icon

Svokra sa zbláznila

amelie2017
23. sep 2020

Chcela som to dat na moj blog, ale nejak mi to na tablete nejde. K veci- svokra ma 69 rokov, 2 roky je vdova, pred cca 2 tydnami si zacala pisat s jednym francuzom- ma 48, telo ako kulturista a tvar max 40 rokov- s muzom sme si robili srandu: ze to isto nie je on, ale volali spolu cez hangout a vraj vyzera lepsie ako na foto. Svokra mu povedala, ze ma 59. A odvtedy jej preplo. Neda sa s nou normalne rozrpravat, sprava sa horsie ako pubertacka. Po 2 tydnoch si pisu, ze sa miluju, predvcerom si zacali pisat, co budu spolu robit v posteli (pomoooc, ja toto ozaj nechcem pocuvat od svokry). A s muzom sme zufali, ozaj nevieme, co si o tom mame mysliet. Robi si z nej niekto srandu? Chce ju osklbat o peniaze? Ako ja jej prajem stastie, ale s niekym relnym, mie aby sa stara baba spravala ako pubertacka kvoli niekomu 500km vzdialenemu. Inak dnes princ odcestoval do Mali- Afrika na sluzobku. Cez vikedn mal choru dveru z min mamzelstva.

benit
24. sep 2020

Kamoskina mama mala pred 60 a tiez sa do nej "zamiloval" 40rocny. Sluboval svadbu, rimantika jak svina. Osklbal ju o prachy. Nakoniec sa vyklul z neho podvodnik, ktory takto balamutil starsie damy. V jednom meste ich mal naraz 6.

prasiatko30
24. sep 2020

@nikolka1986
@bluka2 naozaj si myslite, ze za 1 je normalne aby 48 rocny chlap zhanal starsie zeny - o20 rokov starsiu i ked mu povedala ze ma len o 10 viacej ale sorry to by musela byt sharon stone aby to nebolo vidno a za2 ze svokra si vsimne varovne signaly??? Pochybujem je na mieste byt opatrny

ptmt1011
Autor odpoveď zmazal
rumkolka
24. sep 2020

Mna by ale zaujimalo ze v akom jazyku si pisu...to svokra vie po francuzsky,ci anglicky? On vie nebodaj po slovensky...divne🤔

acrobaleno
24. sep 2020

@rumkolka Svokra je Španielka.

moonlight1210
24. sep 2020

@rumkolka pise, ze svokra je spanielka a s tym muzom si pisu lamano spanielsko-francuzsky, kedze obaja ciastocne ovladaju jazyk toho druheho.

mareka49
24. sep 2020

Urcite chce peniaze!!!
Hladaj reportaze a clanky kde zeny pisu a hovoria svoju skusenost, ako drahi prosia o letenky a na pokazene auyo aby prisli a na operaciu dcery a na podnajom..
A zrazu drb si lahsia o 10 000.

renatka1985
24. sep 2020

typicky scam, o chvilu z nej zacne tahat peniaze.

kataka10
24. sep 2020

@amelie2017 moju mamu takto chcel podvodnik osklbat o peniaze. Rychlo sme jej s brachom dohovorili. Nastastie to pochopila a uz si dava pozor.

lubiss
24. sep 2020

:D:D:D myslela som ze toto postihuje iba chlapov uberat si z veku a tesit sa co bude v posteli...

ave17
24. sep 2020

Pracovala som v banke, prisla ženská, ozaj veľmi veľmi tučná, nepekna stará dievka. Vybavila si úver cez 20 000 eur, keď sme tsk debatovali, ze na čo, že nejaký vojak jrj písal, a strašne sa ľúbia a uniesli ho ci co, potrebuje výkupné, aby ho pustili. Poslala, volali si cez net tiež, zrazu potreboval ďalšie prachy aj pre kamaráta a vrátia jrj oveľa, oveľa viac, ukazoval hej kufrík s nachystanymi peniazmi, vybavila hypotéku, založila byt, poslala mu všetky prachy. Letela za ním, do Maroka ci kde, samozrejme tam nikoho, aj keď ju stále ubrzpecoval, ze tam bude, volal jen, že ho nechcú pustiť, a ako ju strasne miluje.. Prišla o prachy, o byt, o rodinu, lebo aj segru do toho namocila, takže švagor ju odpísal, zakázal segrr komunikovať s nou. Toto bol veľmi smutný príbeh, a stále stále si nechcela pripustiť, že na letela. Až keď mu plakala ze ma na jeden rohlik denne a všetko ostatné platí splátky, vtedy pochopila...

erickatt
24. sep 2020

@amelie2017 a vypýta si od nej peniaze. Preboha veď to bolo v telke. Aj kamarátka rozvedená. Zamilovaná do doktora v Afganistane. Ako sa ľúbia a že nech mu posle 200 eur na balík že on si vybrať nemôže. A podobne blbiny a keď mu razne povedala nie prestal ju kontaktovať. Potom v telke dávali pred letom to bolo že písal s x ,y dalsimi

mikadooo
24. sep 2020

@amelie2017 a nie je možné, že si proste len užíva jeho pozornosť? A že keď príde na prachy tak to stopne aj sama lebo nie je tak blbá? Chápem že sa bojíš, ale z jej vyjadrenia ohľadom oddelených účtov a bývalého manžela mi nepríde, že je úplne blbá. Druhá vec je, aby mu nedala príležitosť na nejaké vydieranie, typu zverejním náš sex cez Skype alebo čo... 🤷. Podľa mňa treba sledovať a práve prejavovať záujem, o čom sa bavia, ako sa má jej známy, atď atď. V tím prípade sa vám určite zdôverí keď od nej bude žiadať prachy a viete to s ňou riešiť. Napríklad, keď je v nemocnici, zistiť od neho v ktorej nemocnici atď. Povie v Anglicku, tak poviem okej mám tam známu, príde ťa pozrieť, porozpráva sa s doktorom a zistí či sa s tou poistkou nedá niečo preplatiť, atď. 😁 A hneď chlapec asi si to rozmyslí, že vlastne leží niekde úplne inde, ale aha aká to šťastná náhoda, tam máte zrovna brata koňa, atď. 🙂 Držím palce.

ledgerka
24. sep 2020

dost mozne ze je to podvod, rozvedene zeny su najlepsie obete. Moja mamka sa tak nachytala dokonca 2 krat, raz mu uz isla poslat 1000 eur lebo mal nejake problemy s dokladmi, niekde trcal v zahranici. Celu story si nepamatam. Nastastie sa prevod nepodaril a princ zaracne prestal odpisovat ked nedostal peniaze. Pri druhom raze uz prisla za mnou, ze co si myslim o situacii a to bol dalsi podvodnik, ktory mal akoze choru rodinu v nemocnici v zahranici a pytal peniaze. Nech mamka skludni hormon. Moja mama len tazko zacala verit ze su to naozaj podvodnici, bolo stastna ze konecne niekoho sponzala.

mariska1989
24. sep 2020

Niekto sa pekné nechal namotať . ružové okuliare cez net sa nedá vidieť reálny život .momentálne treba čas isto ide o totálneho hajzla a možno není ani Francúz .podvod bude z jeho strany na 100% . Ja by som asi svokre povedala téma naj keby to povedal jej syn že nech sa zobudí že má 69r a chová sa ako 13/14 ročná že nieže bude potom revať ak ju sklame či podvedie

ivca88
24. sep 2020

Ja by som navrhovala oboznámiť ju s tým, že asi pôjde o podvodníka.
Najprv nech mu neukazuje nič cez Skype čo vie on potom zneužiť.
A za druhé, nech si ho teda mamička odtestuje.
Nech mu skúsi ona napísať, že by sa s ním rada stretla, ale že ona nemá peniaze ( nech to ona uhra na to, že je chudobná ) a či sa jej bude stále potom chlapec ozývať.

Ale úprimne, neverím že by udržiavaný pomerne mladý chlap chcel nezištne 70tničku a naschvál zo zahraničia.
Taký vzťah nemá perspektívu. Určite by skôr prahol po nejakej mladej 25-rocnej než po babičke

jaskolka
24. sep 2020

Veru treba si dať na také oblbovaky pozor, sestre tiež chodili žiadosti na fb od kadejakých typkov z UK, arabských krajín a podobne, našťastie ona to všetko blokovala. Ale zrejme sú ženy, čo sa dajú oklamať pár sladkými vetami a potom postupne posielajú peniaze, cez Western union, čo je mi maximálne podozrivé. Určite viacej to sleduj, aby napokon svokra neskončila bez peňazí, aj bez toho seladona, len s očami pre plač.

mpg
24. sep 2020

Na takých mužov si treba dávať poriadny pozor, oni podľa odpovedí vedia, že túto bude ľahké klamať, tí ľudia zo západu ako som zistila nemajú žiadnu morálku - ani porovnať s tou, čo staršie ženy pamätajú zo socializmu. A načo je je taký vzťah na diaľku?

simca06022011
24. sep 2020

@amelie2017 vieš čo, velmi mi to pripomína scenár ktorý som zažila s mojou mamou. Bohužiaľ nedá sa s tým nič. Ten náš bol veľmi bohatý, neviem ci právnik ci co... V Afrike bol náhodou tiež a zrazu potreboval peniaze lebo ho tam zadržali a bla bla... Fakt sledovať a byť obozretny. Ak je to veľká láska nech ho svokra pozve na návštevu 😂 uvidíte. Tieto staré ženy a ich Facebook... Ach. Moja si furt s dakym píše, ružové Zámky a somariny... A ne vysvetlíš. Inak bude to celá banda, lebo poukazujú kopec profilov... Brata, deti.. Vsetci super úspešní a krásni 😂
My sme si povedali doma svoje, a nech ho teda zavolá 😂 alebo ideme od Francúzka na dovcu... Véd co 😂 a nič...

deti95060810
24. sep 2020

svokru asi treba niečim trepnúť po hlave - nech príde k rozumu... 😉
Hrôza keď už ani dôchodkyňa nemá rozum....🙄

pieksamaki
24. sep 2020

@deti95060810
Inak mam pocit ze prave tato dochodcovska generacia...ktora vyrAstala v" komunizme ",prave nevie odhadnut podvody a taktiky dnesneho priestoru......lebo sa s tym nikdy nestretli.....niekedy naivne veria...nevedia sa branit. Slepo veria...lebo pocit uzitocnosti a pripadne ze niekomu mozes pomoct je dolezity v kazdom veku....
Naozaj treba otvorit svokre oci.....

rybka2014
Autor odpoveď zmazal
mogaa
24. sep 2020

@amelie2017 no muž nech jej povie že nech si užije, že jej praje zamilovanosť a šťastie, ale nech má oči otvorené....ešte kým príde na sex, ak naň príde nech sa dohodnú na testoch na pohlavné choroby, minimálne na AIDS....Francúzovi ktorý behá po svete nemusí ísť zákonite o prachy, ale nech si dá pozor aby jej nezanechal aj neželaný darček v podobe pohlavnej choroby....treba jej citlivo povedať že sa o ňu bojíte, nie že ju ošklbe o peniaze ale nech si dá pozor aby jej nezanechal nežiaduci darček v podobe pohlavnej choroby....jasne že to nebude chcieť počúvať, ale nech si uvedomí aj zdravotné riziko.....

simca06022011
24. sep 2020

@rybka2014 no možno sa len cez neho chce dostať do EÚ, keď sú tu lepšie podmoenky. Tiež som kedysi chatovala a dlho s kadekym. Kým mi to došlo. Ale tak môže byt výnimka.

mogaa
24. sep 2020

@rybka2014 nuž manžel si píše zrejme s niekým z tretej krajiny.....treba mu len povedať že internet znesie všetko ale až žiť reálne s daným človekom mu otvorí oči😉že tebe sa teda otvorili s kým to vôbec žiješ.....ale ak ho máš rada, povedz že kvôli deťom mu vieš odpustiť.....my máme v rodine niečo podobné, synovec má priateľku z Nigérie a nakoľko v Afrike pracuje, žije s ňou - samozrejme ju živí, ona to s ním zjavne vie ako na neho keď chce nové handry, kabelku.....teraz si ho poistila dieťaťom......no tiež si nenechá otvoriť oči, že to bude celý život takto keď s ňou ostane....

pieksamaki
24. sep 2020

@rybka2014
Pri takychto ludi pozor....maju falosne doklady.....treba overit s cudzineckou policiou.....

acrobaleno
24. sep 2020

Veď nebolo niečo podobné v Reflexe? Ako sa chlap namotal na sexi US vojačku (fake profil s ukradnutou fotkou) a že ju musí vyplatiť z armády.😂 Ľudia otupevjájú.

hiro
24. sep 2020

Jako velmi nepoučitelná se ukázala čtyřicetiletá žena z Královéhradecka. Naposílala statisíce korun muži, který se na sociálních sítích vydával za amerického lékaře v Afghánistánu. Půl roku nato se podobně zapletla s údajným americkým vojákem na misi v Sýrii.
...jako že je postřelen a potřebuje peníze na léčbu, že kvůli zranění mu propadla letenka, a proto potřebuje další peníze na novou, z ní vylákal 730 tisíc korun...
...O půl roku později se stejné ženě ozval na seznamce další „americký voják“, tentokrát působící na misi v Sýrii. Opět sliboval společný život. Na letenku, zavazadla, na rozvodové dokumenty a podobné výdaje z ní vylákal 700 tisíc korun. Jelikož se muže nedočkala, přišla věc oznámit na policii...
https://www.idnes.cz/hradec-kralove/zpravy/zena...
https://www.idnes.cz/olomouc/zpravy/sumpersko-p...
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/podvod-fales...

hiro
24. sep 2020

Celkom ficia tieto podvody. Sikovni chlapici...

kaja01
24. sep 2020

@amelie2017 Napíšem ti čo sa stalo svokre mojej kamarátky. So svokrou vychádzala veľmi dobre, bývajú takpovediac na jednej ulici, bola u nich varená pečená. Raz z nej vypadlo, že si s niekým píše cez messenger, chlap bol niekde z Canady a robil na vrtnej veži niekde v Afrike, plánovali ako príde sem a svadba ....... Kamoška zistila, že fotka je stiahnutá z netu, hovorila svokre nech to ukončí a nech v žiadnom prípade neposiela žiadne peniaza. Svokra jej prisahala, že nie je sprostá aby posielala peniaze, raz omylom poštárka hodila do kamoške do schránky list z Poštovej banky, začali mať podozrenie, muž jej povedal, že opatrne otvoria, samozrejme splátkový kalendár na pôžičku, keď sa svokry pýtali tak povedala, že to je omyl. Nedalo im to a keď bola v robote, nabehli ku nej domov a prebehli papiere, našli 3 uzatvorené zmluvy o pôžičke od nebankoviek + tá jedna z Poštovej banky a vklady o posielaní peňazí cez WesterUnion do zahraničia. Kamoška vymenila zámku na dverách aby sa svokra lebo už mali obavy, že by im niečo mohla zobrať, ako plynul čas pán sa odmlčal a svokra (70 rokov) si našla 3 práce na dohodu aby mala z čoho splácať pôžičky.