Svokra pri každom telefonáte dáva otázky ohľadom vnúčat
Je podľa vás normálne ak svokra pri každom telefonáte každý deň alebo každý druhý deň dáva stále tieto otázky o vnúčati? Vnúča má 15 mesiacov a pije mi krv od narodenia vnúčaťa.
Čo papal dneska? Ako spal v noci? Čo robil? Čo ide robiť? Ide sa kupkat? (Každý deň sa kupe) Kakal? Čo ide robiť zajtra? Bol aj vonku? Čo bude ešte papať dnes? A tak daleeeej každý deň sa pýta toto čistá kontrola a mužovi to ani nedopne on jej len pekne odpovedá akoby nič, veď by jej mal povedať že mami čo sa pýtaš každý deň preboha kontrolujes nás alebo čo… ale toho sa nedočkám od neho čo už.
Ja mám 40 rokov a mama sa má toto pýta stále či na mňa alebo deti😅🤷🏼♀️
a co cakas ze sa bude o com rozpravat ? aj moja mama sa stale pyta na dcera .. 3/4 rozhovoru je len o nej a vies co-je mi to jedno-ved je to jej vnuca..nema sancu byt s nou tak sa zaujima
@anonym_autor To, čo cítiš, je úplne normálne, aj keď tu skoro každá z teba robí mrchu. Mám svoje deti rada, ale volať im každý deň a otravovať ich dokola tým istým, čo aj mne liezlo na nervy ... Ženy, vyskúšajte si to isté na sebe, a potom založme diskusiu a podeľme sa so svojimi pocitmi!!! Rada si to prečítam :D
@anonym_autor za mna uplne ,,normálne,,. Babka sa teší z vnúčata. Ide to na nervy,poznam(u nas moja mama toto robila a aj robi-deti maju 8 a 11).ale robi to lebo sa im teší a zaujima sa o nich. Aspoň teda za mna v tom nič zlé nevidím. Ale na nervy to ide..to hej.
Bláznis?užíva si dieťa chce vedieť ako sa má.proste len sa pýta čo jej príde na rozum. A???nechaj syna nech sa trápi. Teba to nemá čo trápiť. Nikomu nemôže sprikazat o čo a ako sa má zaujímať. Keby sa nezaujímala?takisto by si nebola spokojna
Snáď mi dieťa a Boh odpustia, ale skoro denne voláme so staršou dcérou a úplne bežne si vzájomne kladieme otázky, čo sme varili, kde sme dnes boli, ako sa máme. Keď raz bude mať dieťa, určite pribudnú i otázky o spinkaní, kakaní. Budiš mi odpustené. 🙂
@abbey1 ja som takto s otcom.maminka mi uz nezije a ocino sa drží,ale ma uz 83rokov-volame si denne.tiez mi stale kladie tie isté trapne otazky,ktore mi trosku idu na nervy,ale som nesmierne trpezliva voči nemu a vzdy si pomyslim,ze ked uz "nebude" ,dala by som za tie otazky cokolvek.
Velmi ho lubim,vazim si ho a som stastna,ze este je tu s nami.vikendy sme stale u neho,staram sa o neho,cez tyzden vydrží ale si volame.moja dcera uz nema ziadnu babku a dedka iba jeho.mame vyborne vztahy a ja som velmi vďačná,tak aj tie otazky vydrzim vzhladom na jeho vek
@anonym_autor sucitim s Vami,je to otravne, ja moju svokru nemusim pocut ani raz za tyzden, nie to kazdy den ,aj ked ma tu ukrizujete,zial kazdy to mame inak a ine dovody 🫣👍🤭
Dennodenné by mi to vadilo tiež, a je jedno, či od svokry alebo vlastnej mamy.
Muz nech jej odpoveda, nech si s nou pokeca, ty sa zbal do fitka, alebo s kamoskami na vino/ do kina a neries hovadiny 🤛☺️
@anonym_autor Zaujima sa zle, nezaujima sa zle je
Úplne normálne typické otázky od babky.
A čo sa ma pýtať? Zaujíma sa o dieťatko …
@anonym_autor keby ste nemali ani mamu ani svokru nebolo by vám to lúto,že deti nemajú starých rodičov?
Čo by som ja dala za takú babku.. 😒 Naša babka (z manželovej strany )nemá záujem , nevola, nepíše, nepríde iba ak my k nej, a aj to sa nezaujíma.
Buď vďačná že sa zaujíma, pýta. Vidieť, že to vnúčatko veľmi ľúbi. Nerob problémy tam kde nie sú.
Ja dúfam že môj syn si takúto ženu nevezme🫣, lebo ja budem rovnaká babka to viem už teraz , budem sa pýtať, zaujímať , volať písať. Nechápem čo na otázkach môže vadiť. Ona ťa nekontroluje, ju zaujíma vnúča
@anonym_autor pozri ja ta chapem. Mna sa vzdy svokra pytala, co som varila. Tak sme sa vzdy s muzom pred navstevou dohodli, ze so sme akoze mali. Pritom som nemala ani ponatia ako sa take jedla varia. Deti sme nemali, stravovali sme sa v praci. Cez vikend sme si objednali pizzu, alebo sa najedli niekde vonku. Strasne ma to otravovalo. Bola som na to alergicka. Ale vies co. Potom svokra ochorela a zomrela. Muza to uplne zlomilo. Vlastne celu rodinu. Vnucat sa nedozila. Kebyze mozem, tak si s nou dnes velmi rada budem vymienat recepty. V skutocnosti je velmi malo ludi, ktori nas naozaj uprimne miluju. Mami vsak patria k nim. A preto by im malo byt vela odpustene. Aj otravne otazky.

@anonym_autor ja so svojou mamou bývam a tiež sa to furt pýta. Nechce sa mi vždy odpovedať, ale toto je jej forma komunikácie. Otec zomrel, nemá sa, s kým iným rozprávať...no tak odpovedám stále to isté.