Svokra prišla na 3 dni a doniesla si so sebou malé kura
Máme 3mesačne bábätko, svokra dnes prišla na 3 dni pomáhať, a priniesla so sebou aj malé živé kura (brojler na domáci chov), vraj je slabé, treba ho kŕmiť a zobrala si ho rovno do svojej izby. Kúpila to zrejme v piatok, a vraj pri preberaní si nevšimla že je jedno slabé, a doma ho nemohla nechať. Dopredu nič neoznamila, proste prišla aj s tým . Ako by ste reagovali?
@silvia2013 akoze zvierata sa nikomu nenosia do bytu/domu bez opytania (rovno pisem, ze mne by kura nevadilo pre istotu ale je to snad zaklad slusnosti)...takze autorka ma byt uctiva ale svokra nemusi a moze si k nej doniest aj dinosaura lebo je svokra a lebo ma byt rada ze ju ma...kto nemal zlu svokru ma vzdy tieto prazdne reci o tom ako mame byt radi, len tolko k tomu..svokra (kludne aj svokor) dokaze pekne narusit vztahy a nehovorim, ze kazda nevesta je vyhra v loterii s tym si to nezamen..ale zla svokra je zla svokra a niekedy je lepsia ziadna
@autorka Hehe, popasovala si sa s tým na jednotku, klobúk dole 😉 Ale inak hej, tiež by ma ovalilo kebyže príde s kuriatkom, ale vidím ako píšeš, že má nadštandardne blízky vzťah k operencom, veru zaujímavá svokra 🤣 Super, že to berieš s nadhľadom 😁 (čo už iné zostáva 😅)
Keby ho medoniesla, nechala by ho skapat. Už aj tie zdrave, čo nechala doma, nemusí nájsť živé, keď sa vráti. Ak sú kupované z chovu, mali by byť z bezpečného prostredia, teda neinfikovaného. Mohla vám to povedať, ale riskla to, že sa na ňu budete možno hnevať.
@zoeeoz nenapísala som to tak , ako to prezentuješ ty . Ty mas svoj nazor, ja svoj. Zjavne som trafila klinec po hlave. Lutujem, ze nemas dobre vztahy so svokrou, mozno je uz aj exsvokra.
@silvia2013 neni exsvorka ani nebude, dufam🤣 lebo manzela lubim a zatial aj on mna, aspon sa mi zda🤣
Toto snáď nie je pravda 🤣🤣🤣🤣🤣 akože boli tu už všelijaké témy o svokrach, ale táto je topka 🤣🤣🤣🤣🤣 skoro som si cvrkla, keď som to čítala 🤣🤣🤣🤣🤣
Ked sme boli este male deti, tak rodicia doniesli do bytu krabicu kuriatok na par dni, kym sme isli na prazdniny v lete na chalupu. Prikrmovali sme, zohrievali ich, to su velmi pekne spomienky… a hygiena, ani neviem ci sme nejaku dodrziavali, ako deti…🙂
My sme bežne doma mávali v krabici kuriatka, ani mi nenapadlo, že to pre niekoho môže byť problém. Dokonca moja prababka chovala asi 11 kôz a raz sa narodilo jedno kozliatko slabé, mama - koza ho odvrhla, tak prababka ho vzala do domu, urobila mu ohrádku na spanie a krmila ho cez fľašu ako malé bábätko. Raz som aj ja nakrmila. Dodnes je to jeden z mojich naj zážitkov. ❤
@zoeeoz o par rokov sa ozvi ci to plati
😀
@triomama to je ešte ok, minule tu jedna pisala, aký toaletný papier pouzívame, kedze ten jej sa jej uz zunoval. odpadaja.
@silvia2013 🙏
Bola by som vdacna za taku svokru. Ty co si zac? Vadi ti male kuriatko? Mne nepomahal nikto. Mozes byt stastna ze mas taku svokru. Nic krajsie nie je. Ked budes decko vychovavat v sterilnom prostredi tie vase chemicke dezinfekcie skodia viac ako zvierata. Uvidis potom tie alergie. Je mi luto ze su matky ako ty. Nauc sa byt srdecna a bud rada ze mas dobru svokru. Zlate kuriatko. Nechapem ta ozaj.
@silvia2013 🤣🤣plati
No a čo,ešte by som mu aj miesto urobila...My sme vyrastali u babičky s kuriatkami a kačiatkami a tu sme... Sú to tie najkrajsie spomienky ❤️
Prežilo kuriatko?
@altair možno neprežila autorka 🙂))

@h2 ale hej 😂ktovie či to nebol holub😂