Svokra sa k nám chce nasťahovať.
Dobrý večer 😀 chcela by som za vyžadovať, pripadne nájsť radu. Ide o to, že by sa k nám chcela časom prisťahovať svokra. Ide o to, že nemáme prakticky žiaden vzťah, takisto dcérka ju dokopy ani nepozná a snúbenec s ňou tiež nejak extra nevychádza. Dávno dávno odišla od rodiny, nechala manžela, syna, dcéru a odišla na druhý koniec republiky, svokor pred rokom a niečo zomrel. Viem, že vtedy aj pila a nechcem maľovať čerta na stenu, ale mám podozrenie, že s tým neprestala (vyzerá, že si ešte teraz hrkne a nie raz sa mi zdalo, že z nej tiahne) 😕 Vraj sa toho nemám obávať, je to ešte ďaleko, ale už teraz musím rozmýšľať ako to bude. My ako rodinka fungujeme super, prerobili sme si snúbencov rodičovský dom a žijeme si pekne. Asi by bolo najlepšie nastaviť si ešte predtým ako príde nejaké pravidlá, ale bojím sa, že bude chcieť všetko riadiť , keďže kedysi bola "paňou domu" ona.
@maminuska skus citat s porozumenjm a este raz si precitaj text autorky. Hlavne tu cast o jeho matke. Tato debata nie je o inych otcoch a matkach,ani o otcoch na materskej. Ak sa na dieta vyserie matka a hlavne v detstve,dieta to vnima horsie ako odchod otca. Matka ma hlavne v detstve nazastupitelnu ulohu. Ano,moze ju nahradit vo vychove otec,ale nikdy to nie je ono.
@stanulienkat ale ja čítam s porozumením ... a reagujem na to že normálan matka NIKDY neodíde od dieťata ... no odíde ak je donútená okolnosťami . A aké tie okolnosti boli , vie len ona a jej bývalý ??? muž .
Ak by odišiel svokor bolo by to v poriadku alebo prijatelnejšie , keby sa nestaral ?
@maminuska pre mna matka,co opusti dieta,nie je matka.
Skus pozriet do skupiny Ach ta svokra 🤣🤣🤣 tak najdes odpovedi vela ze NIEEEEEEEEEEEEE urcite nie byvat spolu nech sa stara sama o seba ... Prepac ale ked odisla a nechala deti aj muza to ti uz povie co to o charaktere cloveka plus alkohol k tomu ... K nam by teda urcite neprisla byvat ...
@stanulienkat ja to takto čiernobielo nevidím .
A keď píšeš, že je to rodičovský dom, kde vy bývate, tak ona sa vlastne chce vrátiť domov, nie?
Toto chce slusny a dosledny rozhovor.
Dom bol svokrov a povodne jeho rodiny, chcel by aby v nom žila jeho žena ?!
Svokre vybaviť pekný penzión, aby bolo o ňu postarané keď bude stará amozte ju navštevovat, brať prípadne na sviatky. Sanubenec sa musí cítiť ako medzi dvoma mlynskými kameňmi. Ktovie aké citové vydieranie na neho vybalila mamička, keď jej pritskol.K sebe určite nenechať nasťahovať.
@ibrunova bol to dom svokra a jeho rodičov, ona tým ako sa rozhodla ten domov stratila.
Už sme sa o tom porozprávali a uznal ako by to ovplyvnilo náš vzťah, takže sa urobia bočné izby, ale budeme sa snažiť vybaviť penzión alebo niečo podobné, len v našom okolí je všetko beznádejne plné, tak dúfame, že dovtedy sa trošku zmení situácia.
Kopeš si cestu do pekla. Zle, zle a ešte raz zle!
Už prešli vyše 3 roky, ako ste pokračovali a dopadli ?

@stanulienkat takže žiadne materské dovolenky otcom , žiadna striedavá starostlivosť ... matka je síce matka, ale je dôležitá predovšetkým keď sú deti malinké a to myslím do 3 max 6 rokov , potom sa to vyrovnáva a v určitom období je otec ten podstatnejší v živote dieťaťa.