icon

Svokra sa nám stará do súkromia

tuppe
3. dec 2015

ahojte milé žienky, viem, že spolunažívanie so svokrovcami je náročné, neraz sa stalo, že sa svokra do nás starala ... vždy som to nejako prehltla..
Ale dnes ma svokra úplne vytočila.... neviem, či som retardovaná alebo by aj vám vadilo, keby vám svokra pchala ruky do VAŠEJ schránky, vybrala listy, popozerala a dala nazad ???? Ja som dnes toto videla na vlastné oči !!!!!!!!! Manžel mi povedal, že oni toto neriešili nikdy doma (keďže jeho mama otvárala aj jeho poštu,ked sme ešte spolu nežili a mám pocit, že to muž nechce s mamou riešiť a vysvetliť jej čo je to súkromie... bojím sa, že keď ej to poviem ja, urazí sa a zase všetko prekrúti - už raz som jej niečo povedala a urobila pred svojimi detmi zo seba chuderku a zo mna svinu !!

Strana
z4
miroslavab13
7. dec 2015

@dana_l aha ano precitala som si to este raz ... pomylila som sa 🙂 dakujem za opravu.

miroslavab13
7. dec 2015

@tuppe Tak jej normalne povedz ze si to neprajes aby sa vam hrabala v schranke alebo si dajte taku kde sa nedostane a ked to nepochopi tak neviem .... by som to povedala muzovi alebo svokrovi.

Strana
z4