Svokra píše citáty na Facebook
Ahojte chcela by som len vedieť váš nazor. S manželom sme spolu už skoro 20rokov,bývame sami ďalej od svokrovcov.. oni majú dom kde býva ešte svagrina aj švagor z rodinou ..
Lenže svokra akoby potrebovala byť v kontakte práve so svojím synom(mojim mužom) ktorý má svoju rodinu .
Neviem čím to je . Ako sa nám narodilo prvé aj druhé dieťa tak vyvolával svokor stále nech ide tam im pomáhať ,nech je pri nich..nerozumiem..akoby mu to vadilo že má svoju rodinu.
Teraz zas svokra dáva citáty na fac že venujte čas ešte kým môžete svojim rodičom a bla bla..podobne citové akoby 🤷čím som staršia tým mám viac sebavedomia a nedám sa ..máme svoje a aby mi niekto sa staral do života to nie .
Neberte si vsetko tak osobne a hned myslene na vas, proste vidi citat tak ho zdiela mozno vobec za tym nemysli vas a ak by aj, tak si to proste nepripustajte
A nie je to jedno, čo je na fb? Realita je jedna, fb je druhá vec. Svokrovcov pri sebe nemáš, sú ďaleko, nechodíte k nim, tak problém vlastne ani nemáš.
Citáty a smiliky a neviem ake od výmyslu sveta vselijake emoticony…ci co to je… davaju asi vsetci dôchodcovia, co maju FB 😂 a svoju na FB nemam… ani nikoho z rodiny… nerobilo to dobrotu… s rodinou som v kontakte cez viber, Edge sme mimo SK, posielame foto atd, kde sme,co robime a komunikujeme…ale na FB mam len priateľov a je klud 🙂

Nieje to malo,chodíš koľko môžeš,to ze ona chce aby si chodila viac je len jej problém nie tvoj