Svokra nemá prístup k našim deťom: Náš príbeh
Ahojte. S manzelom sme sa rozhodli obmedzit svokre pristup k malemu, cakame druhe babo. Porod ma byt januar. Svokra to dohnala v lete do takych vysin, ze uz neslo inak 6 rokov utlaku, trapenia, po novom ohrozovania syna je prec.
Sme stastní, slobodnejsí, mame pokoj a tesime sa.
Mozno to pride krute ale 2 terapeuti, 1 psychiatricka ju oznacili ako cloveka s poruchou osobnosti. Toxicka pre nas.
Manzel miluje otca, ten je medzi. Vie aka jeho zena je ale ostali uz len sami. Trapi ho to a dost na neho tlaci. Bojim sa, ze cim sa bude blizit porod bude to tazsie. Vdaka svokre bola prva poporodna depresia a nikdy nechceme riskovat dalsiu 😒 Bojim sa, ze manzel bude smutny co bude ak sa s otcom pochyti, co sa urcite stane. A ja sa bojim, ze sa mi to zas odrazi po porode, uz to nikdy nechcem zazit 😢
@maciatkolulu prepáč,ale toto ja nepochopím. To sú pre mňa nepochopiteľné veci aby som ako dospelá svojprávna osoba volala máme čo dať jesť dieťaťu atď..a čo sa týka vyrážky a zdravotných problémov veď na to sú doktori. Ja som mojej mame nevolala ani raz. A to žiarlenie je aj u nas v rodine.dokonca aj na strane prababičiek a to už je za mňa úplne cez🙂↕️
@abcdefgh666 tak u nás normálne,kľudne mi môže kedykoľvek zavolať a spýtať sa na čo chce. Či na recept,či na vyrážku,či na oblečenie. K lekárovi netreba hneď bežať napríklad a vie,že ako mama som si už prešla kadecim,plus mame doma ešte aj jej mladšie brata,takže tak. No.
@abcdefgh666 a inak,čo robíš na koníkov,tu sa pýtajú na všeličo,aj na to,čo variť. 🙃.
@maciatkolulu mám to tu ako relax a aj na pobavenie😁Jasné,je to vždy o dvoch ľuďoch tie vzťahy a je rozdiel mať dieťa v 20tke(asi) a pred 40tkou(ako ja) preto mi to príde divné.
Nechceš napísať dôvod, lebo...lebo...lebo...milión výhovoriek, tak ako si máme spraviť názor a poradiť...Aj keď...vždy máme na vec len tvoj pohľad a nie jej.
Takže, ak by si napísala pravdu, tak by sa strhla vojna....preto nemôžeš uviesť skutočné dôvody. Tak to sme si už názor zrejme urobili 🙈 A áno, som svokra, ale máme veľmi dobré vzťahy a rešpektujeme sa. Nikdy by som im vedome neublížila , chodia k nám často, vždy sa pýtajú, kedy už zase prídu...Tak asi niekde robíš chybu aj ty, nie len tá "sviňa" svokra, že?
@mondolina Omáčky? To skôr sr*čky, lebo doteraz nevieme, o čo ide...
@maciatkolulu A už len názov témy k "MOJIM" deťom , hovorí za všetko🙈
@mandarinka555 ja som si utvorila názor, keď som si po úvodnom príspevku, ktorý vyznieval, že babka je nejaká teroristka, ktorá ich 6 rokov psychicky niči a dieťa tryzni, prečitala, že tie problémy môžu niekomu prísť vtipné a malicherné, čo úplne odporuje tomu prvému príspevku…
A keďže nechce napísať viac, pôjde o nejakú blbosť, ktorá ani nestojí za zmienku, asi svokra odmieta tancovať ako nevesta píska, tak ju treba izolovať od všetkých a patrične vytrestať. A kde je najlepšie prísť si vypýtať odobrenie ako na MK.
Ešte ani neporodila, ale už psychoší, ako bude mať zo svokry poporodnú depresiu.
Mne to pride celé divné. Keď je svokra tak mimo a psychicky sa rutim zo stretnutí s ňou a nedokážem konštruktívne a s kľudom riešiť nezhody, dokonca sa nechám utláčať, tak tam nebudem chodiť, keď ma to tak psychicky deptá a nechám tam chodiť len muža so synom. Ak mám pocit, že ide dieťaťu pri svokre o život, tak to dieťa tam nenechám samé…
@abcdefgh666 tak rozdiel to je určite,ale prvorodička je vždy prvorodičkou. Mňa ma dcera vlastne aj ako ako kamarátku,ktorá "nedávno"rodila jej brata. Tak sa proste pýta,volá,mňa to neobťažuje ,malú zbožňujem a dcéru ľúbim. Ale vzťahy sú všelijaké,každá rodina mám niečo. Len proste treba riešiť. Lebo skor,ci neskôr,to bude mať nejaký negatívny vplyv.
@mandarinka555 jasne že to nechce vysvetliť preto, lebo nebude na vine len svokra. Absolútne suhlasim s tým čo píšeš.
@maciatkolulu tak to ze ste s dcerou ako kamosky,to ti fakt uprimne zavidim. Ja bohuzial taky vztah s mamou nemam. No co uz

@maciatkolulu ku nám návštevy nechodia. Môj muž zakázal máme tu chodiť. Nikdy tu nebola,takže áno dá sa keď sú vzťahy matka a syn na bode mrazu. A nášho syna raz nevidela aj 5mesiacov. Ja to neriešim ja to nechávam na nom