icon

Svokra naplánovala operáciu počas prvého svätého prijímania?

6. feb 2025

Ahojte musim sa vyrozpravat !dcerka tento rok v maji bude mat sv.pr cela rodina o tom vie stary rodicia,krsny rodiciq uz minuly rok sme vedeli termin svokra dlhe roky ma urologicke problemy ale nic vazne teraz zacala chodit po lekaroch a prave v tedy ked ma dcera sv.pr.vtedy ide na plastiku na urologiu dneska mi to oznalila ja som jej vynadala a este pridam ze neni to nic vazne mohla by ist na tu operaciu aj o pol roka ona sa namna teraz nahnevala lebo som jej povedala do oci pravdu ! Vy by ste ako zareagovali?volaco som robila zle?

ivik4
7. feb 2025

Autorka zbytocne štekaš .. strasne je ze stale si neuvedomujes ako skaredo si sa zachovala ku nej

autor
7. feb 2025

@ivik4 pes steka a asi aj vy ked sa takto vyjadrujete

ivik4
7. feb 2025

Ahaaaaa 🤔
Takze vcera ked si vybehla po svokre to vlastne boli mile slova vsak ? A teraz sa cudujes a nechapes preco Ti piseme nieco co je proti Tebe a nie proti svokre. Sedliacky rozum ..zdravie je aj bude na 1. Mieste vzdy... nie ufnukana nevesta co sa uraza ako soplave dieta skrz OPERACIU . Sa zobud pre boha, je to OPERACIA,nie flám.
Uplne mi je luto tvojej svokry ze si ju teraz skrz Teba posunula len aby bolo dobre v rodine. Fakt
Mozes sa hanbit

autor
7. feb 2025

@ivik4 ja sa nemam za co sa hanbit a mam tolko rozumu ze takouto zenskou sa tu hadat nebudem 😘a nie som zvedava na tvoje komentare

zuzulka558
7. feb 2025

Nenaplanovala ale doktori jej dali,, ty kde žiješ? V bubline? Kolegyňa dostala minulý týždeň termín na operáciu na marec a hotovo, nepýtali sa jej ci to rodine vyhovuje, chceš alebo nechceš a čakaj dlhšie,, moja svokra mala operáciu skoro v deň môjho pôrodu 🤣🤣🤣 a co teraz

ivik4
7. feb 2025

Jasne hlavne ze pises roman uz na 6 stran 😀. Ale chapem ze uz nemas co k tomu povedat, kazda sme Ti napisala normalne pravdu, ze v tomto pripade je pravo na strane svokry a bodka. Treba vediet rozlisovat co je a nieje dolezite. Pa

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
ivik4
7. feb 2025

@domka222 moj ak si najde tak taketo nieco poleti jak vechet . A bolo by mi u riti ze vnuca neuvidim. Akoze to uz kde sme aby mi nejaka drza zenska vystekla ze si dovolujem ist vtedy na OPERACIU. Kokos ze operaciu co je najdolezitejsie ... kazda spravna zena by to plne chapala ,ved je to mama muza s kt. Zijem a mam dieta pre boha .
Hnus
A ona to este preplanovala,chudiatko sa jej cudujem

minenkaa
7. feb 2025

99,99 % odpovedi máš že si to prehnala ale stále len útočíš a ešte napíšeš že ty niesi zlá žena ,sa zamyslí nad sebou a aká si

marca12
7. feb 2025

Mrzelo by ma to,ale nevynadala by som jej. Slusne by som jej vysvetlila,ze mohla ist v aprili,ked vedela,ze v tom case mate prijimanie. Divne sa zachovala,ale nemusela si na nu tak vypenit. Mozno je tych veci viacej,co vam porobila a preto sa to nakopilo a takto si reagovala. Netrap sa aspon budete mat kludne prijimanie bez neprijemnej svokry. Nabuduce sa skus povzniest nad to a vazit slova,neznizovat sa na jej uroven .

zuzulka558
7. feb 2025

@nikpa určite to nepokazí deň že tam niekto nebude, mojej nebol krstny a dedko mali iný záujem z inými ľuďmi, mala len povedala nech idú do rici a hotovo, vôbec nás to netrapilo a ani mňa, ani tortu im neposlala povedala ze nie nebude sa posielať, deň sa nezrutil ani život sme tu bez ujmy 🙂

euka210
7. feb 2025

Aj ked mala na vyber termin a vybrala si ten, je to jej vyber. Ty ako dospela a dozreta osoba to mozes len akceptovat a moze Ti to byt luto, ze tam nebude.
Ze sa kvoli tomu tak hnevas podla mna len naznacuje, ze tvoj vztah s nou nie je uplne ok.
Neviem ci by si tak vyskocila na vlastnu mamu kvoli takej veci...alebo to riesila ovela pokojnejsie.

ibrunova
7. feb 2025

Možno jej dali na výber dva termíny, jeden vybrala, v tej chvíli na prijímanie skrátka nemyslela.. Mne keď povedali, že musím na operáciu, hneď chceli dohodnúť termín, tak bolo treba rozmýšľať nad termínom hneď po menzese, potom aby v robote to bolo ok, a tiež mi v tej sekunde netrklo, že na druhý deň má dcéra narodeniny. A všetko sme prežili bez nervov a nikto preto po mne nevykrikoval..

betulinka1
7. feb 2025

Povedala by som jej, ze snad to dobre dopadne a kolace vam donesiem a poslem fotku ala bola dcérka krasna.

misicka31
7. feb 2025

Ako by som zareagovala?Povedala by som ti do očí čo si o tebe myslím,vynadať,lebo ma operáciu na ten termín???Nejde o darčeky,nejde o peniaze tak aký máš s tým problém.Proste tam nebude a hotovo.

lauricka
7. feb 2025

To je pre teba tak veľmi dôležité? Budeš tam mať svoju rodinu, je to taký problém? Je dospelá, ona si určuje, kam pôjde. Ak by nešla na krst, nuž tak nejde, bude tam dosť iných ľudí, mojich blízkych, s ktorými to budem zdieľať. Nemyslím si, že by mi prislúchalo jej za to nadávať. Možno si pomyslím svoje, ale hodím to za hlavu.

iwesska
7. feb 2025

Ja vobec nechapem,co pises. Akoze kvoli tebe to teraz posunula o tyzden neskor?? Ci sa pomylila v datume a povedala iny ako realne ide,ci??? Kks,len sa prosim ta nezrut,ked nahodou niekto z vas ochorie a prijimanie nevyjde,lebo to prezivas viac,ako je zdrave.

maximiliana
7. feb 2025

Mozno svokra aj vdaka tebe nema az taky vrucny vztah s tvojou dcerou ako so starsimi vnucatami...a premysli si tvoj vstup do kostola, lebo pri tolkej nenavisti, tolkom jede ako je v tebe, by mohla zacat svatena voda vriet...

oktobermimi
7. feb 2025

@biba_18 jaj tak potom jej volba😁🤭

diaamax
7. feb 2025

Dufam, ze moj syn si nenajde takyto vykvet. Toto by si skusila na mne a letela by si cez zavrete dvere!!! Vidim, ze pre teba je to len ta forma; sa nastrojit a ukazovat pred kamaratmi - nakolko ty s krestanstvom nemas nic spolocne. A presne kvoli takym ako ty, ja nechodim do kostola; tam tahat Jeziska za nohu z kriza a potom ohovarat a skodit. Ja bych tiez nesla, lebo tieto “pseudo” krestanske ceremonie nemam rada, presne kvoli vyssie spomenutemu a je to moja vec! Vnucke bych to vykompenzovala, ale nebola bych nastroj jej mamky sa fotit a ukazovat ako nejaka cirkusova opica!

Mohla si vybrat iny termin ano (ale jej vec jej rozhodnutie, do ktoreho teba nic), ale co mna osobne zaraza, ako sa vobec opovazujes hovorit, ze to neni nic zavazne!!!! Prepac, ale podla gramatiky nemas ani maturitu a sa tu pasujes na lekara co rozhoduje o zavaznosti nejakej dg???? Predstav si, mne pred rokmi operovali zlcnik. Operacia, ktora sa robi spolu so slepakom (ludovo povedane) na vratnici. Skoncila som na pohotovosti s kamenom v zlcovode so zivot ohrozujucim stavom lebo mi hrozilo prasknutie zlcovodu a predsav si to “len” zlcnik nic vazne robia ho medici, vratnici a pod…

tiika
7. feb 2025

Doteraz to neriesila. Práve teraz to riešiť začala, chodí po doktoroch a práve teraz jej dali termín a pôjde na operáciu, keď je prijímanie. Tak tam vtedy nebude. To je cele.
(Inak to sa operuje už i v nedeľu?)

jamidea
7. feb 2025

Ty robis prijimanie kvoli svokre? Ty jej vynadas a dcera ti ide k prijimaniu? Vy ste vtipna rodina. Mne vcera povedala moja dcera, krstna mojho syna, ze asi 31.5.ma skolu a nemoze na prijimanie, zily nam to netrha.

dota6
7. feb 2025

Ja sa ani nečudujem, že svokra ide radšej na operáciu. Stráviť deň s tebou musí byť také terno, že ľudia spravia čokoľvek aby sa ti vyhli 😁

autor
7. feb 2025

@dota6 🤣

aurora33
7. feb 2025

@dota6 to si napísala perfektne 😃😃

sandrasstini
7. feb 2025

Povedala by som jasne chapem, zdravie je prvorade, ze ju tam odvezie muz pred prijmanim a potom ked sa preberie nech da vediet ze je ok a dojde niekto z rodinu po nu a domov je nabalim vysluzku z obedu.
Na sv prijmanie nie je nevyhnutna, ok ak o tom vedela dopredu mohla teda skusit inak planovat ale urcite vy som si nerobila nervy kvoli tomu ze tam nebude a tesila sa na den svojej dcery

alan1234
7. feb 2025

ja si myslim ze sa pravom hnevas. uz som riesila lekarov a teda nikdy to nie je take ze ti povedia ze bud vtedy alebo nikdy. A keby povedala lekarovi ze ma vnucka oslavu tak myslim ze by sa to dalo posunut.Ved je to ludske. Problem je ze jej na tom nezalezi. vnucja bude sklamana. Ja by som bola rovnako sklamana a bahnevana.

canerko
7. feb 2025

Tak ja neviem,svokra ma vtedy operaciu a dobre,Boh jej zehnaj zdravia.Podla mna to neni az taka udalost.Dnes si ludia z toho robia dobre ze nije svatbu.Vsetkeho co sa tyka.Ja zas ne holdujem konzumerizmu mne je to šuma fuk.Ja som napriklad pred siestimi rokmi mala svatbu v kostole a z mojej rodiny prisli brat,sestra,otec,matka a jeden vujec a jeho manzelka.A to moja mamka ma 4 bratov a 2 sestry.Dedko ktori zil odomna 10 kilometrov neprišiel a to mi bolo velmi tazko prijat kedze sme krstili maleho a este som meno dala po nom.Ja najstaršia vnucka od nas 18.Mna mal najradšej a predsa neprisiel.A ja som sa nehnevala na nikoho.Jednoducho ak tak muselo bit,bolo.

minenkaa
7. feb 2025

@alan1234 ale prosim ta ona sa hnevá na svokru isto iste preto že dýcha ,plánované operácie sa nerobia v nedeľu alebo sobotu

0kristina0
8. feb 2025

Zeny, uz to trosku prehanate, nejako moc ste sa obuli do autorky. Stale si tocite svoje a pritom ste prehliadli jeden zasadny fakt a to, ze svokra mala na vyber dva terminy. Svokra o termine na prijmanie vedela, takze si musela byt vedoma toho, ze sa vyvlecie z prijmania, co mi od svokry pride dost hnusne. Tiez si myslim ako autorka, ze to bolo naschval, zrejme s autorkou nemaju dobre vztahy a padlo jej vhod sa z toho vyvliect operaciou.