Svokra prišla na 3 dni a doniesla si so sebou malé kura
Máme 3mesačne bábätko, svokra dnes prišla na 3 dni pomáhať, a priniesla so sebou aj malé živé kura (brojler na domáci chov), vraj je slabé, treba ho kŕmiť a zobrala si ho rovno do svojej izby. Kúpila to zrejme v piatok, a vraj pri preberaní si nevšimla že je jedno slabé, a doma ho nemohla nechať. Dopredu nič neoznamila, proste prišla aj s tým . Ako by ste reagovali?
U nás by sa malému kuriatku všetci potešili 🤗.. zlatá je...nevadilo by nám to
@nienna možno keby je to psík alebo mačka....to je v kurze, ale kuraťa sa boja 🙈
nesmrdia tie kuriatka... ano ked si zatentuju krabicu, treba to vymenit, ale nesrmdia a nie tak ze zasmradia miestnost 🙂)) ine je to v mastali, ked ich je kopa a su tam na kadecom kadekde ako takto... husi tiez smrdia, a ked som mala jedno samostatne, vobec to nebolo ciitit. Jasne ak som strcila hlavu do krabice tak nieco citit.. ale inak nie.
Inak autorka nechajte is na velku noc :DDD
Príliš prežívaš a keď ti to vadí povedz jej to. Tu sa radšej nepýtaj na reakcie lebo doraz je tvoj príspevok na žltom slonovi 😂
Ale mohla svokra zavolat ci nevadi ze si donesie kuriatko a ked vadi ze dojde teda pomoct o par dni ked bude kura ok
@miadi nečítala som to celé, takže som nevedela ze je maličké. My kuriatka chováme, rodičia ich majú aj v izbe, ale brojlera sme nikdy nemali v dome. Možno to mam niekde v hlave zafixovane ze tieto zvieratá nepatria do domu. A možno jedno neurobí toľko smradu. Neviem, my ich mame vždy veľa.
@simca06022011 Ja by som to kuriatko pouzila ako Photo prop 🤣dala babo na deku a nechala kuriatko chvilku pri nom cvak cvak happy Easter 🐣 ak teda nevyzera jednou nohou 🤢
Ku mne pride svokra tak na tri hodiny, napapat sa, kavicku dat, troska ponosit malu a hotovo. Takze keby mi niekto pride na 3 dni pomahat, kludne aj s krdlom kureniec 🤷
@drobcek17 uplne bezne ich na dedine ludia davali po vyliahnuti na den dva donutra. K sporaku aby vyschli a trosku zmocneli . V krabici. Moja stara mama ich davala do “ letnej kuchyne.” Druha cast domu v ktorej nikdo nespal a mala extra vchod.. Ved nikto nehovori ze patria do nutra ale toto jedno je nejake chore. Ono to mà pach ako mokre vlasy bez samponu 😃aspon pre mna.
To je krasne, svokra je zlata ze sa o male kuriatko pekne s laskou postara (pred tym ako ho chladnonrvne zabije a zje). A tesila by som sa, ved to musi byt roztomile 🙂
Prvé svokra, potom kura... By letelo... Nechcela by som žiadnu pomoc, načo?
neries, ked nepipa a je ticho! ved aj 5 rocna by sa potesila vidiet take kuriatko, a mozno babka chcela prave vnucku potesit 🙂 My v detstve sme vzdy kazu jar mali v dome v kuchyni v krabici na muriku nad pieckov kuriatka, babulky( husatka) alebo kaciatka, vzdy na tyzden dva kym zosilneli, a potom sli k mamke. A ja som raz kupila bratovi dve sliepky co nosia modre vajicka a mala som ich 5dni ma balkone, a deti uplne nadsene ze ich ideme chovat na balkone, ale nie, isli k bratovi na dvor na dedinu. Ale prezili 5 dni a este aj prve modre vajko nam zniesli. Tak maly 6r. sa este aj v skole chvalil ze chovame sliepky na balkone🙂) moji by chceli aj zajka ale zial ja to tiez v panelaku neznesiem mat zvierata, tak maju pri starkej a u brata celu zoo.
Mne by to absolútne nevadilo....babka mala každú jar plnú krabicu kuriatok v kuchyni pod svetlom.Krmila ich,dávala im vodu,až pokiaľ neboli schopné isť na dvor.Svokra má srdiečko....
My sme tiež mávali doma kuriatka
Ja to chápem lebo nechce aby zahynulo. Veď kura nebude zrejme behať okolo bábätka a kade tade. Keby doniesla mačiatko alebo šteniatko nie je to rozdiel podľa mňa. Ale tak ja som extrémna milovnička zvierat
@zoeeoz lebo nie kazda ma tu moznost svokru mat, su aj tske nanzekstva, vztahy, kde uz svokrovci nie su. A mat ich je moznost, ktoru nena kazdy. Kazda druha nadava na svokru, ale nevychadzaju ani so zvyskom rodiny, takze problem asi nebude v svokre. Nevdacnost , neucta, toto je problem a nie zla svokra, dnesne nevesty sa nevedia chovat. Pisat na MK o tom, ze svokra doniesla kurca? A este vysvetlene preco ho musela doniest. Nezrela, neuctiva , nevdacna autorka. Moj nazor a mozete ma zhejtovat. 😀🫶
Malé kuriatko,hej?To ti ako môže vadiť,veď to nerobí žiadny bordel,predpokladám,že ho má niekde v krabičke...divím sa,že ľudia majú psy,mačky po linkách,po sedačkách,všede chlpy a kuriatko vadí 🙈 Daj si víno 😃
@marieta777 ja som to myslela tak, ze to nie je standard. To znamena, ked to niekto prirdzene neciti, nemozeme sa toho dozadovat, lebo to musi ist bud od srdca alebo vobec. U nas to chvalabohu funguje. Ale kde to ludia tak necitia, darmo to niekto bude vynucovat, to sa proste neda. A kazdemu ako vieme to prirodzene nie je. Su rozne matky a babky a rozni otcovia a dedkovia.
Kks to je uz fakt divna doba. To takuto pixovinu jiekto riesi. Ved je to male kuriatko. Nie nejaky orol, co sa dostane do postielky a vyzobe babatku vnutornosti. Ci anakonda co ho zje zaziva.
Svokra z teba musi mat obrovsku radost, dufam ze taku nevestu mi syn nedonesie, aj ked ten jeho vyber uz teraz je na zaplakanie
Autorka, ako pokračuje kuracia story? 🐥

Teraz naposledy si k nam svokra doniesla kanarika, ze sa jej o to nemal doma kto starat. A jedna navsteva si so sebou doniesla k nam do bratislavskeho bytu male kozla, tiez bolo velmi male a potrebovalo dokrmovat. Aj sme ho vencili rano, takze ja uz uverim vsetkemu a nic mi nevadi, co sa zvierat tyka😃