icon

Svokra stále klame

aanetkaa1
25. máj 2017

Ahojte baby..idem sa posťažovať,lebo ma šlahne už asi za chvílku..Ak budete vedieť niektorá poradiť budem vďačná..Svokrovci su rozvedení..Svokra je jedna velka záhada..Svokor cely život za nu platil kadejake dlžoby..Pred rozvodom prepisal majetok byt mojmu muzovi,chalupu svagrovi... Ide o to,že ona nezaplatila v byte ani cent na najomnom...Tvrdila,že ona to plati...No a teraz nedavno muz stretol domovnicku , a ona mu povedala,že pokial to nezacne platit byt pojde na exekuciu...Ja mam take nervy,ci na svokru,muza....Je to aj jeho chyba a velika,že jej zasa doveroval a nechal sa dobehnut... Ale co s nou robit???? Povedzte mi prosim preco niekto neustaale klame..do oči Ti bude dristať ako ona vsetko plati...Ona je na dochodku ,ale chodi aj do prace... Jej príjem spolu moze byt okolo 700€ ,kde tie prachy dava??? ved ona pr_jebe vsetko a zaplati max 30€ elektriku aby ju od nej neodpojili...A my teraz co??? mame vytiahnut 2000€ z vačku a nech to robi nadalej??? vyhodit ju na ulicu?? ( to zasa nespravime) ..Boze ja som z toho na nervy... Tak ja som na materskej ,muz nezaraba miliony ,platime hypoteku a este aj za nu mame platit ,že je nezodpovedna...S mužom sa len hadame kvoli nej...Je to jeho mama,ja to beriem,ze to nema lahke...Ale co my???? riešenie byvať spolu nepripada do úvahy...( ešte aj pije :(
Ja vlastne ani neviem čo chcem od Vas počuť,asi som sa potrebovala požalovať..

Strana
z2
mysicka36
25. máj 2017

Ja by som na vašom mieste vyplatila dlh, predala byt a kúpila jej garsonku (tiež na mužove meno a platiť tam réžiu sami) z rozdielu by sa snáď ešte malý dvojizbák mohol kúpiť. A ten prenajímať. (neviem či si to nepletiem s inou témou) ale ak máte úver, tak si ho vyplaťťe z toho rozdielu a je.

dominika6
25. máj 2017

@jasminet a možno si to len prebehla očami a ani nedočítala 🙂
len si nechaj slabšie...tvoj chlap sa ti bude zdať furt sexi 😀

roomaa
25. máj 2017

@aanetkaa1 niekedy úplne stačí, keď sa niekomu vyrozprávaš. Aj ja to tak riešim a veľa krát mi to veľmi pomôže. Si v dosť ťažkej situácií ale vždy treba nájsť nejaké vhodné riešenie. Chápem, že s ňou nechceš bývať kvôli tomu aká je. No nechať ju na pospas osudu tiež nie je najlepšia voľba

cacianka
25. máj 2017

@jasminet mám 3 staré okuláre - požičám 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
aanetkaa1
autor
25. máj 2017

@libawet hypoteka je na moj byt,kde my byvame...Svokra žije v mm 4-izb.byte,kt.neplati... Dohoda bola,že predame moj byt na kt.je hypoteka,teda logicky sa zbavime my hypoteky..vyplatime cast hypoteky a zo zbytku kupime jej garsonku..lenžeee...čo ked ani tu nebude platit??? ved ona je nastavena,že na nej je spachana vsetka krivda..kto jej ma verit,že sa to nezopakuje?? keby bola normalna a vsetko v pohode uz davno sa mame vsetci dobre,ale my sa len dookola hadame a hladame riesenie..Vies z mojej strany je aj strach predat byt,ved ked to takto dalej pojde skor sa rozvedieme ako nam dobre bude...asi o to jej ide...

aanetkaa1
autor
25. máj 2017

@celasapremenim muž ma trvaly pobyt stale v jeho byte kde je svokra...cize svokricka postu skryvala..,ale muz je hlupy...nemal verit,je to nezodpovedne z jeho strany..nuz snad sa aspon pouci..

jasminet
25. máj 2017

@cacianka vlastne su vlastne 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
aanetkaa1
autor
25. máj 2017

@celasapremenim Dakujem pekne..jasne musime si sadnut...no som zvedava ako toto cele dopadne...no,ale myslím , že je to už dosť akutne a manžel by sa mal tiež už trošku spamatať a buchnut po stole pokiale nechce mat nakoniec holý zadok,ked to takto dalej pojde... Pekny večer

janinah
25. máj 2017

Nepoteším ťa,platiť za ňu budete do konca jej života,je len na vás,či pohnete rozumom....-,4izbák predáte a ona pojde do 1izb. a teda budete platiť menej a vlastne z tých peňazí z predaja bytu .

juliet86
26. máj 2017

Ak pije je mozne ze aj gambluje atd

cacianka
26. máj 2017

teraz je ešte sebestačná, má svoj príjem, teda by si mala platiť aj svoje náklady.
a nemalo by to byť tak, že som porodila deti tak už ked sú dospelé sa majú o mňa na komplet postarať, do konca života. ona sa o ne koľko starala -20-25 rokov ? a teraz sa deti majú starať o ňu 50-60 ?!? deti predsa vychovávame preto, aby sa osamostatnili, postavili na vlastné nohy, a až v starobe, prípadne v chorobe pomohli rodičom.
teraz je ešte sebestačná, ale keď ochorie, budet musieť platiť nielen byt, dlhy, ale všetko nakomplet, plyn , elektrinu, TV, lebo ona si za svoje prepije, prefláka, ked budete chcieť aby niečo jedla a pila zdravé, mala vitamíny, budete musieť financovať všetko vy. zdravotnícky materiál, lieky, vozenie po lekároch, hygienické a čistiace potreby a ani nevieme čo všetko.
viem katastrofický scenár, ale veľmi reálny, pretože alkoholik má veru riadne podlomené zdravie, a psychika - no úplne v prdeli. žiadny alkoholik ešte asi nezomrel zdravý...
hmm, možno máte nadštandardné príjmy a utiahnete svoju domácnosť, svoje deti, i tvoju svokru....

aanetkaa1
autor
16. jún 2017

Baby dakujem za vsetky rady,,, uz sa to riesi....konecne!!!! ale!!! chcem sa opytat ako to je,ked predam ja byt ,ktory je vylucne v mojom vlastnictve.. Ked predam ja moj 2-izb. byt a kupim svokre garsonku byt uz bude mat spolupodielove vlastnictvo s manzelom,alebo je mozne ,aby som bola vyyyylucne vlastnik len ja??dakujem za odpoved.. pekny vecer..

cacianka
19. jún 2017

@aanetkaa1 toto by sa malo dať ošetriť, aby vlastníctvo bolo len tvoje, zúžením BSM určite, alebo ešte ti baby poradia. všetko si dpobre porozmýšľaj, prever aj u 2-3 právnikov, aby si niečo nekúpila a potom nebude vôľa na zúženie BSM.
som rada že to je na dobrej ceste,
myslíš že garsónku ti bude platiť ? alebi si pripravená ju odtiaľ vyhodiť ako neplatiča ?

lija22
27. jún 2017

@aanetkaa1 ahoj ;) ako to dopadlo?

Strana
z2