Svokra sa ma stále pýta kedy jej dám syna na noc
Neviem či som už ja taká hrozná že ešte nechcem dať malého preč na noc. Ako toto by ma ani nenapadlo, že mi bude v materstve spôsobovať problém so svokrou.
Ona sa ma už v jeho 4. mesiacoch spýtala kedy jej dám malého na noc. Skoro som na riť spadla. Vravím jej šokovaná, že on je ešte malý na to aby som ho dala na ,,prázdniny,,. Myslela som ze tým sme to uzavreli. Teraz má synček 8 mesiacov a už sa ma to spýtala asi ďalších 6 krát. A ešte sa uráža že prečo jej ho stále nedám. A nevie to pochopiť.
Tak ma teda len zaujíma že kedy ste dali prvý krát deti na noc starkej.
Toto bolo pre mňa niečo, čo som si myslela, že budem riešiť najskôr okolo jeho dvoch rokoch.
@nadazdi opakujem, že je to tvoje rozhodnutie, my sme si to vychutnávali, dnes mám dieťa dospelé, takže vyše dvoch desaťročí vymetám koncerty, filmy, výlety....keby nám to vtedy chýbalo, mohla by som ísť, ale nám to nijako nechýbalo, preto píšem, že sme každá iná
@sasa1310 to mam radsej nechat tyrat vlastne dieta, pretoze babka chce? Nie som krkavcia matka. Svokra sa o deti az tak velmi nezaujima, na par hodin ich chce a potom vrati. Znova ich chce vidiet az o mesiac. Mojej mame vsak velmi chybaju. Jej pomoc si velmi cenim. S detmi to vie a navyse sme tam mohli rok byvat. Vnuckam sa venuje vzdy, ked sme spolu. Ale aj tak by som jej tu mladsiu nedala na noc. Ani cez den. Aj ked viem, ze by sa o 5-mesacne babo vedela postarat. Moja mala strasne place, ked ju dam na ruky niekomu cudziemu. Aj ked ma vidi hned vedla. Place az do vysilenia. Mama ma rozum a vidi, co sa deje. Malu si k sebe domov nepyta. Ved ked podrastie, budu u nej obe castejsie.
Daj jej ho vtedy keď nebude plakať. Teraz dieťa je úplne závislé na mamke a keď pri nej nie je tak nevie pochopiť čo sa deje. Pre dieťatko je to ako keby mu mamka ušla ono nevie že sa vráti nevie čo je to že o chvíľu mamka príde. Tak to treba aj svokre vysvetlit. Nech sa s ním pobaví kým je u vás. Deti potom milujú byť u babky.
@radorendez áno odporúčala som týrať deti.

Máš trufalu svokru teda .akože troška jej to pere v hlave či 😂 pýtať si na noc 8 mesačne ktorému hoc kedy môžu ísť zuby a bude plakať celú noc ...no vidíš hneď nápad ako ju od toho odhovoriť dať jej ho keď mu pôjdu zúbky 😁
Moje deti mali 1 rok ale išli k mojej mamke.
@simca06022011 nie vsetky deti su ako to vase. nemozete hadzat vsetky do jedneho vreca. Tak, ako ani ludi. Mam dve dcerky. Ta starsia nemala problem s cudzimi od narodenia. ked sme vonku, rozbehne sa za kymkolvek. Mladsia dcerka je presny opak. Dlho si zvyka na novych ludi (niekedy aj tyzden) a u tych, ktorych nepozna, srdcervuco place. Hoci som na blizku. Hoci mam 2 deti, ktore maju oboch rodicov rovnakych, kazde je uplne ine.
@radorendez stary rodic nie je cudzi clovek

@elizabet173 tak ale my sme extroverti chodíme nie len že do baru, ale do kina, na koncerty, na wellness, ja by som tam vlastne dieťa nevzala a nebudeme sa striedať pri deťoch, keď už 10 rokov všade chodíme spolu.. mame cely deň na to, aby sme s deťmi boli, dám ich spať a hajde čau 🙂🙃