Ako riešiť nepríjemnú návštevu u svokry?
Bývame s manželom u svokri s dvoma deťmi .Plánujeme stavať dom zatiaľ máme len pozemok takže to istý čas potrvá . Teraz k problému ide o to že svokra si na tri dni pozvala návštevu samozrejme že to je vporiadku je to jej dom .Pozvala známu s ktorou sa bežne nestretávajú( nevideli sa už zo 5 rokov ani keď svokra bola v meste kde jej známa býva ) . Ide o to že môj manžel stpu ženou mal v minulosti pomer teda skôr udržiavali sexuálny vzťah je od neho o dosť staršia .Vraj ho zvadzala verím tomu lebo pôsobí lacne,prejavuje sa tak rečami .S manželom sme sa kvôli tomu pohádali a hádame sa stále pretože ja som na tých pár dní chcela ísť k rodičom ale on nesúhlasil .A pre mňa je to celé nepríjemné a mám pocit že svokra nám spravila zle teda mne . Čo si o tom myslíte vy ,príde to len mne tak choré že by som mala tráviť tak veľa času s niekým takým ...ským môj manžel mal v minulosti pomer .Dodávam že máme spoločnú kuchyňu aj všetko .Svokra si nechcela v dome nijako meniť .
A deje sa niečo nevhodné medzi manželom a tou ženou? To, že sú dvaja ľudia bývalí partneri/ bývalí sexuálni partneri, skutočne automaticky neznamená, že by k niečomu malo medzi nimi teraz dôjsť 🙂 osobne by som sa po jeho predchádzajúcej nevere obávala skôr nových neokukaných žien v jeho okolí, než starej vyskúšanej 😄 každopádne keď už si sa rozhodla mu neveru odpustiť, nezdá sa mi fér hádať sa s ním za to, že si jeho mama pozvala návštevu. Tiež by sa mi nechcelo baliť si svojich pet svestek a kamsi na pár dní zdrhať len za to, že ty si neistá. Myslím, že treba riešiť priamo tú neistotu a obavy, iná žena je len zástupný problém.
Baby, to si samy planujete takyto zivot? S blbcom v detskej izbe urobit 2 deti a trpiet svokrino komandovanie?
Precitala som si, co si teraz pisala a len sa mi potvrdilo to, ze ani svokra, ani jej navsteva nie su problem vasho manzelstva. Problem mate vy dvaja. Ta nevera je len taka ceresnicka, hlavny problem je, ze manzel ta nerespektuje ako partnerku, riadi sa tym, co mu mamicka nakaze.
Som jediná komu to pripomína Christiana Greya a jeho pani Robinsnovu z 50 Shades of Grey 🤣
Sorry autorka, ale predpokladám, že staršiu pani oprášil pred svadbou/vzťahom s tebou takže pokiaľ máš všetku zlobu co ste s manželom prežili v sebe spracovanú a reálne si mu odpustila aj tu neveru, tak nevidím absolútne dôvod na takéto scény 🤦🏼♀️. Ste všetci dospelí ľudia preboha živého, tak sa tak aj správajte.
Mňa by viac ako táto návšteva sralo to, že za celú dobu co som s chlapom nie sme schopní sa osamostatniť a až potom si spraviť deti. Mne toto rozum neberie... Keď niekto býva v detskej izbe, dve deti a všetko spoločné. Ja by som to takto nedala ani s mojimi rodičmi a to ich milujem, nieto ešte svokrovci (ja ich mam normálnych).
Mna by daco take nerozhodilo. Rano by som si zasla ku kadernicke, deckam a muzovi pripravila spolocny program a ked sa madam dostavi, normalne si k nim prisadnem na kavicku. Naco robit rozruch nad minulostou. Pride mi to ako zbytocna hysteria.
Ved pribytok je svokrin, tak si moze pozvat koho chce. Chudatko tvoj muz, ze ho zvadzala. Urcite sa mu to nepacilo... Ved pri sexe je to tak, ze niekto musi vyslat prvy signal, je jedno kto.
Dalsia vec je, ze je to minulost, tak preco ti to vadi? Plus pochybujem, ze svokra vie, s kym spava jej syn. Ak ano, tak je to riadne ujete 😅
Pozri rozhodli ste sa neosamotnatnit - toto su nasledky. Ja by som sa na tvojom mieste dobre zabavala na pripadne dusnej atmosfere.
@rebrambora veď samozrejme že musí niekto vyslať prvý signál divné je skôr to že vysielala signáli keď mal muž 19 a ona 38 cca neviem ....jej synovia a muž boli kamaráti dozvedeli sa o tom tiež
@rebrambora a ona mala manžela
Najskôr som ti chcela napísať že zbytočne žiarliš na nejakú starú buchtu a to čo bolo kedysi, ale po prečítaní tej tvojej ďalšej odpovede si myslím ze tvoj problem je asi niečo iné než návšteva svokrinej kamošky
Tvoje kamarátky a rodina co hovoria na váš vzťah s muzom? S ty si ináč celkovo šťastná, cítiš sa byt vo vzťahu rešpektovaná, vypočutá a milovaná ?
@zmrzlinka2021 A to vieš odkiaľ? To nemôže vedieť ani autorka. Predpokladám, že bol vtedy veľmi mladý.
Svokra vie, že jej kamarátka a tvoj muž mali niekedy dávo pomer?
@h2 to je jedno. Autorka nepíše, že to on bral ako svoje zlyhanie. Teraz už písala, že ju v manželstve podviedol. Proste to je taký typ chlapa a to čo v živote robí, vypovedá o nastavení jeho hodnôt a zásad. Som šokovaná, aké nízke nároky na mužov majú ženy a potom čakajú zázraky.
Autorka, prečo ste si už dávno s mužom nekúpili byť? Aj keby len jednoizbový na začiatok
svokra vie že jej kamoska prášila jej syna? chorá žena hento. a ešte nemá tu hanbu a príde na 3dni byvat k nej a kukať sa na jeho mladú manželku a deti. za mna sila naozaj. choré. na tvojom mieste zbalím deti, manžela a idem na tie 3dni preč. nechápem prečo by si sa mala 3 dni kukať na nejakú staru krabicu ktorá spala s tvojim mužom. manzel by skúsil namietat. jemu by sa asi tiež dobre nepozeralo 3dni na nejakého chlapa s ktorým si spavala.
Svokra ani jej návšteva nie je problém. Problém je tvoj muž. Neváži si ta. Absolútne.
Kurnik, tak párdňová návšteva ti vadí a roky bývať u svokry a existovať v jej kuchyni a tak vychovávať 2 deti, to ti nevadí. Zaujímavé priority
Tak v tomto prípade, keďže ta s nou podvádzal počas vášho manželstva, by to určite vadilo aj mne. Cítila by som sa pekne na h.....
A manžel prečo chce silou mocou ostať doma počas návštevy?
Tým by ma asi nasr.... najviac. On by sa mal postarať o to, aby ste niekam išli, alebo budete s dotycnou ešte aj spolu obedovať?
Nerozumiem preco ked pride ta navsteva tvoj muz nechce ist prec na vylet, toto by mi vadilo.

ja chapem ze si z toho nervozna najma ak ta chlap pocas manzelstva podvadzal ja by som trvala na tom aby ste na ten cas isli k vasim ak by nesuhlasil asi by som znovu pochybovala o nom