
Vynadať svokre zato, že ide na operáciu miesto prijimania je fakt kresťanské. Ja byť tvoja svokra, tak ťa pošlem do p..e . A byť tvojou matkou a vynadáš mi, že idem na operáciu a nie na prijimanie, tak ti dam taku facku, že by ti stena dala druhú.
Sa zrúti svet, že svokra nebude na fotke? Čo povedia tetky z kostola, že tam nebola. Taká hanba.
Peniažky do obalky urcite da aj tak. Jaj tebe nejde o peniaze, tie máš. Škoda, že si nevieš za ne kúpiť slušné správanie. Ty ,,katolíčka".

mandarinka555
6. feb 2025

Pŕskaš okolo seba taký jed, až mi je z teba zle...Musíš byť veľmi zlý človek🙈

biba_18
6. feb 2025

ale od žiadnej z vás som sa nedočítala čo s tým, že svokra si mohla vybrať - a vybrala si tak ako si vybrala…

aurinia
7. feb 2025

Popriala by som jej rýchle uzdravenie. Moj otec bol tiez na operacii pocas 1.svateho prijimania. Budu dalsie akcie, oslavy

doriiis
7. feb 2025

A? Tak nepôjde na prijímanie.Vybavene

summer23456
7. feb 2025

@biba_18 mne keď dávali termín operácie, určite som nemala ani tušenia či v ten deň nemá niekto sviatok, oslavu,prijímanie, či je to pondelok alebo piatok. O termíne rozhodujú lekári a ak náhodou majú dva voľné termíny, určite človek nemá čas premýšľať, či to vyhovuje zvyšku rodiny.

domka222
7. feb 2025

@biba_18 možno ako postaršia žena zabudla,že akurát v ten deň je prijímanie,kedže jej to oznámili viac ako polroka dopredu. Čo mala ísť potom šaškovať, že prosím vymeňte mi to,lebo moja nevesta po mne krčí. A dostala by ďalší termín na nevedím

mogaa
7. feb 2025

Pobavilo ma, že svokra si vybavila termín🙂 termín na operaciu dáva lekár, neurčuje si ho pacient podľa seba a svojich možností, teda ak nejde o estetický zákrok alebo súkromnú kliniku kde si to platí sám

autor
7. feb 2025

Mozete ma urazat ako len chcete ale to ze som pisala ze mala na vyber to si nikto nevsima ano nasralo ma to ale velmi ze mohla si vybrat a ona prave vybrala ten druhy datum a pritom velmi dobre vedela ze to bude maji

evcagabi
7. feb 2025

A kde je problem, ze ma operaciu na termin prijimania?😅

kitycat
7. feb 2025

Tak mozno zabudla v momente ked to vyberala a potom uz bolo obsadene.

A ty napis cim je toto take vynimocne, ze musia byt vsetci "Hujerovi" pritomni?
Preco ides na dceru takym vydieranim, ze babka tam nebude a bude smutna?
Ja si svoje prve svate pamatam a jedine co ma zaujimalo boli tie saty. Zo slavnosti ako takej som vobec nechapala o so sa jedna, bitmovka to iste. Az na svadbe som tieto slavnostti co si vobec nepamatam ocenila, takze sa ukludni

maryetta
7. feb 2025

A ako ty vies ze mala na vyber? Robis tam?
A keby aj... mozno sa pozabudla. Mozno to skusi este nejako aj zmenit... len tu je debata uz na tretiu stranu.
To ze jednoducho ty taka si.... aj svokra je taka aka je...
fakt je tato situacia smutna ale....

simca06022011
7. feb 2025

nehnevaj sa, ty si dobre pribrzdena. Tak asi ked to potrbeuje, tak tam ide teraz, terminy sa nevyberaju podla kalendarika na operacie, niekedy sa daju cca ale to je raritka.. ano mohla ist aj v oktobri... ale mozno by si chcela v klude uzit leto. Pre teba je nieco "ziadny vazny problem", pr enu to moze byt vazny a neprijemny problem, moze mat bolesti a ine problemy a to tebe iste vesat na nos nebude.
fakt si arogantna a sebecka, sa nepotentuj z vasho prijimania. Tak tam nebude, alebo kedze prijimanie je podla vsetkeho cez vikend tam aj bude.. to nevies... ved ludia po opkach niektorych v pohode chodia po par dnoch.

lienka.7
7. feb 2025

@autorka je to nepríjemná situácia... pravdepodobne to urobila naschval. Aké sú vaše vztahy? Asi nič moc...
Len si nemala klesnúť na jej úroveň,aká si to dat s noblesou.... napr.juj, škoda, že to vyšlo takto. Isto viete, že Evka ma vtedy prvé sväté, bude tam celá rodina, len vy nie... juj, to je smutné... alebo niečo podobné. Ver tomu, ze by si ju viac "dala dole", ako nadavanim a vycitkami

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
mimka1402
7. feb 2025

@biba_18 Nič to nemení. Tiež by mi nenapadlo v strese hneď prijímanie ale skôr iné veci by mi prebehli hlavou. Ale na veci to nič nemení, chce dať dieťa na prijímanie a bude nadavať svokre? Aj keby svokra to spravila zámerne, je to jej vec, ale ona nemá právo vynadať a urobiť z toho scénu akoby šlo o koniec sveta.

lienka.7
7. feb 2025

@1ryba pani mala na výber termín mesiac predtým a na termín sv.prijimania. vybrala si na termín sv.prijimania, takže nie je o com (neverím rozprávke, ze v strese "zabudla").
Ja v tomto @autorka chápem, že chcela mať na prijímani celú rodinu, nie kvôli sebe, ale kvôli dcere/vnučke.
Keď toto urobila, tak vztahy medzi nimi nebudú uplne kóšer.

xtrin
7. feb 2025

To čo si si k nej dovolila? Pane bože no tak tam nepôjde .. je to snáď povinne? Svet sa netočí iba okolo tvojho dieťaťa ... babča má právo si robiť čo chce !!! A ísť kam chce !!! Ak ti ide o darček tak jej to oznam či by neprispela na zlatú retiazku či čo sa to za to dáva. ..

mamamasama
7. feb 2025

A to má zákrok presne v nedeľu, ano?

biba_18
7. feb 2025

@mimka1402 nie som veriaca tak netuším aké dôležité je alebo nie je svaté prijímanie - ale si pamatám, že sa potom robia aj také oslavy s rodinou či čo ... celé je to asi o tom, že babka ignoruje takéto udalosti v živote vnučky ...

biba_18
7. feb 2025

@lienka.7 presne takto to vnímam aj ja ...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
kulumulu123
7. feb 2025

Jediný kto tu nie je úplne normálny si zrejme ty... Čistá radosť mat ta v rodine 🤮
Zato ze ti denne nevyvoláva a nenarieka ako jej je tak máš pocit ze jej vlastné nič nie je???
Prepáč ale sú aj dôležitejšie veci v živote ako tvoj ci dcerin program. Prajem pekný den