icon

Svokra si všetko privlastňuje

kiramira
5. mar 2020

Prosím Vás o radu..už som svokre niekoľko krát dohovorila,no stále mi berie psa,mám dvoch žijem u nej s priateľom a malým synom..No ona sa správa ako keby to bol jej pes,pričom ja som jej majiteľ a starám sa o ňu 5 rokov mala som ju ešte než som spoznala jej syna..Berie mi ju,nechce aby som s ňou chodila von, strašne si ju privlastnila a ja už neviem ako jej vysvetliť ,že je to môj pes a nie jej..je po strate jej mačky chápem ,že je to strašné pre ňu,no mojím psom si to žiaľ nahrádzať nemôže..Ďakujem za rady..

Strana
z2
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
suzitok
5. mar 2020

Kup jej steniatko

iveta7677
5. mar 2020

@kiramira odstahovat sa..

pribinak
5. mar 2020

Buď rada že ju zaujíma pes. A neberie ti decko. Inak dobrý nápad má
@suzitok kúp jej šteniatko
A ešte jedna možnosť. Odsťahujte sa

miselar
5. mar 2020

Bože ženy co vám ešte vadí... Takéto bizarné veci... Keď sa svokru nestarajú zle je
.. Keď sa starajú zle je... Ako vážne úplná blbosť... Sorry ale totálna sebeckost voči staršiemu človeku... Prečo si nemôže tvojho psa privlastniť?? Keď je smutná za zvieraťom co stratila... To už žiarli aj na psa... Ja mam tiež psa a žijem so svokrou a tiež s ním chodí a ja som len rada... Vážne nechápem čo ešte vám všetko vadí... Bez urážky.

lenuliatko84
5. mar 2020

Odstahovat sa.mladí nemaju co zit s rodicmi.

mogaa
5. mar 2020

@kiramira súhlasím s všetkými radami čo tu boli - kúp jej šteňa a buď rada že si privlastňuje psa a nie dieťa a keď sa ti nepáči jej chovanie - odsťahujte sa....

lujza123
5. mar 2020

Kúpte jej šteniatko rovnakej rasy.
A nájdite si vlastne bývanie, pretože si casom pojdete na nervy stále viac a viac. Na dvojgenerecne spolužitie treba mať povahu, kľudnu, nekonfliktnu, flegmaticku... Keď ti vadí taka blbina ze svokra miluje tvojho psa tak bude pre teba/vás takéto spolužitie katastrofa....

Takže rýchlo sa od sťahujte lebo takto si môžte úplne zničiť rodinné vzťahy

cormeum
5. mar 2020

@kiramira Ona ešte ani nie je tvoja svokra...

kiramira
autor
5. mar 2020

Ďakujem vám krásne za každú radu 🙂 máte pravdu s tým šteniatkom,taká kúpa ma ani nenapadla,ďakujem všetkým 🙂

0silvia0
5. mar 2020

@kiramira a preco ti vadi ze sa venuje tvojmu psovi? Pes ma spolocnost, svokra ma spolocnost, ved je to fajn...

sara07
5. mar 2020

ja neviem ja by som jej toho jednoho psa proste dala, zober si že sa musí deli to syna, možno s tým má vnutorný problém tak to rieši cez psa, bud rada že cez psa,
ja osobne by som je prepustila toho psa, psíčkarky ma ukamenuju asi
pokial pes preferuje viac ju ako teba riešila by som to takto

0martina0
5. mar 2020

@kiramira tak si najdi vlasne byvanie

lija22
5. mar 2020

@kiramira zlati toto je velka prilezitost zachranit daku nestastnu dusu z utulku. nekupuj prosim, utulky su plne psikov, ten ju bude milovat najviac na svete ❤️

henuli
5. mar 2020

Odsťahovať sa!!!

henuli
5. mar 2020

@miselar ty asi ne žiješ so svokrou. Písala by si inak. Moja svokra si želala. Aby som potratila a aj sa jej splnilo

sasa1310
5. mar 2020

@henuli a prečo by mala žiť so svokrou? 😀

sasa1310
5. mar 2020

@miselar ja sa musím smiať. Akože nasťahujú sa niekde, a idú riešiť problém s veľkým P. Namiesto toho, aby sa odsťahovali a riešili si život po svojom. A potom príde otázka, "ty asi nežiješ so svokrou" 😀 ako keby to bola nevyhnutnosť, ísť bývať k svokre.

kiramira
autor
5. mar 2020

@iija22 jasné to je tiež super nápad 🙂 sama mám dve z útulku svojich psíkov 🙂

mihula
5. mar 2020

@kiramira to fakt ta to nenapadlo kupit svokre psa?Hlavne,že ta to napadlo dat to sem

syslik81
5. mar 2020

a co pes? ide k nemu rad? ma k nemu pozitivny vztah? stara sa onho dobre? ja by som zvazila aj toto ..ak ma aj pes rad jeho zrejme si svojho pana vybral sam ... ak su spolu dlho a su spolu stastny -nechala by som ich ... az budes mat dieta etc- budes este rada ak ti so psami pomozu ... sama mam psa kt na prazdniny chodi k jednym ludom co ju strazia a je tam ako vymenena ... milujem ju nadovsetko a aj napriek tomu by som ju nechala najradsej u nich - ma tam viac pozornosti lepsie prostredie hory ... ale moja dcera ani pocut .. takze im ju dat nemozem - ma sa sice u nas super ale viem ze tam by to bolo lepsie a prave kvoly tomu ako ju lubim som aj zvazovala co je dobre pre nu .. no dcera je dcera

miselar
5. mar 2020

@sasa1310
@henuli ja so svokrou žijem a som tu nehovorím ze mi občas nevadia jej Vrtochy ale úcta k starším musí byť. Ak ti želala niečo také svokra zrejme nemáte dobre vzťahy... Alebo je zaujata voči svojmu synovi a nechce sa s ním ako sa povie deliť... No a pokiaľ pani vadí takáto malichernost tak riešenie je odsťahovať sa. Ja som rada keď mi svokra pomôže a vyvenči psa. Aj keď sa s ním hraje no a??? A co ze je môj ved psík je priateľný prečo by sa mu nemohla venovať... Nechápem

deti95060810
5. mar 2020

mne by to ani nevadilo...však ak ho netýra, nebije psa tak nech sa s ním pohrá popr. ide s ním na prechádzku...

heidi4
5. mar 2020

Pripadne ani by som nekupovala steniatko, ale vzala si psika z utulku a zachranila mu zivot, plno ich tam caka na lasku a stastny domov, i steniatka.
Len otazne je, ako by psik vychadzal s tvojimi psikmi plus co by na to dalsi obyvatelia domacnosti, ci uz vas nieje "plny dom".
Drzim palce. 🙂

heidi4
5. mar 2020

@lija22 jeeej presne, az teraz citam tvoj koment, po tom, co som napisala to iste. 🙂 ♡

budemematbejby
5. mar 2020

Moja svokra si privlastnuje moje dieta 🤦‍♀️😂 normalne ked mal maly este len mesiac a bol plne kojeny tak si ho chcela zobrat na cely vikend. Ze mu bude davat umele mlieko. Takze v pohode nech ti venci psika 😂 moze byt aj horsie

miadi
5. mar 2020

Žiješ u nej “zobrala” si jej syna tak ona tebe psa 😀zakop vojnovu sekeru. Ak sa nechces odstahovat ber to ze ste si 1:1 ( bud rada ze mà rada psov nie kazda takmer svokra by ti dovolila žit u nej s 2psami )

oli18
5. mar 2020

Ale vás tu je, nedozretých na vzťahy. Jedine tak vo dvojici. Tak sa odsťahujte na lazy, do lesov, do jaskýň. A najlepšie, ani nepovedzte svokrám, kde. Potom si nebudú svokry privlastňovať vašich manželov, vaše deti, vašich psov... Chorá doba, chorí ľudia 🙈

lentilkaxxx
5. mar 2020

@sasa1310 zažila som takú svokru, čo chcela riadiť celý svet. Manžel ešte pred našou svadbou do baráku narvala 50 tis. EUR, inak by skončili s holou riťou za potokom., 1/2 mu prepísali. Svokra si tajne (kým sa nepreriekla, kde nemala) robila nárok na môj byt, auto vyššej strednej triedy, úspory a všetok majetok. Psa mi darovala. Dôvod? Vedela, že mu kúpim búdu a volieru (850 EUR), bude pekne papať drahé granulky, ktoré pre jeho vývin budem cvakat. Ona si ho bude užívať, lebo ja mám radšej mačky.
A bonus? Ešte aj na lopatu, čo som tam kúpila (veď tam ani poriadne náradie a technika nebola) napísala svokrove meno!!!!!! Veď keď ju bude požičiavať susedom. 🙉 Na otázku, prečo teda tam nie je synove meno, už len nechutne zazerala. 🤣🤣🤣
S niektorými svokrami sa fakt nedá. Ešteže ju už nevidím, ale aj tak robí peklo

jessicai
6. mar 2020

@kiramira dobrý nápad kúpiť šteniatko, ale nejakú menšiu rasu aby v budúcnosti nemala problém.

Strana
z2